查看完整版本: [-- 捷克 匈牙利 奧地利 --]

【好友論壇】- 以足球會好友 -> 【消費特區】 -> 捷克 匈牙利 奧地利 [打印本頁] 登錄 -> 注冊 -> 回復主題 -> 發表主題

ODIN 2013-03-27 14:21

捷克 匈牙利 奧地利

有冇好友去過捷克,匈牙利及奧地利??

我honeymoon想去呢三個國家,但我連酒店機票都未買,大家有冇d經驗之談可以分享一下?

啪啪啪啪啪啪 2013-03-29 00:49
幾時去

sikingthegreat 2013-03-29 06:01
全去過,捷克特別熟,有咩想知?

ODIN 2013-03-30 01:01
啪啪啪啪啪啪:幾時去 (2013-03-29 00:49) 

5月底6月

ODIN 2013-03-30 01:02
sikingthegreat:全去過,捷克特別熟,有咩想知? (2013-03-29 06:01) 

想知火車證的野∼
點book通宵火車由一個國家去另一個國家???

sikingthegreat 2013-04-05 01:38
ODIN:想知火車證的野∼
點book通宵火車由一個國家去另一個國家??? (2013-03-30 01:02) 

我都係去db book多.
嗰到班次都係任你揀, 只要選過夜的班次就ok~~

5月尾6月呢d地方, 如果你只係驚冇位所以先想book定的話, 咁其實唔使, 因為過夜火車好少會爆, 去到先買都得, 仲可以flexible d~~

btw你去幾多日? 我諗緊3個國家會唔會太貪心, 太趕.... hungary我冇咁熟, 但austria同czech都幾多地方值得去....

ODIN 2013-05-03 10:19
最後我揀左坐遊輪...haha~

查看完整版本: [-- 捷克 匈牙利 奧地利 --] [-- top --]