查看完整版本: [-- 陳奕迅香港演唱會2013 - 二十三場終極探病show --]

【好友論壇】- 以足球會好友 -> 【音樂頻道】 -> 陳奕迅香港演唱會2013 - 二十三場終極探病show [打印本頁] 登錄 -> 注冊 -> 回復主題 -> 發表主題

<<   1   2   3   4  >>  Pages: ( 4 total )

yoshra11 2013-02-11 11:03

陳奕迅香港演唱會2013 - 二十三場終極探病show

1) 2013年7月6日 (星期六)
2) 2013年7月7日 (星期日)
3) 2013年7月8日 (星期一)
4) 2013年7月9日 (星期二)
5) 2013年7月10日 (星期三)
6) 2013年7月11日 (星期四)
7) 2013年7月12日 (星期五)
8) 2013年7月13日 (星期六)
9) 2013年7月14日 (星期日)
10) 2013年7月16日 (星期二)
11) 2013年7月17日 (星期三)
12) 2013年7月18日 (星期四)
13) 2013年7月19日 (星期五) 加場
14) 2013年7月20日 (星期六) 加場
15) 2013年7月21日 (星期日) 加場
16) 2013年7月23日 (星期二) 加場
17) 2013年7月24日 (星期三) 加場
18) 2013年7月25日 (星期四) 加場2
19) 2013年7月26日 (星期五) 加場2
20) 2013年7月27日 (星期六) 加場2
21) 2013年7月28日 (星期日) 加場3
22) 2013年7月30日 (星期二) 加場3
23) 2013年7月31日 (星期三) 加場3

chun1424 2013-02-11 11:29
撲飛

yanyan 2013-02-11 11:36
上次DUO睇$150好抵

美利拉斯 2013-02-11 12:21
建行

yoshra11 2013-02-11 12:47
yanyan:上次DUO睇$150好抵[表情]  (2013-02-11 11:36) 

DUO就唔好提啦..
探病show

yanyan 2013-02-11 13:29
yoshra11:DUO就唔好提啦..
探病show [表情] (2013-02-11 12:47) 

duo既不來也不去真係好正

辣椒仔 2013-02-12 01:31
今年咁多好野睇的....

7月又eason又曼聯...

希望今次唔會好似上次DUO咁啦...

chun1424 2013-02-12 01:44
辣椒仔:今年咁多好野睇的....[表情] [表情] [表情]
7月又eason又曼聯...[表情] [表情]
希望今次唔會好似上次DUO咁啦... (2013-02-12 01:31) 

仲有GEM

啪啪啪啪啪啪 2013-02-12 15:14
我有建行喎

啪啪啪啪啪啪 2013-02-12 15:33
duo 上次唔太好

雖然明知病

但都係少少失望

我諗到改咩名鳥 2013-02-12 16:03
會唔會搵Swing 做嘉賓呢....

kevin6543 2013-02-13 02:38

KeL 2013-02-13 16:36
今年想睇既歌星都開演唱會
今次醫神仲要開咁多場
不過無建行信用卡

Ar敬 2013-02-13 17:33

辣椒仔 2013-02-13 19:23
艾殊利楊格:仲有GEM [表情] (2013-02-12 01:44) 

比你搞到心郁郁tim...

ODIN 2013-02-14 10:30
唉∼
好貴∼∼

Gabriel 2013-02-15 09:34
yoshra11:DUO就唔好提啦..
探病show [表情] (2013-02-11 12:47) 

我尾場...佢把聲...................

辣椒仔 2013-02-16 13:05
Gabriel:我尾場...佢把聲...................[表情] (2013-02-15 09:34) 

但尾場唱到成點鐘喎...

啪啪啪啪啪啪 2013-02-17 01:04
我張建行終於可以用了

Gabriel 2013-02-18 13:23
辣椒仔:但尾場唱到成點鐘喎...[表情] (2013-02-16 13:05) 

唔記得嚕...不過真係幾夜佢中間有段又吹左好耐水

yanyan 2013-02-20 12:36
有FD做AIA的話可以問下有冇內部飛賣

Gabriel 2013-02-21 19:02
yanyan:有FD做AIA的話可以問下有冇內部飛賣[表情]  (2013-02-20 12:36) 

辣椒仔 2013-02-22 21:20
幾時公開賣飛呀

sikingthegreat 2013-02-25 01:13
http://www.jetsoclub.com/2013/02/ccb-credit-card-priority-tickets-booking-eason-chan-concert-0224.html

建行信用卡:陳奕迅香港演唱會2013 優先訂票(18/3起)

yoshra11 2013-03-10 17:50

啪啪啪啪啪啪 2013-03-18 10:41

建行打成個幾鐘到依家都未通

chun1424 2013-03-18 15:30
$680及$380全部沽清,訂唔到

加歷查 2013-03-18 18:56
尾場入手

辣椒仔 2013-03-18 19:21
[url=http://bbs.hkbff.net/u.php?username=加歷查]加歷查[/url]:尾場入手[表情]  (2013-03-18 18:56) 

可能仲加...

辣椒仔 2013-03-18 19:22
又去排隊買了...

sikingthegreat 2013-03-18 19:24
[url=http://bbs.hkbff.net/u.php?username=加歷查]加歷查[/url]:尾場入手[表情]  (2013-03-18 18:56) 

chun1424 2013-03-20 01:15
加推2013年7月19-21日及23-24日共五場

2013年3月20日9am起 優先訂票

啪啪啪啪啪啪 2013-03-20 01:18
今次優先又係建行 ?

我打左兩日幾千次都係通得一次

但係無人聽

chun1424 2013-03-20 01:54
啪啪啪啪啪啪:今次優先又係建行 ?
[表情] [表情] 我打左兩日幾千次都係通得一次
但係無人聽 (2013-03-20 01:18) 

yes

yanyan 2013-03-20 09:58
艾殊利楊格:加推2013年7月19-21日及23-24日共五場
2013年3月20日9am起 優先訂票
 (2013-03-20 01:15) 

依家先睇到

我都未知我張內部飛買到未

yanyan 2013-03-21 15:02
陳奕迅Eason Chan
Liked · 2 hours ago

多謝多謝,再加3場,7月25-27號,合共20場!

我睇26號係咪準備探病

chun1424 2013-03-21 15:55
買到鳥,廿五號

PonG 2013-03-21 19:05
原來我有得內部訂.. MISS 左..

yoshra11 2013-03-21 19:56
yanyan:陳奕迅Eason Chan
Liked · 2 hours ago
多謝多謝,再加3場,7月25-27號,合共20場!
....... (2013-03-21 15:02) 

探病GOGOGO

辣椒仔 2013-03-21 21:43
希望買到27唬啦...

諗住睇兩場...一頭一尾...

chun1424 2013-03-21 22:16
第三度加場,28, 30, 31

HINNNS 2013-03-21 22:45
艾殊利楊格:第三度加場,28, 30, 31  (2013-03-21 22:16) 

係醫院開??

yoshra11 2013-03-21 23:15
1) 2013年7月6日 (星期六)
2) 2013年7月7日 (星期日)
3) 2013年7月8日 (星期一)
4) 2013年7月9日 (星期二)
5) 2013年7月10日 (星期三)
6) 2013年7月11日 (星期四)
7) 2013年7月12日 (星期五)
8) 2013年7月13日 (星期六)
9) 2013年7月14日 (星期日)
10) 2013年7月16日 (星期二)
11) 2013年7月17日 (星期三)
12) 2013年7月18日 (星期四)
13) 2013年7月19日 (星期五) 加場
14) 2013年7月20日 (星期六) 加場
15) 2013年7月21日 (星期日) 加場
16) 2013年7月23日 (星期二) 加場
17) 2013年7月24日 (星期三) 加場
18) 2013年7月25日 (星期四) 加場2
19) 2013年7月26日 (星期五) 加場2
20) 2013年7月27日 (星期六) 加場2
21) 2013年7月28日 (星期日) 加場3
22) 2013年7月30日 (星期二) 加場3
23) 2013年7月31日 (星期三) 加場3

yoshra11 2013-03-21 23:15
到廿幾號..真係慘不忍賭...
DUO係咪又要重現..

yoshra11 2013-03-21 23:16
同熱火鬥長..

阿清 2013-03-22 00:17
玩到咁大..............................

加咁多場會唔會都係買唔到飛..

啪啪啪啪啪啪 2013-03-22 00:19
上一次演唱會已經好唔店把聲

睇黎今次唔咪咀唔得

辣椒仔 2013-03-22 00:22
7月6 開到8 月6吧...

啪啪啪啪啪啪 2013-03-22 00:32
用咁多張信用卡

建行卡都係第一次用

估唔到呢張中資銀行既電話服務係最垃圾

先講優先訂飛熱線長時間打唔通

打得通又無人聽電話

之後加場又唔宣傳

結果原來加場既飛都可以繼續打電話訂

安排混亂,真係訂咁多次飛最差就係今次!!

啪啪啪啪啪啪 2013-03-22 00:33
最離譜係連客戶服務熱線都可以打唔通既

查看完整版本: [-- 陳奕迅香港演唱會2013 - 二十三場終極探病show --] [-- top --]