查看完整版本: [-- 有無人睇左畢加索---巴黎國立畢加索藝術館珍品展? --]

【好友論壇】- 以足球會好友 -> 【休閒娛樂】 -> 有無人睇左畢加索---巴黎國立畢加索藝術館珍品展? [打印本頁] 登錄 -> 注冊 -> 回復主題 -> 發表主題

sun 2012-06-18 16:42

有無人睇左畢加索---巴黎國立畢加索藝術館珍品展?

要上網預訂票呀...

所以我白行一趟呀!

好彩我近咋...

有興趣去睇的話...星期六日已滿...

可以平日去的話...都係要預訂有票至好去呀...

畢加索---巴黎國立畢加索藝術館珍品展
香港文化博物館
專題展覽館(三)、(四)及(五)
2012年5月19日 - 2012年7月22日
每日上午10時至晚上8時 分時段入場 (星期二休館)
20元入場費 (四歲以下小童可免費入場) 不設優惠票或星期三免費入場
城市電腦售票網及香港文化博物館售票處有售
HK.HERITAGE.MUSEUM         FRENCHMAY.COM .

阿童木 2012-06-18 22:04
訂左今個星期六

ODIN 2012-06-19 01:40
我前一排平日下午去,唔駛預訂都入到...
有兩間房,都好多野睇...
咁岩有個老師向隨團學生講解~~
非常正~~

sun 2012-06-19 10:07
引用第1樓阿童木2012-06-18 22:04發表的“”:
訂左今個星期六 [表情]

你幾時訂架?

其實我一早就知...亦幾乎去左了...
但最後懶無行過去...

點知真係行過去時...又無哂當日票...

去counter望下預訂...星期六日唔洗諗...

sun 2012-06-19 10:08
引用第2樓liuming2012-06-19 01:40發表的“”:
我前一排平日下午去,唔駛預訂都入到...
有兩間房,都好多野睇...
咁岩有個老師向隨團學生講解~~
非常正~~ [表情]

平日去係唔洗訂的...應該!

阿童木 2012-06-19 10:27
引用第3樓sun2012-06-19 10:07發表的“”:
你幾時訂架?
其實我一早就知...亦幾乎去左了...
.......

5月尾訂,要今個星期先有星期六訂。

sun 2012-06-19 11:09
引用第5樓阿童木2012-06-19 10:27發表的“”:
5月尾訂,要今個星期先有星期六訂。 [表情]

都好過無啦...

不過入場後係唔準影相的...

ODIN 2012-06-19 12:37
引用第6樓sun2012-06-19 11:09發表的“”:
都好過無啦... [表情]
不過入場後係唔準影相的...

唔準影相係應該的...

睇完對畢加索認識多左,佢都可謂時勢做英雄~

sun 2012-06-19 15:06
引用第7樓liuming2012-06-19 12:37發表的“”:
唔準影相係應該的...
.......

以前d藝術家好多都係咁做出黎的...

查看完整版本: [-- 有無人睇左畢加索---巴黎國立畢加索藝術館珍品展? --] [-- top --]