查看完整版本: [-- 剛剛中左msn 毒, 係咁send 毒link 俾人 --]

【好友論壇】- 以足球會好友 -> 【電腦中心】 -> 剛剛中左msn 毒, 係咁send 毒link 俾人 [打印本頁] 登錄 -> 注冊 -> 回復主題 -> 發表主題

黑魔道士比比 2012-07-18 03:03

剛剛中左msn 毒, 係咁send 毒link 俾人

我試過改pw 都唔掂, 點算?

我一login 佢就幫我登出

extra 2012-07-18 05:43
我係突然冇曬D聯絡人

國球旗 2012-07-18 08:35
一開 msn (你) 就同我 say hi

黑魔道士比比 2012-07-18 09:17
引用第2樓國球旗2012-07-18 08:35發表的“”:
一開 msn (你) 就同我 say hi [表情]

so sad

freezefox 2012-07-18 12:32
近期好似好多人領野咁喎。

智者 2012-07-18 13:38
試下用防毒scan scan先

鏟MSN
防毒scan
裝MSN

黑魔道士比比 2012-07-18 15:26
而家我入親佢就幫我SIGN OUT~~~

但係剷MSN 會有用嗎? 我而家係屋企開始中毒,
而家返到公司轉PW LOGIN 都無用, 一樣隔一陣佢會話係另一個地點LOGIN 左, 然後LOG 出我果個

黑魔道士比比 2012-07-18 15:26
引用第4樓freezefox2012-07-18 12:32發表的“”:
近期好似好多人領野咁喎。

我人生第一次中JA 陰公, 明明我呢排無咩上HAHA 網或者CLICK 人地啲LINK 架喎

黑魔道士比比 2012-07-19 11:03
應該暫時解決了~

freezefox 2012-07-19 11:11
引用第8樓黑魔道士比比2012-07-19 11:03發表的“”:
應該暫時解決了~

點解決?

黑魔道士比比 2012-07-19 11:23
引用第9樓freezefox2012-07-19 11:11發表的“”:
點解決?

msn 有個功能, 係幫你個messenger account 轉所屬email
即係我本身用A黎開個messenger既, 而家要用新既email B 黎login

不過佢可以保留番哂所有連絡人資料, 而對方亦都唔洗重新add你
唯一係對方要重新group 番你入去正確既群組

仲有就係, 舊既email 唔會再出現係連絡人個list 度

不過屋企個msn 我未處理, 可能要uninstall 先安全啲

黑魔道士比比 2012-07-19 11:27
順便問埋, 免費防毒邊隻最好?

Elvis 2012-07-19 17:19
引用第11樓黑魔道士比比2012-07-19 11:27發表的“”:
順便問埋, 免費防毒邊隻最好?

AVIRA

托利斯 2012-07-19 21:52
近排呢幾個月好似少左好多fd 用msn

全部轉哂去wtsapp/ line

黑魔道士比比 2012-07-19 22:58
引用第12樓Elvis2012-07-19 17:19發表的“”:
AVIRA

我用緊AVG~ 其實我估唔差太遠吧

查看完整版本: [-- 剛剛中左msn 毒, 係咁send 毒link 俾人 --] [-- top --]