查看完整版本: [-- 虎將對手分析貼(玩下only) --]

【好友論壇】- 以足球會好友 -> 【Travian】 -> 虎將對手分析貼(玩下only) [打印本頁] 登錄 -> 注冊 -> 回復主題 -> 發表主題

怒射角球旗 2013-05-18 19:48

虎將對手分析貼(玩下only)

我地太多人..應該出唔哂所有人...無出到既虎將唔好介意
打來玩下...唔好介意.....

首先係我地既大佬Rave

爽YY VS 瓦虎寨---- g3rman v Rave
G3係資訊區係版主,成日接觸咁多news下….絕對唔會係一條water fish…而rave係我地既大佬…實力係???...應該係隱藏緊實力…但多次慰妻下實力會得返既幾多呢?呢個係個迷….相信會係一場55波….

LEGEND  vs  瓦虎寨------freezefox  v  Rave
對住前世界第一而且多次慰妻…寨主睇來都….rip…

瓦虎寨 vs K-Island -------Rave vs waing
唔知邊位...小心為上…

瓦虎寨  
旗艦の自護軍----------Rave v victorleung

呢位好友好似係老伯既fans?唔知佢實力點…相信rave應該可以拿下呢一場….

瓦虎寨   VS   Shadow Sniper  ------Rave vs HINNNS
Hinnns係車迷,同我一樣唔用曼聯人…今次佢會唔會為左ls而放下身段,用大熱jones/a lin相信會係勝負所在….

DELETE  VS  瓦虎寨------------Alan0502  v  Rave
唔清楚…

旗艦の聯邦軍 vs 瓦虎寨------國球旗 vs Rave
對住好友富豪旗百萬…我地虎寨劫富不濟貧既作風絕對唔會放過大肥羊…但旗哥係世界top50…似係一隻羊皮下既狼…

瓦虎寨 vs 英雄聯盟-------- Rave v ArSo
唔清楚對手…但我堅信寨主必勝!!!!!!!!!!!!!!

怒射角球旗 2013-05-18 19:52

之後係我地既2號人物科高

爽YY
VS 瓦虎寨--------youyou v 科高蘭尼紐約人
You姐好似唔係香港….科高可唔可以借機上呀u姐..呀唔係…係收拾u姐呢…嗯..機會好大…

LEGEND  vs  瓦虎寨--------Gabriel  v   科高蘭尼紐約人
又係版主對決…但Gabriel 岩岩係成皇三度封皇….形勢大好…小心小心

瓦虎寨 vs K-Island -------科高蘭尼紐約人 vs bbq93
唔難打既科高都唔打…bbq一向西利…相信係一場55波….

瓦虎寨  v   旗艦の自護軍 -------科高蘭尼紐約人 v KeL
同上…

瓦虎寨   VS   Shadow Sniper-------- 科高蘭尼紐約人 vs Ar敬
唔清楚..

DELETE  VS  瓦虎寨----------cecsfabregas  v  科高蘭尼紐約人
唔清楚..

旗艦の聯邦軍 vs 瓦虎寨----------麥精 vs 蘭尼科高紐約人
版主對決again…麥精同科高都係問陣區既版主..大家都好熟大家…都係好難講…

瓦虎寨 vs 英雄聯盟-------科高蘭尼紐約人 v  damingtse
唔清楚..

總結:科高既對手好惡頂….但我相信傳奇球星forco一定可以打敗所有對手!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

怒射角球旗 2013-05-18 19:52
打住2個先

科高蘭尼紐約人 2013-05-18 20:42
wow,好有誠意

sikingthegreat 2013-05-19 00:27
期待

realwayutd. 2013-05-19 02:03

我都去CHECK吓有什麼對手先

加歷查 2013-05-19 02:56
check youyou

sikingthegreat 2013-05-19 03:24
[url=http://bbs.hkbff.net/u.php?username=加歷查]加歷查[/url]:check youyou[表情]  (2013-05-19 02:56) 

科高就有福了....

煙花 2013-05-19 11:59
用戶被禁言,該主題自動屏蔽!

reve 2013-05-19 12:11
Laugh die me

Rave 2013-05-19 13:06
笑鳥....

科高蘭尼紐約人 2013-05-19 16:43
youyou我是上定了

怒射角球旗 2013-05-19 16:45
科高蘭尼紐約人:youyou我是上定了[表情]  (2013-05-19 16:43) 

quoted

Zxen 2013-05-19 16:47
科高蘭尼紐約人:youyou我是上定了[表情]  (2013-05-19 16:43) 

小心youyou姐查post...

查看完整版本: [-- 虎將對手分析貼(玩下only) --] [-- top --]