查看完整版本: [-- 講最開心的事, 就係分錢啦 --]

【好友論壇】- 以足球會好友 -> 【Travian】 -> 講最開心的事, 就係分錢啦 [打印本頁] 登錄 -> 注冊 -> 回復主題 -> 發表主題

youyou 2013-05-30 13:27

講最開心的事, 就係分錢啦

團戰的錢, 計番邊個夾錢比我, 我比番double佢啦
g3: 50,000
yanyan: 100,000
Trifox: 50,000
fatman: 50,000
椒仔: 50,000
呀威: 50,000
我: 25,000

至於人強馬壯的1,900,000
每人20萬啦.
最後個10萬, 我想分比
一直提供賽前分析的呀威 (30,000)
一直研究大家排陣的Trifox (30,000)
計賽後結果及收集隊LINK的fatman (30,000)
LAST 10,000 <---未諗到點用

你地有無建議?

yanyan 2013-05-30 14:29
派左佢啦一係

g3rMan 2013-05-30 19:57
冇問題 照you姐個plan去做

呀威 2013-05-30 20:16
我有夾團戰錢的
10    轉帳    
呀威使用轉帳功能,轉帳給Youyou金額︰50000好友元,轉帳附言︰LS
2013-05-07 10:55    203.145.92.191

個人戰報名係呢條
6    轉帳    
呀威使用轉帳功能,轉帳給youyou金額︰40000好友元,轉帳附言︰YFF LS 團體名義個人賽
2013-05-08 12:09    61.18.210.48

fatman 2013-05-30 22:21
you姐話事

whbun123 2013-05-30 22:42
ok thx a lot

辣椒仔 2013-05-31 01:07
u姐話事...

TriFox 2013-05-31 03:29
呀威:我有夾團戰錢的[表情] [表情]
10    轉帳    
呀威使用轉帳功能,轉帳給Youyou金額︰50000好友元,轉帳附言︰LS
2013-05-07 10:55    203.145.92.191
....... (2013-05-30 20:16) 

you 姐應該睇漏左, 同埋我個團費都係 50000

TriFox 2013-05-31 03:32
其實呢3皮野我受之有愧,呢排太忙幫唔到大家咩野,所以可以架話大家分左佢喇

youyou 2013-05-31 08:35
TriFox:其實呢3皮野我受之有愧,呢排太忙幫唔到大家咩野,所以可以架話大家分左佢喇 [表情] (2013-05-31 03:32) 

咁你個30,000 連埋10,000 留黎做爽YY基金, 未來如果有人接手, 我就比番呢40,000

如果不幸, 就此散檔, 我就係吹水區派左佢啦

TriFox 2013-05-31 09:30
唔會咁易散檔既,爽YY 呢度咁多人,實有人接手既

查看完整版本: [-- 講最開心的事, 就係分錢啦 --] [-- top --]