查看完整版本: [-- 好友擂台™ の踢館 - 黑店之王 可可粉! --]

【好友論壇】- 以足球會好友 -> 【遊戲區】 -> 好友擂台™ の踢館 - 黑店之王 可可粉! [打印本頁] 登錄 -> 注冊 -> 回復主題 -> 發表主題

<<   1   2   3   4   5  >>  Pages: ( 5 total )

國球旗 2013-03-19 12:32

好友擂台™ の踢館 - 黑店之王 可可粉!

鑑於好友遊戲區內黑店橫行,好友擂台™遂派出最強挑機者,向三大黑店宣戰!

舉行週數:yff week 31

參加資格:所有已報名參加好友擂台™成員

比賽詳情:各好友擂台™成員可自行到以下好友三大館,按該館規則挑機,
     挑機後返呢度報名則可!
     挑機者可以選擇挑戰一間、兩間或全部三間館,挑機越多,獎金越豐富!

另外,挑機者各有一次皇牌機會,報名時可隨時選擇其中一間出示皇牌,
     若果成功擊敗被出示皇牌館主,挑機者總獎金 x2!

報名例子:

國球旗挑 yanyan、KeL(皇牌)、可粉

獎金分配:凡挑機者,擊敗一間挑戰館可得 1000 好友元, 擊敗兩間挑戰館可得 3000 好友元, 擊敗三間挑戰館可得 5000 好友元。
     如果擊敗被出示皇牌挑戰館,挑機者全部獎金將會 x2 (double 計)!

注意:各人勝負以該店最後公佈為準,請三位館主當有成績時到此通知本人查證。
   各館主以該館的 link 為準,而挑機者則以在該館的報名 link 為準!

三大黑店 link 如下:

黑店 yan 的輪米館 : http://bbs.hkbff.net/read.php?tid=109846

黑店粉之派米館 : http://bbs.hkbff.net/read.php?tid=108164

黑店 KeLの挑機館 : http://bbs.hkbff.net/read.php?tid=108243

各館主亦可互相挑機,贏一場 3000 好友元,贏兩場 5000 好友元,擊敗被出示皇牌挑戰館,獎金將會 x2 (double 計)!

Week 31 yanayanKeL可可粉 
分數111.084.5112.0獎金
siuzac98.0*勝2000
十六號前峰112.0*勝10000
youyou76.0*負0
Rafer93.5*勝2000
alex182878.0*負0
realwayutd.116.5*勝10000
bbq90393.5*勝2000
貓相士98.0*負1000
Rafer96.0*負1000
garysuen2009114.0*勝10000
charlie131497.0*負1000
魚蛋100.5*負1000
可可粉112.0*勝X10000
KeL84.5X*負0
icemanbergkamp135.0*勝10000
yanyan111.0X*負3000
alan143978.5*負0
Why74.5*負0
黑店成績12 勝 5 負4 勝 13 負13 勝 1 和 3 負

黑店成績:

可可粉:13 勝 1 和 3 負

yanyan:12 勝 5 負

KeL:4 勝 13 負

黑店之王:可可粉

bbq903 2013-03-19 12:34
齊齊踢館

yanyan 2013-03-19 12:38
三大黑店d圖好正

KeL 2013-03-19 12:42
你地真係唔知道我們的厲害

KeL 2013-03-19 12:43
卓洛黎我都唔怕的

麻凡 2013-03-19 12:46
yanyan:三大黑店d圖好正[表情] [表情] [表情]  (2013-03-19 12:38) 

你果間規模最細~~~快D擴充啦~~~

麻凡 2013-03-19 12:47
旗哥真係好諗頭~~~~~~~~

可可粉 2013-03-19 12:48
放心...我地黑店主人會做足本份...通殺哂你地

國球旗 2013-03-19 12:49
開始接受報名,大家可以 post 喺呢度,我會 update 去 1 樓!

如果漏左就話我知啦。

bbq903 2013-03-19 12:50
報名

Gabriel 2013-03-19 12:55
今週疑似黑店、擺明黑店、孰黑孰白店全部現哂真身,變哂真•黑店

麻凡 2013-03-19 12:56
首領, 太多人踼館, 幾間館唔敢受點算?
踢到幾間館都執笠又點算?

國球旗 2013-03-19 12:59
麻凡:首領, 太多人踼館, 幾間館唔敢受點算?
踢到幾間館都執笠又點算? (2013-03-19 12:56)

之前已經 pm 左各大館主,超出該館上限會由我包底。

麻凡 2013-03-19 13:14
話時話三大黑店主會唔會互扯貓尾, 互挑100萬, 嬴有錢收....輸有人包抵..................
諗諗下.............我而家開館都好喎, 趕唔趕得切加入?

麻凡 2013-03-19 13:15
國球旗:之前已經 pm 左各大館主,超出該館上限會由我包底。[表情] [表情]
 (2013-03-19 12:59) 

咁真係辛苦哂LA首領~~~~出錢又出力, 你選特首我一定投你~~~~

真秘密 2013-03-19 13:18
旗哥

yanyan 2013-03-19 13:30
麻凡:話時話三大黑店主會唔會互扯貓尾, 互挑100萬, 嬴有錢收....輸有人包抵..................
諗諗下.............我而家開館都好喎, 趕唔趕得切加入?[表情]
 (2013-03-19 13:14) 

你個間夠唔夠黑先

yanyan 2013-03-19 13:31
麻凡:你果間規模最細~~~快D擴充啦~~~[表情] (2013-03-19 12:46) 

話曬新開冇耐, 點敢搶各位風頭呀

麻凡 2013-03-19 13:48
yanyan:你個間夠唔夠黑先[表情] (2013-03-19 13:30) 

冇所謂, 只開一星期, 同你地三個互挑一百萬, 然後執左佢~~~

siuzac 2013-03-19 13:54
報名!

siuzac挑 yanyan、KeL(皇牌)、可粉

yanyan 2013-03-19 13:54
siuzac:報名!
siuzac挑 yanyan、KeL(皇牌)、可粉 (2013-03-19 13:54) 

出現了

yanyan 2013-03-19 14:09
麻凡:冇所謂, 只開一星期, 同你地三個互挑一百萬, 然後執左佢~~~[表情] (2013-03-19 13:48) 

未通殺過是唔可以自稱黑店的

Gabriel 2013-03-19 14:16
麻凡:話時話三大黑店主會唔會互扯貓尾, 互挑100萬, 嬴有錢收....輸有人包抵..................
諗諗下.............我而家開館都好喎, 趕唔趕得切加入?[表情]

你口口聲聲叫人首領

但係你另一邊廂你就係度擺明車馬做低你自己首領

可可粉 2013-03-19 14:16

咁我提高上限等旗哥包少d係咪好傻仔

yanyan 2013-03-19 14:18
Gabriel:你口口聲聲叫人首領
但係你另一邊廂你就係度擺明車馬做低你自己首領[表情] (2013-03-19 14:16) 

人類總是自私的

朗尼 2013-03-19 14:24
國球旗:開始接受報名,大家可以 post 喺呢度,我會 update 去 1 樓!
如果漏左就話我知啦。[表情]  (2013-03-19 12:49) 

駛唔駛錢架??

報名!挑 yanyan(皇牌)、KeL、可粉

國球旗 2013-03-19 14:25
可可粉:咁我提高上限等旗哥包少d係咪好傻仔[表情] (2013-03-19 14:16) 

開得舖緊係趁呢個機會搵多啲啦,你賣俾我等如做義工幫我計分咋。

國球旗 2013-03-19 14:26
朗尼:駛唔駛錢架??
報名!挑 yanyan(皇牌)、KeL、可粉  (2013-03-19 14:24) 

要!不過唔係俾我,而係要去佢地三間館挑機,至於挑幾多,你自己決定。

國球旗 2013-03-19 14:28
另外請各館主幫下眼,如果見到呢度有人挑機,但又無去你地地頭報名,

麻煩通知一聲。

@yanyan   @KeL   @可可粉  

yanyan 2013-03-19 14:33
國球旗:另外請各館主幫下眼,如果見到呢度有人挑機,但又無去你地地頭報名,
麻煩通知一聲。[表情] [表情] [表情]
@yanyan     @KeL     @可可粉     (2013-03-19 14:28) 

收到

十六號前峰 2013-03-19 14:35
十六號前峰挑 yanyan(皇牌),KeL,可可粉

國球旗 2013-03-19 14:38
分數  獎金
siuzac  *  
朗尼 *   
十六號前峰 *   

KeL 2013-03-19 14:45
國球旗:另外請各館主幫下眼,如果見到呢度有人挑機,但又無去你地地頭報名,
@yanyan     @KeL     @可可粉     (2013-03-19 14:28) 

roger that

alan1439 2013-03-19 14:52
好似幾好玩咁

可可粉 2013-03-19 14:59
國球旗:
另外請各館主幫下眼,如果見到呢度有人挑機,但又無去你地地頭報名,
@yanyan   @KeL   @可可粉  

noted

yanyan 2013-03-19 15:18
唔通大家真係買我唔夠膽連續兩週通殺?

youyou 2013-03-19 15:27
youyou挑 yanyan ,KeL,可可粉(王牌)

朗尼 2013-03-19 15:27
國球旗:要!不過唔係俾我,而係要去佢地三間館挑機,至於挑幾多,你自己決定。[表情] (2013-03-19 14:26) 

咁煩,算吧.............

國球旗 2013-03-19 15:33
分數  獎金
siuzac  *  
十六號前峰 *   
youyou   * 

國球旗 2013-03-19 15:34
朗尼:咁煩,算吧............. (2013-03-19 15:27) 

下次諗個唔煩既俾你玩

朗尼 2013-03-19 16:20
國球旗:下次諗個唔煩既俾你玩 [表情] [表情] (2013-03-19 15:34) 

Rafer 2013-03-19 17:02
Rafer挑 yanyan、KeL(皇牌)、可可粉     

國球旗 2013-03-19 17:06
其實如果有買左挑機館套票都照 count 唔駛另外再挑架喎,

只要符合各館 week 31 資格。

國球旗 2013-03-19 17:08
分數  獎金
siuzac  *  
十六號前峰 *   
youyou   * 
Rafer  *  

alex1828 2013-03-19 19:02
報名!

alex1828 挑 yanyan、KeL(皇牌)、可粉

國球旗 2013-03-19 19:11
分數  獎金
siuzac  *  
十六號前峰 *   
youyou   * 
Rafer  *  
alex1828  *  

KeL 2013-03-19 20:11
睇黎大家見到我全派之後
覺得我最有良心揀劏我

realwayutd. 2013-03-20 01:01
realwayutd. 挑 yanyan、KeL(皇牌)、可粉

查看完整版本: [-- 好友擂台™ の踢館 - 黑店之王 可可粉! --] [-- top --]