查看完整版本: [-- [線上看]夏沙特踢執波仔被紅牌趕出場 --]

【好友論壇】- 以足球會好友 -> 【金球放送】 -> [線上看]夏沙特踢執波仔被紅牌趕出場 [打印本頁] 登錄 -> 注冊 -> 回復主題 -> 發表主題

謝拉傑 2013-01-24 13:03

[線上看]夏沙特踢執波仔被紅牌趕出場

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Pl1D0QDG7xU

Chelsea 2013-01-24 13:15
個執波仔 一個唔係球員既人影響比賽
不過hazard都係唔岩架啦,衰EQ唔夠高

另外點解比人踢完右邊會禁住左邊

迪克 2013-01-24 13:17
該執波仔是史雲斯總監的兒子,名叫查理摩根。

Charlie Morgan™ @CHARLIEM0RGAN 4h
The king of all ball boys is back making his final appearance #needed #for #timewasting

Charlie Morgan™ @CHARLIEM0RGAN 4h
@CHARLIEM0RGAN: I am ballboy player manager tonight and will be playing myself behind the home goals each half

佢係twitter講明話會拖時間...

wyc2578ben 2013-01-24 13:34
如果hazard要罰

史雲斯係唔係應該都要罰呢

朗尼 2013-01-24 13:53

魚蛋 2013-01-24 14:27
迪克:該執波仔是史雲斯總監的兒子,名叫查理摩根。
The king of all ball boys is back making his final appearance #needed #for #timewasting
....... (2013-01-24 13:17) 

ting007 2013-01-24 14:28
傻的嗎

謝拉傑 2013-01-24 14:47
Chelsea:個執波仔[表情] [表情] 一個唔係球員既人影響比賽
不過hazard都係唔岩架啦,衰EQ唔夠高
另外點解比人踢完右邊會禁住左邊[表情]
 (2013-01-24 13:15) 

哇~ 你呢個回應完全係好似俾人踢果個唔岩咁......

就算佢禁邊邊,佢俾人踢都係受害者下化......

執波仔hold住個波同球迷收起個波,好常見啦,下下咁就要打要踢,咁不如打拳啦......

謝拉傑 2013-01-24 14:48
迪克:該執波仔是史雲斯總監的兒子,名叫查理摩根。
....... (2013-01-24 13:17) 

佢講,再做,都係由球證決定佢有冇『拖時間』者......

球證唔like一樣可以紅牌趕佢出場再罰主隊錢......

Chelsea 2013-01-24 15:36
謝拉傑:哇~ 你呢個回應完全係好似俾人踢果個唔岩咁......
就算佢禁邊邊,佢俾人踢都係受害者下化......
....... (2013-01-24 14:47) 

所以我咪話 "不過hazard都係唔岩架啦,衰EQ唔夠高"
完全唔係你所講"完全係好似俾人踢果個唔岩咁"

只係覺得就算佢係受害人都唔抵幫姐
hold波係好常見,但唔係常見就要當平常事當無事

我諗到改咩名鳥 2013-01-24 15:41
個執波仔都唔抵可憐

thmscpl 2013-01-24 15:51
兩個既行為都可以理解......但係兩個都唔啱...

英俊 2013-01-24 18:38
如果hold波果個唔係執波仔,係swansea球員,你地係咪一樣會咁睇

swansea球員比人食一腳都抵死?

yoshra11 2013-01-24 19:09
黑心D講句 比我都踢佢啦

barbar 2013-01-24 19:21
睇左hazard解釋的新聞左再睇埋個video。。 hazard 都是心急想攞返黎波但是個執波仔死攬住個波,佢心急又無計之下輕輕踢粒波出黎,但是唔小心踢到佢身。。個執波仔按住個肚好似中槍甘。。誇張!!

yoshra11 2013-01-24 19:26
好彩係夏薩特咋...
如果佢係巴頓面前咁玩..
我睇佢以後唔洗汁波啦

韋碧克 2013-01-24 19:40
barbar:睇左hazard解釋的新聞左再睇埋個video。。 hazard 都是心急想攞返黎波但是個執波仔死攬住個波,佢心急又無計之下輕輕踢粒波出黎,但是唔小心踢到佢身。。個執波仔按住個肚好似中槍甘。。誇張!![表情] [表情]
 (2013-01-24 19:21) 

係Hazard太心急去推個執波仔落地先

05cw2 2013-01-24 20:02
new link: http://www.youtube.com/watch?v=xy12MVnvytM

Numberson 2013-01-24 20:16
yoshra11:好彩係夏薩特咋...
如果佢係巴頓面前咁玩..
我睇佢以後唔洗汁波啦[表情]  (2013-01-24 19:26) 

好彩夏薩特無學巴頓咁玩
唔係就可以去通櫃了

bennylau127 2013-01-24 20:28
執波仔 打緊英式足球?
雙手持球 撲落地!~達陣~~~

英俊 2013-01-24 20:44
barbar:睇左hazard解釋的新聞左再睇埋個video。。 hazard 都是心急想攞返黎波但是個執波仔死攬住個波,佢心急又無計之下輕輕踢粒波出黎,但是唔小心踢到佢身。。個執波仔按住個肚好似中槍甘。。誇張!![表情] [表情]
 (2013-01-24 19:21) 

你起腳已經理虧,無話大力細力

火鳳凰 2013-01-24 21:09
一個係十二歲腦筍都未生埋既靚仔,另一個係廿二歲成名多時理應作為別人榜樣既成年人……

一個係度攬住個波乍死晒時間,另一個為左攞個波一腳兜埋人度……

兩個都衰唔抵幫架啦,但係我地應該譴責邊個多的,我諗唔駛點討論啦掛……

謝拉傑 2013-01-24 21:38
竟然有人俾人踢、俾人打係抵死,而果個係一個細路仔...... 無野好講......

barbar 2013-01-25 00:46
每個人的睇法都唔同的。。你地可以話hazard錯曬,但是我就覺得是先撩者賤

滅羅 2013-01-25 01:51
barbar:每個人的睇法都唔同的。。你地可以話hazard錯曬[表情],但是我就覺得是先撩者賤[表情]
(2013-01-25 00:46)

試解釋為何犯案後要分成年同未成年去判?

barbar 2013-01-25 02:40
滅羅:試解釋為何犯案後要分成年同未成年去判?
 (2013-01-25 01:51) 

只是我個人睇法,你點解要我解釋法律d野。。

barbar 2013-01-25 02:40
或者可以問巴神,如果佢是hazard,佢會點樣攞返粒波

迪克 2013-01-25 10:14
barbar:每個人的睇法都唔同的。。你地可以話hazard錯曬[表情],但是我就覺得是先撩者賤[表情]
 (2013-01-25 00:46) 

你咁講即係將hazard o既思考角度、方式、解難能力、eq、自制力拉去同一個十幾歲o既執波仔同一lv

leoleo_leoleo 2013-01-25 10:37
傳聞球童获邀巴萨试训布教授盛赞

barbar 2013-01-25 11:14
迪克:你咁講即係將hazard o既思考角度、方式、解難能力、eq、自制力拉去同一個十幾歲o既執波仔同一lv
 (2013-01-25 10:14) 

我哋坐係電腦前面,吹緊冷氣。。的確可以好冷靜甘去思考對與錯。我唔知你有無打比賽,當你好努力積極甘打但是對方就一直用d邋渣招,球證又唔做野。火黎果時你的思考角度,方式,解難能力,eq,自製力都會有所偏差。所以就有好多球員墮入奸人圈套,hazard亦將為佢所犯的錯負責任。題外話,其實再討論落去都無結果,因為觀點呢家野好個人

朗尼 2013-01-25 11:40
有時係比賽時,大家都會有忘我的情況..........

迪克 2013-01-25 11:59
barbar:我哋坐係電腦前面,吹緊冷氣。。的確可以好冷靜甘去思考對與錯。我唔知你有無打比賽,當你好努力積極甘打但是對方就一直用d邋渣招,球證又唔做野。火黎果時你的思考角度,方式,解難能力,eq,自製力都會有所偏差。所以就有好多球員墮入奸人圈套,hazard亦將為佢所犯的錯負 .. (2013-01-25 11:14) 

其實你明唔明咩叫EQ同自制能力?

bennylau127 2013-01-25 12:03
其實果個執波仔都成17歲, 差一年已經係成年,
事前重要係網上面講到明, 會拖時間,
果埸波都唔係第一次唔合作咁拖時間,
見到佢咁拖時間, 我都覺得好有問題,
而當然我唔係覺得HAZARD之後用腳去拎個波呢個行為係岩,
只係其實兩邊都唔岩, 但受罰既好似得HAZARD咁...

wyc2578ben 2013-01-25 13:30
bennylau127:其實果個執波仔都成17歲, 差一年已經係成年,
事前重要係網上面講到明, 會拖時間,
果埸波都唔係第一次唔合作咁拖時間,
見到佢咁拖時間, 我都覺得好有問題,
而當然我唔係覺得HAZARD之後用腳去拎個波呢個行為係岩,
....... (2013-01-25 12:03) 

觀點相同
2個都唔岩
但好似搞到hazard一個錯晒甘
所以我一直都話如果hazard要罰 史雲斯都要罰

鮮吊甬仔 2013-01-26 21:51
wyc2578ben:觀點相同
2個都唔岩
但好似搞到hazard一個錯晒甘
所以我一直都話如果hazard要罰 史雲斯都要罰 (2013-01-25 13:30)

但你幾時見過有人拖時間會被秋後算帳....從來只會係打人/犯左規果個被人罰, 唔會罰撩人果個架wo

查看完整版本: [-- [線上看]夏沙特踢執波仔被紅牌趕出場 --] [-- top --]