查看完整版本: [-- [轉貼]《那些年,那些被遺忘的英超球員。》 --]

【好友論壇】- 以足球會好友 -> 【球迷講場】 -> [轉貼]《那些年,那些被遺忘的英超球員。》 [打印本頁] 登錄 -> 注冊 -> 回復主題 -> 發表主題

g3rMan 2012-10-11 13:27

[轉貼]《那些年,那些被遺忘的英超球員。》

太長懶得ctrl c+v
自問自己睇波年資少,所以有d球員都唔太識

http://blog.yahoo.com/time_is_changing/articles/690382/index

迪克 2012-10-11 14:03

呢期我當年有買.....印象好深刻....

迪克 2012-10-11 14:07
得2,3個無咩印象

我諗我同呢個blogger差不多年紀

朗尼 2012-10-11 14:21
軒祖……

其實佢有冇食白粉架.........??

ODIN 2012-10-11 14:44
大部分都記得∼∼

reve 2012-10-11 15:13
開頭講曬利記所以好有心機睇曬,拉落去之後就睇相睇名睇少少,由於有d中文名我唔熟,所以都估佐一陣幾好玩,就好似軒祖咁,原來系lee hendrie!佢當年真係好有星味,同parker咁上下時期。。。
不過大部分都識,有d就真係無睇過佢踢咁解。

好文一篇

Ar敬 2012-10-11 15:56
我得識兩個

隨風 2012-10-11 16:07
Westerveld

完全唔明點解一次失誤就永不超生 明明就係一個好出色既龍門

reve 2012-10-11 16:14
隨風:Westerveld[表情] [表情] [表情]
完全唔明點解一次失誤就永不超生 明明就係一個好出色既龍門[表情] [表情] [表情]  (2012-10-11 16:07) 

果陣時擺明就系卑dudek上位架啦,因失誤而失寵只係理由。

我仲記得有一次臨尾補時westerveld開龍門球/後場FK,一野省落對手背脊之後彈入自己網,好彩個球證系開波果剎那就吹佐雞,無計入球。。。好似系對愛華頓添啊!

辣椒仔 2012-10-11 18:56
好多都有印象呀....

好想知羅拔同奧高查個啲點...

Bra神 2012-10-11 19:02
拿索斯係當年YFF的超級屈分後防   很愛他

icemanbergkamp 2012-10-11 19:43
如果球員名有中英對照就perfect la.....

Hendrie.....  想當年 winning唔知點解好like 用佢, 睇住佢愈踢愈沉....

Southall 淨係貼張相, 又唔介紹下....

freezefox 2012-10-17 10:32
嘩!資料豐富呀!

jin 2012-10-17 11:48
McAllister∼

mcmanfowan 2012-10-30 00:04
reve:果陣時擺明就系卑dudek上位架啦,因失誤而失寵只係理由。
我仲記得有一次臨尾補時westerveld開龍門球/後場FK,一野省落對手背脊之後彈入自己網,好彩個球證系開波果剎那就吹佐雞,無計入球。。。好似系對愛華頓添啊![表情] (2012-10-11 16:14) 

哈...無記錯應該係省中謝菲斯....

reve 2012-10-30 00:25
mcmanfowan:哈...無記錯應該係省中謝菲斯.... (2012-10-30 00:04) 

好記性

麻凡 2012-11-07 22:15
大部份都記得...........好似冇幾耐之前發生咁..........我係咪應該扮只識三兩個.........

BTW~~~~ I LOVE 迪肯尼奧!!!

查看完整版本: [-- [轉貼]《那些年,那些被遺忘的英超球員。》 --] [-- top --]