查看完整版本: [-- 好友擂台™ PK 賽完結,派米時間! --]

【好友論壇】- 以足球會好友 -> 【遊戲區】 -> 好友擂台™ PK 賽完結,派米時間! [打印本頁] 登錄 -> 注冊 -> 回復主題 -> 發表主題

<<   1   2   3   4   5  >>  Pages: ( 14 total )

國球旗 2012-11-12 12:15

好友擂台™ PK 賽完結,派米時間!

好友擂台™ PK 賽:

好友擂台™將於 yff 賽季 week 14 舉行一場 PK 賽,參賽者可以自由約戰,單打獨鬥,贏牙骹兼贏獎金!

舉行週數:yff week 14
參加資格:所有已報名參加好友擂台™成員 (名單在1樓)
參加費用:全免

比賽詳情:
參加者可以自己選擇其中一位已報名參加好友擂台™成員挑戰,以 week 14 成績分勝負,贏取大會好友元獎金。
挑機者只可以選擇一位對手作出挑戰,但受挑者則受挑次數不限!受挑越多,獎金越豐富!

獎金分配:挑機勝出者 1500 好友元,挑機落敗者 500 好友元,同分則每人 1000 好友元。

報名格式:國球旗 挑 麻凡 機 (雙方一定要用好友正式全名作實)

國球旗 2012-11-12 12:15
好友擂台™ PK 賽結果及派彩:

好友名成績獎金
國球旗4 W 1 L500
麻凡4 W 1 L6500
迪克3 W 2 L5500
KeL3 W 1 L5000
youyou3 W 0 L4500
美利拉斯3 W 0 L4500
david8199182 W 2 L4000
freezefox2 W 2 L4000
HINNNS2 W 1 L3500
Hernandez2 W 0 L3000
魚蛋2 W 0 L3000
加里夫巴利2 W 0 L3000
alan14391 W 1 L2000
bbq9031 W 1 L2000
frankie1 W 1 L2000
PireS_ThE_GoD1 W 1 L2000
siuzac1 W 1 L2000
怒射角球旗1 W 1 L2000
Alan05021 W 0 L1500
alex18281 W 0 L1500
barbar0 W 3 L1500
charlie13141 W 0 L1500
fatman1 W 0 L1500
icemanbergkamp1 W 0 L1500
Rafer1 W 0 L1500
realwayutd.1 W 0 L1500
stp757111 W 0 L1500
TriFox0 W 3 L1500
十六號前峰1 W 0 L1500
呀威1 W 0 L1500
新兵1 W 0 L1500
羅力亞1 W 0 L1500
g3rMan0 W 2 L1000
gerrard0 W 2 L1000
reve0 W 2 L1000
saxo0 W 2 L1000
wongfanshing0 W 2 L1000
yanyan0 W 2 L1000
九龍塘奧巴坦0 W 2 L2500
可可粉0 W 2 L1000
buhbuh0 W 1 L500
extra0 W 1 L2000
jin0 W 1 L500
reyes17180 W 1 L500
Why0 W 1 L2000
WWJD0 W 1 L500
艾殊利楊格0 W 1 L500
杜菲斯0 W 1 L500
迪基亞0 W 1 L500
朗尼0 W 1 L500
真秘密0 W 1 L500
貓相士0 W 1 L2000
         100,000

國球旗 2012-11-12 12:18

好友擂台™ PK 賽結果:

1. 國球旗 60.0 - 76.5 麻凡 (1)
2. realwayutd. 59.0 - 58.0 saxo (1)
3. siuzac 72.5 - 73.5 alan1439 (1)
4. stp75711 74.0 - 66.0 bbq903 (1)
5. Rafer 72.0 - 61.5 怒射角球旗 (1)
6. 九龍塘奧巴坦 57.0 - 60.0 國球旗 (1)
7. youyou 94.5 - 47.5 Trifox (1)
8. 羅力亞 86.5 - 57.0 九龍塘奧巴坦 (1)
9. KeL 82.0 - 33.5 yanyan (1)
10. yanyan 33.5 - 93.0 美利拉斯 (1)
11. 怒射角球旗 61.5 - 59.5 freezefox (1)
12. 美利拉斯 93.0 - 82.0 KeL (1)
13. HINNNS 65.5 - 49.5 可可粉 (1)
14. bbq903 66.0 - 65.5 HINNNS (1)
15. 可可粉 49.5 - 55.0 david819918 (1)
16. frankie 73.5 - 76.5 麻凡 (2)
17. reyes1718 38.5 - 53.0 PireS_ThE_GoD (1)
18. icemanbergkamp 80.5 - 50.0 reve (1)
19. barbar 38.5 - 55.0 david819918 (2)
20. 真秘密 81.5 - 94.5 youyou (1)
21. alan1439 73.5 - 110.0 Alan0502 (1)
22. buhbuh 59.5 - 72.5 siuzac (1)
23. 十六號前峰 48.5 - 38.5 barbar (1)
24. david819918 55.0 - 59.5 freezefox (2)
25. 魚蛋 79.5 - 47.5 TriFox (2)
26. saxo 58.0 - 93.0 美利拉斯 (2)
27. 麻凡 76.5 - 51.0 wongfanshing (1)
28. Hernandez 84.0 - 55.0 david819918 (3)
29. freezefox 59.5 - 65.5 HINNNS (2)
30. 迪基亞 59.5 - 84.0 Hernandez (1)
31. 貓相士 58.5 - 60.0 國球旗 (2)
32. TriFox 47.5 - 73.5 frankie (1)
33. g3rMan 42.0 - 61.5 加里夫巴利 (1)
34. 呀威 80.5 - 60.0 迪克 (1)
35. 朗尼 50.5 - 76.5 麻凡 (3)
36. 杜菲斯 37.5 - 82.0 KeL (2)
37. 迪克 60.0 - 94.5 youyou (2)
38. PireS_ThE_GoD 53.0 - 60.0 迪克 (2)
39. extra 44.5 - 60.0 國球旗 (3)
40. WWJD 45.5 - 60.0 迪克 (3)
41. charlie1314 65.5 - 54.0 gerrard (1)
42. reve 50.0 - 60.0 迪克 (4)
43. 新兵 71.5 - 42.0 g3rMan (1)
44. alex1828 85.0 - 76.5 麻凡 (4)
45. wongfanshing 51.0 - 82.0 KeL (3)
46. gerrard 54.0 - 79.5 魚蛋 (1)
47. Why 52.5 - 60.0 國球旗 (4)
48. jin 52.0 - 59.5 freezefox (3)
49. fatman 65.5 - 38.5 barbar (2)
50. 艾殊利楊格 42.0 - 61.5 加里夫巴利 (2)

yanyan 2012-11-12 12:22
好簡單, 一個字挑, 兩個字no挑

Rafer 2012-11-12 12:23
yanyan:好簡單, 一個字挑, 兩個字no挑[表情] [表情]  (2012-11-12 12:22) 

yan 姐

國球旗 2012-11-12 12:25
[廣告時間] 如果想 PK 而名單又無份咁點算.....
快 d 報名參加好友擂台™ 啦
到時自然會自動玩埋 PK 賽
http://bbs.hkbff.net/read.php?tid=108544

yanyan 2012-11-12 12:28
Rafer:yan 姐 [表情] (2012-11-12 12:23) 

我份人係瀟灑左D架啦

國球旗 2012-11-12 12:33
怒射角球旗:
求挑機…
本人上有白髮蒼蒼既父母,下有年幼多病既弟妹…
故此急需大量好友元
本人乃有名魚腩,實力尤如歐洲之聖馬力洛,亞洲之中國,實乃魚腩中的魚腩,被挑戰的必然之選!

本人人品端正,誠實可靠,童叟無欺,人稱婦女之友,新時代新中國的新一代雷峰!

請求各好友挑戰本人,為好友既末來,社會既安寧及世界既和平出一分力!
多謝

國球旗 2012-11-12 12:33

youyou:
講到魚腩呢樣野, 我應該sure win 啦
等我自我介紹先:
本人玩YFF有多年經驗,
排名從未打入 1000
本人玩YFF中指係........唔偷人, 會KEEP 人
(上周當然係繼續無偷啦)
所以放心挑我啦

國球旗 2012-11-12 12:34
大家可以黎呢度 show off、約戰兼報名喇
記住,挑機者一旦正式報名就不得反悔!

KeL 2012-11-12 12:40
來吧!多多挑機者都受

KeL 2012-11-12 12:42
yanyan:好簡單, 一個字挑, 兩個字no挑[表情] [表情]  (2012-11-12 12:22) 

挑硬yan姐你
返屋企睇清楚d rule先慢慢教訓你

bbq903 2012-11-12 12:47
弱者報到

未贏過檑台 , 連企埋少少都未試過. 真真正正有求必應

你地仲等乜呀 , 快d 過黎挑我啦

realwayutd. 2012-11-12 12:57
realwayutd. 挑 saxo 機

同hkd嘅朋友玩吓先

siuzac 2012-11-12 13:06
身為車迷既我偏好用車仔人.
平均一周都有2,3個!
信唔過車仔既就黎挑我機!!!

我而家係貧窮線以下.
比可粉兄拎左成副身家!
希望各界好友盡量挑我機!!!無言感激!

siuzac 2012-11-12 13:09
siuzac 挑 alan1439 機

小弟初黎報到.
挑左d hkd朋友先

美利拉斯 2012-11-12 13:14
邊個想輸既就黎挑我吧

bbq903 2012-11-12 13:20
realwayutd.:realwayutd. 挑 saxo 機
同hkd

同hkd 玩都唔找我

realwayutd. 2012-11-12 13:23
bbq903:同hkd 玩都唔找我 [表情] (2012-11-12 13:20) 

你太勁了

加里夫巴利 2012-11-12 13:23
有名你叫, Bale, 一野爆到你九條街都追唔到我
有種就挑挑我, 比下錢我賺下

其實我好屎的, 想嬴錢就搵我啦

麻凡 2012-11-12 13:38
獎金分配:挑機勝出者 1500 好友元,挑機落敗者 500 好友元,同分則每人 1000 好友元。

報名格式:國球旗 挑 麻凡 機 (雙方一定要用好友正式全名作實)

好! 受挑~~~

麻凡 2012-11-12 13:45
我玩yff 排名唔勁, 但有股邪勁, 玩親好友遊戲都會和, 問你地驚未~~
就算你地十個挑我, 我都有本事令到十一個人同分!!!
我就算嬴唔到, 都唔會輸俾你地! 來吧!!!!! 挑吧!!!!!! 嘩哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈~~~~

國球旗 2012-11-12 13:49
麻凡:獎金分配:挑機勝出者 1500 好友元,挑機落敗者 500 好友元,同分則每人 1000 好友元。
....... (2012-11-12 13:38) 

納命來吧

麻凡 2012-11-12 13:53
國球旗:納命來吧 [表情] (2012-11-12 13:49) 

你會同我打和的~~~~

麻凡 2012-11-12 13:56
哈, 係咪有人想爆我樽好耐? 來吧, 爆吧!!!!
睇唔過眼的, 過來爆埋一份吧, 爆到你手軟我都唔會見紅的~~~~哈哈哈~~~

國球旗 2012-11-12 13:57
麻凡:你會同我打和的~~~~[表情] (2012-11-12 13:53) 

set bet....如果同你打和我賠雙份俾你

麻凡 2012-11-12 13:59
國球旗:set bet....如果同你打和我賠雙份俾你 [表情] (2012-11-12 13:57) 

嘩!!!正呀!!!! 搵錢原來咁容易~~~~~~~

國球旗 2012-11-12 14:06
玩 PK 賽挑要主持人機是常識吧

美利拉斯 2012-11-12 14:12
國球旗:玩 PK 賽挑要主持人機是常識吧[表情]  (2012-11-12 14:06) 

你太強,挑唔落手

siuzac 2012-11-12 14:13
國球旗:玩 PK 賽挑要主持人機是常識吧[表情]  (2012-11-12 14:06) 

.................已經挑左其他人

TriFox 2012-11-12 14:18
只可以講你唔挑我係你既損失

bbq903 2012-11-12 14:29

主持人係到坐下飲下茶就ok 啦

呢d 被挑工作 等我地呢d 細 黎做啦

stp75711 2012-11-12 14:37
bbq903:主持人係到坐下飲下茶就ok 啦 [表情]
呢d 被挑工作 等我地呢d 細 黎做啦 [表情] (2012-11-12 14:29)

stp75711 挑 bbq903 機

仗..我就輸硬了

挑個朋友仔對戰開心下先係重點

Rafer 2012-11-12 14:42
Rafer 挑 怒射角球旗 機
還掂好友擂台都係對怒射兄, 咁不如黎個雙料挑機
come on !

九龍塘奧巴坦 2012-11-12 14:47
九龍塘奧巴坦 挑  國球旗 機

有無人挑我 我全球排成萬幾 好屎= =...

bbq903 2012-11-12 14:48
stp75711:stp75711 挑 bbq903 機 [表情]
仗..我就輸硬了[表情]
....... (2012-11-12 14:37) 

等我仲打算挑你, 等你挑多過儲下錢tim

國球旗 2012-11-12 14:51
九龍塘奧巴坦:九龍塘奧巴坦 挑  國球旗 機
[表情]
有無人挑我 我全球排成萬幾 好屎= =... (2012-11-12 14:47) 

識揀

siuzac 2012-11-12 14:51
九龍塘奧巴坦:九龍塘奧巴坦 挑  國球旗 機
[表情]
有無人挑我 我全球排成萬幾 好屎= =...[表情]
 (2012-11-12 14:47) 

我排3萬幾.................

國球旗 2012-11-12 14:54
對賽名單:前者為挑機者,後者括號內數字為受挑次數。

1. 國球旗 vs 麻凡 (1)
2. siuzac vs alan1439 (1)
3. stp75711 vs bbq903 (1)
4. Rafer vs 怒射角球旗 (1)
5. 九龍塘奧巴坦 vs 國球旗 (1)

stp75711 2012-11-12 14:55
bbq903:等我仲打算挑你, 等你挑多過儲下錢tim  (2012-11-12 14:48) 

不用了...近呢幾週係擂台及聯賽走了少少運!!

最緊要開心...

yanyan 2012-11-12 14:58
KeL:挑硬yan姐你[表情]
返屋企睇清楚d rule先慢慢教訓你[表情] (2012-11-12 12:42) 

come on baby

youyou 2012-11-12 15:00
youyou 挑 Trifox 機

bbq903 2012-11-12 15:05
stp75711:不用了...近呢幾週係擂台及聯賽走了少少運!! [表情]
最緊要開心...[表情] (2012-11-12 14:55) 

話時話, 係香討咁耐都未試過同你單對單

國球旗 2012-11-12 15:05

2. siuzac vs alan1439 (1)
3. stp75711 vs bbq903 (1)
4. Rafer vs 怒射角球旗 (1)
5. 九龍塘奧巴坦 vs 國球旗 (1)
6. youyou vs Trifox (1)

freezefox 2012-11-12 15:07
疑?有新野玩呀?

國球旗 2012-11-12 15:11
freezefox:疑?有新野玩呀? (2012-11-12 15:07) 

搵個你最睇佢唔順眼既黎挑機

stp75711 2012-11-12 15:16
bbq903:話時話, 係香討咁耐都未試過同你單對單 [表情] (2012-11-12 15:05) 

最有機會嗰年...我又人間蒸發了

realwayutd. 2012-11-12 15:25
realwayutd.:realwayutd. 挑 saxo 機
同hkd嘅朋友玩吓先[表情]  (2012-11-12 12:57) 

旗哥,唔該加番:

國球旗 2012-11-12 15:31
realwayutd.:
旗哥,唔該加番:

2. realwayutd. vs saxo (1)
3. siuzac vs alan1439 (1)
4. stp75711 vs bbq903 (1)
5. Rafer vs 怒射角球旗 (1)
6. 九龍塘奧巴坦 vs 國球旗 (1)
7. youyou vs Trifox (1)

羅力亞 2012-11-12 15:42
報名先!!
小弟羅力亞,新加入好友,人生路不熟,
係你搶分既最佳時機!!!

快d黎挑我la 
來者不拒,有求必應!!

所謂不打不相識,
一於挑我機大家互相認識下

查看完整版本: [-- 好友擂台™ PK 賽完結,派米時間! --] [-- top --]