查看完整版本: [-- 請各版版主注意,年廿八,論壇也要洗邋遢 --]

【好友論壇】- 以足球會好友 -> 【論壇政務總處】 -> 請各版版主注意,年廿八,論壇也要洗邋遢 [打印本頁] 登錄 -> 注冊 -> 回復主題 -> 發表主題

<<   1   2   3  >>  Pages: ( 3 total )

迪神 2012-01-13 01:15

請各版版主注意,年廿八,論壇也要洗邋遢

論壇將會嘗試升級系統以及重整版面,為希望server資源用得其所及到真正升級時過程更流暢,

請各版主為自己管轄的版塊進行清理,刪除過時,沒有用途之topic,減少server資源損耗。

亦請各版主在1月底前完成清理,以配合下一步重整版面之計劃。

【好友論壇】

總版主迪神

2012年1月13日

迪神 2012-01-13 01:18
如果各版主完成清理,或者有任何問題,請係呢度報告/提問,我地會有專人解答你既問題,多謝合作

freezefox 2012-01-13 01:18
建議各位版主可以係清舊POST 之前入黎同大家商量下。以免一時快手清左D 好有價值既TOPIC。由於個個版既性質都好唔同,我地無辦法定出一個劃一的守則比大家去跟。所以都係逐版逐版個別商議好了。

有勞各位版主了!

麥精 2012-01-13 01:23
10/11 球季del唔del

freezefox 2012-01-13 01:25
引用第3樓麥精2012-01-13 01:23發表的“”:
10/11 球季del唔del [表情]

係咪都應該無咩參考價值同埋無人會睇番架啦?

麥精 2012-01-13 01:29
引用第4樓freezefox2012-01-13 01:25發表的“”:
係咪都應該無咩參考價值同埋無人會睇番架啦?

我諗機會應該仲細過新聞

freezefox 2012-01-13 01:30
引用第5樓麥精2012-01-13 01:29發表的“”:
我諗機會應該仲細過新聞 [表情]

咁刪啦。

不過你如果見到某D TOPIC 比較有趣的,不妨留起幾個的。

麥精 2012-01-13 01:32
引用第6樓freezefox2012-01-13 01:30發表的“”:
咁刪啦。
.......

我會呀 之前都係咁

freezefox 2012-01-13 01:33
引用第7樓麥精2012-01-13 01:32發表的“”:
我會呀 [表情] 之前都係咁 [表情]

勞煩了!

sheva 2012-01-13 01:40
其實刪文係禁刪除果粒制丫, 定係移哂去回收站?

freezefox 2012-01-13 01:41
引用第9樓sheva2012-01-13 01:40發表的“”:

有冇「專人」可以答呢個問題?我唔識答。

三郎 2012-01-13 01:52
引用第9樓sheva2012-01-13 01:40發表的“”:

應該唔會有咩分別

三郎 2012-01-13 01:53
移入去可能就唔駁揀是否扣分個項囉

智者 2012-01-13 02:01
大家覺得生活百科應該留幾多年post?

sheva 2012-01-13 02:02
引用第12樓三郎2012-01-13 01:53發表的“”:
移入去可能就唔駁揀是否扣分個項囉

ok
爽yy要del 40+版

Rave 2012-01-13 02:06
足球隊?

麥精 2012-01-13 02:06
引用第14樓sheva2012-01-13 02:02發表的“”:
ok [表情]
爽yy要del 40+版 [表情]

sheva 2012-01-13 02:16
如果用後台果個批量刪除又會唔會扣post數呢 ....

啪啪啪啪啪啪 2012-01-13 03:24
點 del post 唔扣 post 數同分

同埋精華帖我覺得應該保留 ( 各個版區 )

鬼影炎光 2012-01-13 07:53
我果邊都係新聞......冇話有咩特別要留既post

迪克 2012-01-13 08:09
引用第18樓啪啪啪啪啪啪2012-01-13 03:24發表的“”:
點 del post 唔扣 post 數同分
同埋精華帖我覺得應該保留 ( 各個版區 )

你揀完刪除,佢會問你扣唔扣,兩樣都揀否。

迪神 2012-01-13 08:40
引用第19樓鬼影炎光2012-01-13 07:53發表的「」:
我果邊都係新聞......冇話有咩特別要留既post

娛樂果邊跟時間啦,一年前果D咪DEL囉~

Gabriel 2012-01-13 10:58
原來球聞版08年d轉會帖 del哂

youyou 2012-01-13 12:04
剷左好多了, 剩番一d今年的post同埋我覺得有紀念價值或者未來有機會copy & paste的only

國球旗 2012-01-13 12:09
引用第23樓youyou2012-01-13 12:04發表的“”:
剷左好多了, 剩番一d今年的post同埋我覺得有紀念價值或者未來有機會copy & paste的only

好彩無剷走【旗艦挑戰盃™】

個 topic 既對答好精彩架

kamiru 2012-01-13 15:16
音樂版搞掂~~~

ming仔 2012-01-13 16:21
有排執

Hoi 2012-01-13 16:53
我覺得籃球版既報名post同後記都有一定既紀念價值....同埋得280幾個topic....可唔可以全部唔del

迪克 2012-01-13 16:57
引用第27樓凱′2012-01-13 16:53發表的“”:
我覺得籃球版既報名post同後記都有一定既紀念價值....同埋得280幾個topic....可唔可以全部唔del [表情] [表情] [表情] [表情] [表情]

可以

三郎 2012-01-13 17:08
我清笑話版個陣..唔記揀否唔SENDPM

大家收到我PM唔好見怪

國球旗 2012-01-13 17:10
引用第29樓三郎2012-01-13 17:08發表的“”:
[表情] 我清笑話版個陣..唔記揀否唔SENDPM
大家收到我PM唔好見怪 [表情] [表情]

收到

麥精 2012-01-13 17:13
引用第30樓國球旗2012-01-13 17:10發表的“”:
收到 [表情] [表情]

係咪好sad 呢比人del topic

啪啪啪啪啪啪 2012-01-13 17:22
引用第20樓迪克13-01-2012 08:09發表的“”:
你揀完刪除,佢會問你扣唔扣,兩樣都揀否。

一陣試試先

THX

啪啪啪啪啪啪 2012-01-13 17:23
引用第22樓Gabriel13-01-2012 10:58發表的“”:
原來球聞版08年d轉會帖 del哂 [表情] [表情]

Gabriel 2012-01-13 17:25
引用第33樓啪啪啪啪啪啪13-01-2012 17:23發表的“”:
[表情]

我check過成個球聞版得07,09, 10, 11年既轉會帖...而球聞版亦只係得轉會帖會變精華帖

不過我08年果陣未黎唔知有無搞 所以唔知係del左定其實不曾存在過

啪啪啪啪啪啪 2012-01-13 17:30
引用第34樓Gabriel13-01-2012 17:25發表的“”:
我check過成個球聞版得07,09, 10, 11年既轉會帖...而球聞版亦只係得轉會帖會變精華帖
不過我08年果陣未黎唔知有無搞 [表情] 所以唔知係del左定其實不曾存在過 [表情]

你講四大聯賽果隻 ? 我以為你講一般轉會新聞貼文添

前者果隻我記得有段時間論壇唔知要提升 D 乜

攪到有部分貼文無哂

同埋大家要去後備論壇發文

應該係零八年果篇

我無記錯好似 07 08 09 10 11 都係我整德甲

youyou 2012-01-13 17:31
引用第34樓Gabriel2012-01-13 17:25發表的“”:
不過我08年果陣未黎唔知有無搞 [表情] 所以唔知係del左定其實不曾存在過 [表情]

可能係好友海嘯個年洗左.....

啪啪啪啪啪啪 2012-01-13 17:34
引用第36樓youyou13-01-2012 17:31發表的“”:
可能係好友海嘯個年洗左..... [表情]

果然係 OLD PAT PAT

智者 2012-01-13 17:42
我用左後台果個delete.......係咪要等一陣先del 架?

Gabriel 2012-01-13 18:10
引用第36樓youyou13-01-2012 17:31發表的“”:
可能係好友海嘯個年洗左..... [表情]

原來係咁

Gabriel 2012-01-13 18:11

頂...原來我08年黎左啦

唔記得左姐

freezefox 2012-01-14 01:24
呢個TOPIC 比我一種好群策群力既FEEL!很好!很好!

freezefox 2012-01-14 01:26
引用第13樓智者2012-01-13 02:01發表的“”:
大家覺得生活百科應該留幾多年post? [表情]

其實可以從兩個方面決定:

個個TOPIC 內容是否值得KEEP。

個個TOPIC 多唔多人討論。

係………講左好似無講咁…………咁兩年啦。

freezefox 2012-01-14 01:28
引用第27樓凱′2012-01-13 16:53發表的“”:
我覺得籃球版既報名post同後記都有一定既紀念價值....同埋得280幾個topic....可唔可以全部唔del [表情] [表情] [表情] [表情] [表情]

可以!你覺得有價值留底就可以了。

垃圾桶 2012-01-14 01:34
而家係會先移入去回收站的,我會幫手再望望先會正式remove的

由而家開始,暫時set一頁100個topic先,方便大家check

啪啪啪啪啪啪 2012-01-14 01:40
引用第44樓垃圾桶14-01-2012 01:34發表的“”:
而家係會先移入去回收站的,我會幫手再望望先會正式remove的
由而家開始,暫時set一頁100個topic先,方便大家check

呢句唔係太明。

迪神 2012-01-14 02:40
引用第44樓垃圾桶2012-01-14 01:34發表的“”:

其實你仲要望d咩⋯

reve 2012-01-14 02:52
桶笑都係想double confirm嘖,避免之前錯誤delete既情況出現嘛。

ming仔 2012-01-14 15:35
清左大部份 , 如果 有咩問題 可以同我講

Erikson 2012-01-15 12:01
食完午餐去搞
除左個別重大事件,over一年既就唔要

查看完整版本: [-- 請各版版主注意,年廿八,論壇也要洗邋遢 --] [-- top --]