查看完整版本: [-- 挑機 --]

【好友論壇】- 以足球會好友 -> 【Travian】 -> 挑機 [打印本頁] 登錄 -> 注冊 -> 回復主題 -> 發表主題

<<   1   2   3  >>  Pages: ( 3 total )

科高蘭尼紐約人 2013-05-13 20:45

挑機

爽YY VS 瓦虎寨 (50000元,瓦虎寨報名)
1. youyou v 科高蘭尼紐約人
2. 辣椒仔 v Zxen
3. TriFox v 煙花
4. fatman v reve
5. yanyan v sikingthegreat
6. g3rman v Rave
7. 呀威 v 加歷查
8. 真秘密 v realwayutd.
9. whbun123 v 怒射角球旗

LEGEND  vs  瓦虎寨 -  (100000元,瓦虎寨報名)
Presto  v  realwayutd.
ODIN  v  ab34
klinsmannabc  v  Zxen
freezefox  v  Rave
frankie  v  sikingthegreat
KaiMatthewBot  v  怒射角球旗
Gabriel   v   科高蘭尼紐約人
艾殊利楊格  v  加歷查
charm v  reve
kcwjames25  v  煙花

瓦虎寨 vs K-Island  (100000元,瓦虎寨報名)
1. zxen vs stp75711
2. 加歷查 vs cruz
3. 怒射角球旗 vs 可可粉
4. sikingthegreat vs david819918
5. reve vs 魚蛋
6. 科高蘭尼紐約人 vs bbq93
7. 煙花 vs  LMHM
8. Rave vs waing
9. realwayutd. vs garysuen2009
10. ab34 vs sxao

瓦虎寨   v   旗艦の自護軍   (挑10萬好友元,瓦虎寨報名)
1. ab34 v 英俊
2. 煙花 v charlie1314
3. realwayutd. v 杜菲斯
4. sikingthegreat v Hernandez
5. 怒射角球旗 v Numberson
6. reve v reyes1718
7. 加歷查 v 美利拉斯
8. Rave v victorleung
9. 科高蘭尼紐約人 v KeL

瓦虎寨   VS   Shadow Sniper  (挑機金額 : 30000 ,瓦虎寨報名)
1. reve vs icemanbergkamp
2. sikingthegreat vs 鬼影炎光
3. 煙花 vs CHUCK
4. 加歷查 vs bennylau127
5. 科高蘭尼紐約人 vs Ar敬
6. Rave vs HINNNS
7. 怒射角球旗 vs Rafer
8. zxen vs ting007
9. ab34 vs kevin6543

DELETE  VS  瓦虎寨  (挑機50000,共100000,老虎報名,錢已收)
1. wongfanshing  v  sikingthegreat
2. Alan0502   v  Rave
3. alan1439  v  ab34
4. etriffcany  v  realwayutd.
5. siuzac  v  怒射角球旗
6. assko   v  reve
7. torres08  v  煙花
8. kyo7532  v  Zxen
9. cecsfabregas   v  科高蘭尼紐約人

旗艦の聯邦軍 vs 瓦虎寨 (挑機金額:50000  共100000)
1. 國球旗 vs Rave
2. 麻凡 vs reve
3. 麥精 vs 蘭尼科高紐約人
4. Seefood vs Zxen
5. tom vs 煙花
6. 我諗到改咩名鳥 vs realwayutd.
7. 迪克 vs 加歷查
8. 十六號前峰 vs 怒射角球旗
9. 迪神 vs sikingthegreat

瓦虎寨 vs 英雄聯盟 (150,000元,瓦虎寨報名)
加歷查  v  PonG
Zxen v ranKINGdom
科高蘭尼紐約人 v  damingtse
Rave v ArSo
realwayutd. v 星淺
sikingthegreat v 羔羊仔
怒射角球旗 v OldSosad
ab34 v godkiu
reve v TuNg

科高蘭尼紐約人 2013-05-13 20:46
大家要傾傾,我地有幾多資金團戰,每場平均出幾多

仲有既就係,一如以往,傾下邊d係水魚/世仇可以挑多d,邊d要保守d

團結就是力量啊   

怒射角球旗 2013-05-13 20:48
唔係好熟路...我得返20000蚊...要既拎去

科高蘭尼紐約人 2013-05-13 20:50
妖,開左2個視窗,O係出面開錯左,好樣衰.....

科高蘭尼紐約人 2013-05-13 20:50
怒射角球旗:唔係好熟路...我得返20000蚊...要既拎去[表情]  (2013-05-13 20:48) 

應該唔駛,我估由寨主等有錢人包,WIN左大家分,輸左佢埋數~~

怒射角球旗 2013-05-13 20:56
科高蘭尼紐約人:應該唔駛,我估由寨主等有錢人包,WIN左大家分,輸左佢埋數~~ (2013-05-13 20:50) 

煙花 2013-05-13 21:05
用戶被禁言,該主題自動屏蔽!

煙花 2013-05-13 21:21

科高蘭尼紐約人 2013-05-13 21:39
煙花:我想問....約團戰係唔係我地代約,定等隊長返上水呢? (2013-05-13 21:21) 

一向都係我/ 大佬是旦一個約

過往呢方面工作主要由我做

煙花 2013-05-13 21:49

煙花 2013-05-13 23:28

煙花 2013-05-13 23:30

煙花 2013-05-13 23:31

Zxen 2013-05-13 23:37
挑挑挑!! 大哥们尽管挑~

啦啦队报道~

煙花 2013-05-13 23:59

sikingthegreat 2013-05-14 00:02
rave拎200,000
我拎150,000 -200,000
呢度都350,000+

其他富貴人士請報數~~

sikingthegreat 2013-05-14 00:04
香討兩隊都勁野, 同埋人地都係新人, 冇咩錢, 挑細d is ok~~

至於宿敵.... hahaha

不過始終一週過, 冇話對邊隊特別有信心.... 所以邊隊挑大d我冇咩意見....

煙花 2013-05-14 00:10

Zxen 2013-05-14 00:12
煙花:最緊要大家吹多d 水....有咩唔明就問.....
....... (2013-05-13 23:59) 

虎將.Zxen      
Numberson - 旗の自  5,000好友元
Cruz - K-Island  1,000好友元
Gabriel - Legend  3,000好友元
星淺 - LOL  3,000好友元

個人賽總獎金可達: 12,000
預計個人賽總獎金: 12,000

讲起团长...
团长帮我在瓦虎寨首页update下, 对星淺20,000, 不是3,000.

@Rave  

煙花 2013-05-14 00:12

Zxen 2013-05-14 00:14
sikingthegreat:rave拎200,000
呢度都350,000+
其他富貴人士請報數~~[表情] [表情]  (2013-05-14 00:02) 

活期存款:11000 好友元
定期存款:150319 好友

80,000? 100,000? 我没买屋也没供车...

Zxen 2013-05-14 00:16
煙花:[表情]
團長...剛剛去到溫女...... (2013-05-14 00:12) 

武松找潘金莲?

sikingthegreat 2013-05-14 00:16
Zxen:活期存款:11000 好友元
定期存款:150319 好友
80,000? 100,000? 我没买屋也没供车...
....... (2013-05-14 00:14) 

拿活期的也不錯了~~

多多益善, 少少無拘~~

sikingthegreat 2013-05-14 00:17
update:

rave拎 200,000
我拎 150,000 -200,000
煙花 100,000
zxen 80,000 (活期10,000, 唔夠先拎埋另外70,000出黎吧)
呢度都 460,000+

Zxen 2013-05-14 00:20
sikingthegreat:拿活期的也不錯了~~
多多益善, 少少無拘~~ (2013-05-14 00:16) 

那80,000吧...
是时候赚钱了...

煙花 2013-05-14 00:23

科高蘭尼紐約人 2013-05-14 00:46
sikingthegreat:香討兩隊都勁野, 同埋人地都係新人, 冇咩錢, 挑細d is ok~~
至於宿敵.... hahaha
不過始終一週過, 冇話對邊隊特別有信心.... 所以邊隊挑大d我冇咩意見.... (2013-05-14 00:04) 

都是,咁每隊平均5皮野有上有落應該無問題了

科高蘭尼紐約人 2013-05-14 00:48
sikingthegreat:update:
rave拎 200,000
我拎 150,000 -200,000
煙花 100,000
....... (2013-05-14 00:17) 

原來我無買足智咁耐都仲咁鬼窮   

個人戰拎左7萬5出來,得返4萬幾sosad.......

sikingthegreat 2013-05-14 01:29
科高蘭尼紐約人:原來我無買足智咁耐都仲咁鬼窮 [表情]  [表情]
個人戰拎左7萬5出來,得返4萬幾sosad....... (2013-05-14 00:48) 

去周圍吹多d水吧~~
呢個禮拜傾下yff好快就返黎~~

realwayutd. 2013-05-14 11:16
我出80000!
俾科高定Rave?

Zxen 2013-05-14 12:44
realwayutd.:我出80000!
俾科高定Rave? (2013-05-14 11:16) 

sikingthegreat 2013-05-14 13:35
realwayutd.:我出80000!
俾科高定Rave? (2013-05-14 11:16) 

而家先統計一下,唔急俾錢住
勁喎有八萬咁多,平時唔聲唔聲 :p

加歷查 2013-05-14 14:09
我十萬

Zxen 2013-05-14 14:21
[url=http://bbs.hkbff.net/u.php?username=加歷查]加歷查[/url]:我十萬[表情]  (2013-05-14 14:09) 

你最后一场联赛喔~
就23万?

reve 2013-05-14 23:39
sikingthegreat:rave拎200,000
呢度都350,000+
其他富貴人士請報數~~[表情] [表情]  (2013-05-14 00:02) 

我手頭上有36萬,所以可以拎黎墊底無問題。

sikingthegreat 2013-05-15 01:17
btw大家團挑嗰度.... 有冇邊個人特別想對? 可以講低, 等排嗰個排俾你都ok~~

有冇人唔清楚團挑係點? 其實即係團體vs團體, 所有隊員都會揀一位對方團員黎挑, 最後就係咁多場嘅勝負加埋得出總結果....

delete united我揀左wongfanshing
其他暫時冇咩所謂....

加歷查 2013-05-15 17:29
bmlbml

Zxen 2013-05-15 17:45
排我最后吧~

reve 2013-05-15 21:17
我想挑 冰佬!!!

怒射角球旗 2013-05-15 21:19
好似得我地一場都末約

reve 2013-05-15 22:33
怒射角球旗:好似得我地一場都末約[表情]  (2013-05-15 21:19) 

reve 2013-05-15 22:34
大牌也是虎寨特色之一

Zxen 2013-05-15 22:38
reve:大牌也是虎寨特色之一[表情] [表情]  (2013-05-15 22:34) 

放长线钓大鱼~

sikingthegreat 2013-05-16 00:12
認真一問, 我地幾時約到戰....?

煙花 2013-05-16 00:15

煙花 2013-05-16 00:16

sikingthegreat 2013-05-16 00:17
暫時總結:

rave 200,000
siking 150,000 (200,000)
zxen 10,000 (80,000)
realway 80,000
查 100,000
reve xxxx (360,000)

total: 540,000 (1,020,000)

最少都有超過50萬, 最多有過百萬~~

團挑對人意願方面:
siking - wongfanshing (delete u)
查 - 美利拉斯 (旗中一隊)
reve - 冰佬

sikingthegreat 2013-05-16 00:18
煙花:我都唔知可以點約[表情]
 (2013-05-16 00:16) 

如果今晚都將約唔到, 可能聽晚我地要搵人去約....

btw即刻去開隊先, 聽講已經郁左一次價....

加歷查 2013-05-16 01:09
怒射角球旗:好似得我地一場都末約[表情]  (2013-05-15 21:19) 

慢慢來比較快

Rave 2013-05-16 15:38
PM BY 國球旗

LS 團戰
旗艦の聯邦軍名單

1. 國球旗 vs Rave
2. 麻凡 vs
3. 麥精 vs
4. Seefood vs
5. tom vs
6. 我諗到改咩名鳥 vs
7. 迪克 vs
8. 十六號前峰 vs
9. 迪神 vs

我隊總共 9 人,除左我對你之外,其餘對賽由你決定啦。
仲有,你想玩幾大?決定晒就直接 post 去旗艦の聯邦軍 topic吧。謝謝

sam哥, reve, 科高, 你地代安排, thz

查看完整版本: [-- 挑機 --] [-- top --]