查看完整版本: [-- [30/8] 透Bra濕身誘惑 岑麗香變宅男女神 --]

【好友論壇】- 以足球會好友 -> 【娛樂新聞】 -> [30/8] 透Bra濕身誘惑 岑麗香變宅男女神 [打印本頁] 登錄 -> 注冊 -> 回復主題 -> 發表主題

on1909 2012-08-29 20:57

[30/8] 透Bra濕身誘惑 岑麗香變宅男女神

圈中不少女星曾因拍劇而被網友力捧為「宅男女神」,2010年國際中華小姐冠軍岑麗香(Eliza)近日成功接棒,於前晚首播的無綫新劇《巴不得媽媽》中,飾演女記者的她穿貼身白T恤,動作多多,其逼爆身材成為亮點,已觸動網友的眼球,加上落水後濕身鏡頭,穿白色上衣的她施透Bra誘惑,成功冧掂宅男及網友,被捧為「新一代女神」!

劇集播出後,網上熱烈討論,更有網友大字標題開設岑麗香專區吹水,大讚其身材豐滿外,又討論她透Bra的一幕,還特地將劇集中她出現的鏡頭連環截圖兼上載,與網友分享。

http://the-sun.on.cc/cnt/entertainment/20120829/00470_015.html

啪啪啪啪啪啪 2012-09-01 02:10
於前晚首播的無綫新劇《巴不得媽媽》中,飾演女記者的她穿貼身白T恤,動作多多,其逼爆身材成為亮點,已觸動網友的眼球,加上落水後濕身鏡頭,穿白色上衣的她施透Bra誘惑

呢個帖子欠缺重點喎,點傾落去啊

你想做不孝子

PonG 2012-09-01 11:28
啪啪啪啪啪啪:於前晚首播的無綫新劇《巴不得媽媽》中,飾演女記者的她穿貼身白T恤,動作多多,其逼爆身材成為亮點,已觸動網友的眼球,加上落水後濕身鏡頭,穿白色上衣的她施透Bra誘惑
....... (2012-09-01 02:10) 

agree

國球旗 2012-09-05 20:16
啪啪啪啪啪啪:於前晚首播的無綫新劇《巴不得媽媽》中,飾演女記者的她穿貼身白T恤,動作多多,其逼爆身材成為亮點,已觸動網友的眼球,加上落水後濕身鏡頭,穿白色上衣的她施透Bra誘惑
....... (2012-09-01 02:10) 

國球旗 2012-09-05 20:17

迪克 2012-09-05 20:39
有無咁好眼............................................

煙花 2012-09-05 21:11
用戶被禁言,該主題自動屏蔽!

ODIN 2012-09-06 10:45
煙花:我睇到佢都無咩感覺.....佢靚咩?[表情]  (2012-09-05 21:11) 

法官大人!!

煙花 2012-09-06 11:19

ODIN 2012-09-06 11:25
煙花:咩事幹[表情] (2012-09-06 11:19) 

http://evchk.wikia.com/wiki/%E6%9C%89%E5%BE%97%E5%B1%8C%E4%BD%A0%E5%B1%8C%E5%94%94%E5%B1%8C

煙花 2012-09-06 11:38

ODIN 2012-09-06 11:42
煙花:要考慮下~~[表情] (2012-09-06 11:38) 

口裡就不...

Ar敬 2012-09-06 11:49
煙花:要考慮下~~[表情] (2012-09-06 11:38) 

重洗咩考慮呀

煙花 2012-09-06 11:52

Ar敬 2012-09-06 12:28
煙花:口音咁唔正,同北方佳麗差唔多~ (2012-09-06 11:52) 

迪神 2012-09-06 12:44
煙花:口音咁唔正,同北方佳麗差唔多~ (2012-09-06 11:52) 

你又唔係同佢傾計,理得佢講野正唔正啫~

麻凡 2012-09-06 13:29
迪神:你又唔係同佢傾計,理得佢講野正唔正啫~[表情] (2012-09-06 12:44) 

可能佢曾經同口音唔正既人講價, 覺得係溝通上出現好大問題~~~

啪啪啪啪啪啪 2012-09-08 00:17
老老豆豆

我似為佢係張嘉兒

國球旗 2012-09-11 01:05

Ar敬 2012-09-12 23:54

重有幾日單身既日子

Ar敬 2012-09-12 23:55
國球旗:[圖片]
[圖片]
[圖片] (2012-09-11 01:05) 

呢一幕真係

熱0茶 2012-09-21 00:28
身材好正

查看完整版本: [-- [30/8] 透Bra濕身誘惑 岑麗香變宅男女神 --] [-- top --]