查看完整版本: [-- 依家引用帖子好麻煩 --]

【好友論壇】- 以足球會好友 -> 【論壇政務總處】 -> 依家引用帖子好麻煩 [打印本頁] 登錄 -> 注冊 -> 回復主題 -> 發表主題

蕃薯廠 2012-12-06 09:58

依家引用帖子好麻煩

引用果個BOX 一按 ESC 就會消失, 要知道打速成成日打錯字要用ESC, 好幾次打完一大堆野唔記得要忍手... 一禁ESC 乜都冇晒, 好灰呀

有冇得改SETTING 架?

迪神 2012-12-06 10:09
http://bbs.hkbff.net/read.php?tid=107903

ITEM B(3)

蕃薯廠 2012-12-06 12:54
Oh sorry..

冇得解決...

Gabriel 2012-12-06 13:00
蕃薯廠:
Oh sorry..
冇得解決... [表情]  

你打果D野佢好似會每十秒保存一次....去高級模式會搵得番

禁右下角「恢復數據」...不過要小心佢10秒會REPLACE一次.....慢左就會REPLACE左你想RETREIVE果份DATA

freezefox 2012-12-07 10:57
我已經慢慢改變自己按ESC 既習慣了………

麻凡 2012-12-07 13:15
freezefox:我已經慢慢改變自己按ESC 既習慣了………[表情] [表情]  (2012-12-07 10:57) 

點改架?
我冇可能改到~~
我打倉頡要勁按esc, 繪圖按得更多, 鍵盤個"esc"已經冇哂顏色~~~

freezefox 2012-12-07 15:48
麻凡:點改架?
我冇可能改到~~
我打倉頡要勁按esc, 繪圖按得更多, 鍵盤個"esc"已經冇哂顏色~~~[表情] (2012-12-07 13:15) 

習慣既野,都係自己慢慢習慣既者。

以前我野野都ESC 的,ESC得好順手的……宜家隻手指一伸到個個位就會自自然然呆一呆,諗一諗……

衰得太多次了。仲要好幾次係打左好大篇野,痛苦呀!

查看完整版本: [-- 依家引用帖子好麻煩 --] [-- top --]