查看完整版本: [-- Windows 8 升級優惠 --]

【好友論壇】- 以足球會好友 -> 【電腦中心】 -> Windows 8 升級優惠 [打印本頁] 登錄 -> 注冊 -> 回復主題 -> 發表主題

智者 2012-10-28 01:43

Windows 8 升級優惠

https://www.windowsupgradeoffer.com/zh-HK

$119 .....仲要唔check係咪老翻定老正

ArreatSummit 2012-10-28 11:54
咁大改變,真係有d擔心用唔慣

太伊 2012-10-28 12:56
咦,係呢半年買既Window 7正版機先有咋喎?
點會唔理正版定番梘?

智者 2012-10-28 13:13
太伊:咦,係呢半年買既Window 7正版機先有咋喎?
點會唔理正版定番梘?
(2012-10-28 12:56)

老作....有人發現左佢唔check....總之你依家部機係win 7就得
http://infilmity.com/731.php

阿童木 2012-10-28 13:42
用緊,係唔check,第1次比錢買正版windows  

智者 2012-10-28 14:27
阿童木:用緊,係唔check,第1次比錢買正版windows[表情]  [表情]  (2012-10-28 13:42) 

你覺得難唔難用?
我覺得比想像中易用,不過係要D時間適應

國球旗 2012-10-28 15:06
價錢好吸引 (仲撞正我上個月至買Window 7正版機)
不過驚唔識,可唔可以轉番轉頭架?

智者 2012-10-28 15:17
國球旗:價錢好吸引 (仲撞正我上個月至買Window 7正版機)
不過驚唔識,可唔可以轉番轉頭架? (2012-10-28 15:06)

http://www.youtube.com/watch?v=vPdBJJPJB7Q

睇下條片再決定

豬脾 2012-10-28 16:32
咁抵
有冇伏

黑魔道士比比 2012-10-28 17:14
我都驚唔習慣...

阿童木 2012-10-28 23:55
智者:你覺得難唔難用?
我覺得比想像中易用,不過係要D時間適應[表情] (2012-10-28 14:27) 

熄機都搵左好耐

覺得比win7進步好多,順左快左。

Gabriel 2012-10-30 10:50
一舊水

買番黎擺都好

智者 2012-10-30 10:54
阿童木:熄機都搵左好耐[表情]
覺得比win7進步好多,順左快左。 (2012-10-28 23:55) 

用power制嘛

Gabriel 2012-10-30 10:55
Win 7 電腦購買資料老作都得??????

BVEsun 2012-10-31 09:54
win 8 成個介面設計看來是針對 touch screen 的使用者設計

但我又不是touch screen, 又沒有錢
還是繼續用我好用的win 7 算了

您必須在 2012 年 6 月 2 日到 2013 年 1 月 31 日期間購買合格的 Windows 7 電腦,才符合本優惠方案的資格。 註冊和訂購 Windows 8 升級版的最後日期為 2013 年 2 月 28 日。

要升仲有大把時間

Gabriel 2012-10-31 16:31
咁而家究竟「半年之內買既WIN7」 呢樣佢CHECK唔CHECK

皆因我唔係,但係價錢咁吸引我又想買

我諗到改咩名鳥 2012-10-31 20:36
除左介面,效能有無大改進?

智者 2012-11-01 01:15
我諗到改咩名鳥:除左介面,效能有無大改進? (2012-10-31 20:36) 

無咁大食....因為佢要考慮tablet既市場

查看完整版本: [-- Windows 8 升級優惠 --] [-- top --]