查看完整版本: [-- 楊丞琳.Rainie --]

【好友論壇】- 以足球會好友 -> 【型男索女】 -> 楊丞琳.Rainie [打印本頁] 登錄 -> 注冊 -> 回復主題 -> 發表主題

<<  31   32   33   34  >>  Pages: ( 34 total )

KeL 2015-06-23 16:31

楊丞琳.Rainie

alan1439:咁整幾張你覺得正的黎
[圖片]點解 ?
....... (2015-06-23 16:19) 

新相我都係要上網搵架咋
無得解的
FING得好正咪用

alan1439 2015-06-23 16:54
KeL:新相我都係要上網搵架咋[表情]
無得解的
FING得好正咪用 (2015-06-23 16:31)

咁算啦好似宜家咁算

alan1439 2015-08-13 09:16
@KeL  

上次睇演唱會有冇2年

KeL 2015-08-13 09:48
alan1439:@KeL    
上次睇演唱會有冇2年[表情]
 (2015-08-13 09:16) 

2013年10月

alan1439 2015-08-13 12:27
KeL:2013年10月[表情] (2015-08-13 09:48) 

係咪澳門

KeL 2015-08-13 16:02
alan1439:係咪澳門[表情] (2015-08-13 12:27) 

無錯

alan1439 2015-08-13 17:44
KeL:無錯 (2015-08-13 16:02) 

幾時再開

alan1439 2015-09-25 10:58
真係同李榮浩...

KeL 2015-09-25 14:30
alan1439:真係同李榮浩...[表情]  (2015-09-25 10:58) 

丞琳又話唔鐘意異地戀既
隔咁遠點談情

alan1439 2015-09-25 15:48
KeL:丞琳又話唔鐘意異地戀既
隔咁遠點談情[表情] (2015-09-25 14:30) 

丞琳好耐無新野

alan1439 2016-01-01 14:43
@KeL  
丞琳跨年唱足45分鐘

KeL 2016-01-04 15:35
alan1439:@KeL    
丞琳跨年唱足45分鐘[表情] [表情]  (2016-01-01 14:43) 

我知呀

alan1439 2016-01-25 00:51
丞琳露肩幾好睇

alan1439 2016-01-25 11:15
點解我個留言推吾到上去最新回覆個到

@KeL  

KeL 2016-01-25 11:55
alan1439:點解我個留言推吾到上去最新回覆個到
@KeL     (2016-01-25 11:15) 

個POST太舊
果陣無最新回覆(好似係)
丞琳係咪想留長頭髮呢

alan1439 2016-01-25 12:13
KeL:個POST太舊
果陣無最新回覆(好似係)
丞琳係咪想留長頭髮呢 (2016-01-25 11:55) 

搞到我要次次TAG你     kkbox個段好正

@KeL  

KeL 2016-01-25 12:24
alan1439:搞到我要次次TAG你[表情]     kkbox個段好正
@KeL     (2016-01-25 12:13) 

唔駛TAG
我睇到的
雖然個POST無人

國球旗 2016-01-25 14:23
開個 2016 年新 topic 啦

KeL 2016-01-25 14:51
國球旗:開個 2016 年新 topic 啦 [表情] [表情]  (2016-01-25 14:23) 

無晒人啦

國球旗 2016-01-25 15:08
KeL:無晒人啦[表情] (2016-01-25 14:51) 

有咩所謂....我開果兩個都係自 high 之嘛.....

其實仲有幾個想開,又怕太濫

KeL 2016-01-25 15:09
國球旗:有咩所謂....我開果兩個都係自 high 之嘛.....[表情] [表情]
其實仲有幾個想開,又怕太濫 [表情] (2016-01-25 15:08) 

我唔鐘意自HIGH

國球旗 2016-01-25 15:11
KeL:我唔鐘意自HIGH[表情] (2016-01-25 15:09) 

你仲有 alan1439 撐場嘛

alan1439 2016-01-25 15:12
國球旗:有咩所謂....我開果兩個都係自 high 之嘛.....[表情] [表情]
其實仲有幾個想開,又怕太濫 [表情] (2016-01-25 15:08)

旗哥開啦   你新個2個我都有睇

國球旗 2016-01-25 15:15
alan1439:旗哥開啦   你新個2個我都有睇[表情]
 (2016-01-25 15:12) 

其實你開都得架,得閒 post 下相,吹下水又呃下 post,我會黎撐場架。

alan1439 2016-01-25 15:20
國球旗:其實你開都得架,得閒 post 下相,吹下水又呃下 post,我會黎撐場架。[表情] [表情] (2016-01-25 15:15) 

alan1439 2016-02-02 01:00
丞琳搞咩咁火

啪啪啪啪啪啪 2016-02-02 01:20
http://udn.com/news/story/7260/1480954-傳李榮浩不滿JJ喊出走-楊丞琳金援共築事業版圖

alan1439 2016-02-02 12:08
啪啪啪啪啪啪:http://udn.com/news/story/7260/1480954-傳李榮浩不滿JJ喊出走-楊丞琳金援共築事業版圖
 (2016-02-02 01:20) 

波叔thx

alan1439 2016-03-18 23:19
【丞琳新聞】《滾石愛情故事》耗資七千萬打造 愛奇藝台灣站開播
台灣老字號唱片公司「滾石」耗資7千萬,打造20集「滾石愛情故事」。該劇由20首滾石經典歌曲改編成單元戲劇,幕前幕後卡司陣容堅強。去年8月完成拍攝後,外界好奇將花落哪家電視台播出?結果公布,將由視頻媒體「愛奇藝台灣站」搶先播出。
「滾石愛情故事」集結台灣戲劇圈一線卡司,包括楊丞琳、張榕容、陳怡蓉、郭雪芙、六月、許瑋甯、夏于喬、陳庭妮、朱芯儀、楊謹華、范文芳、謝欣穎、瑤瑤、曾沛慈、柯有倫、邱澤、李國毅、楊祐寧、黃鴻升、Darren、吳慷仁、明道、陳漢典、謝祖武、林柏宏、蘇達等 ; 同時也有新生代新星李玉璽、溫貞凌、程予希和實力派演員林美秀、趙樹海、張本渝等共同集結演出。

「滾石愛情故事」由知名 MV導演馬宜中監製,幕後團隊同樣堅強,找來「白色巨塔」吳洛纓、「16個夏天」杜政哲、「流星花園」毛訓容、「出境事務所」呂蒔媛等金牌編劇,導演更有「命中注定我愛你」陳銘章、「犀利人妻」許輔軍、「16個夏天」許富翔等,幕前幕後共計有60座金獎肯定。
「愛奇藝台灣站」此次突破電視排播限制,3月29日起將先推出兩集提供觀眾免費看,4月2日推出前十集,4月9日二十集全數上架,提供VIP會員搶先看,對此愛奇藝台灣站總經理楊鳴表示:「愛奇藝台灣站希望能更貼近在地文化,很榮幸和滾石這樣優質的團隊合作,為了給會員更好的服務,透過全集上架,讓觀眾不用等待。」愛奇藝台灣站全集上架後,待電視台播出後,也將每周同步轉免費提供用戶觀賞。「滾石愛情故事」首集由吳慷仁和楊丞琳打頭陣,故事由莫文蔚演唱的「愛情」改編,3/29將在「愛奇藝台灣站」推出。

@KeL

zachary13 2019-05-29 17:23
請問半熟宣言簽名卡帶folder 雨愛7-11版有無意出售

zachary13 2019-05-30 16:12

查看完整版本: [-- 楊丞琳.Rainie --] [-- top --]