查看完整版本: [-- The best PG I have ever seen. --]

【好友論壇】- 以足球會好友 -> 【體育運動】 -> The best PG I have ever seen. [打印本頁] 登錄 -> 注冊 -> 回復主題 -> 發表主題

迪克 2013-06-12 00:10

The best PG I have ever seen.

www.youtube.com/watch?v=GRZr1ZDzClo&feature=share

迪克 2013-06-12 00:11
"the best"呢家野好主觀
但jason kidd真係我見過最好、最PG o既PG

我認我主觀
但我覺得NASH前幾年上到位都係因為佢係suns時做jason kidd後備時學到野!

迪神 2013-06-12 00:43
宜家冇乜幾多個PG可以令其他隊友打高起碼一班波,打NETS入決賽果年果個個陣容,冇左佢之後即刻謝哂,JEFFERSON拍佢果陣平均成廿分場,之後拍連KRISTIC呢件不知名中鋒都可以有17分一場

tc2218 2013-06-12 00:47
JK等下屆入Hall of Frame架喇
真系拎晒作為PG可以得到既獎項

迪克 2013-06-12 12:26
迪神:宜家冇乜幾多個PG可以令其他隊友打高起碼一班波,打NETS入決賽果年果個個陣容,冇左佢之後即刻謝哂,JEFFERSON拍佢果陣平均成廿分場,之後拍連KRISTIC呢件不知名中鋒都可以有17分一場[表情]  (2013-06-12 00:43) 

YES~~~~~~~~~AGREE!

阿清 2013-06-12 17:09
好大機會成為Nets教練

啪啪啪啪啪啪 2013-06-13 22:55
佢真係好勁,我都覺得佢係其中一個最好既 PG

近年既柏加都唔錯,PG 我一直都覺得係成隊最重要既一個

謝拉傑 2013-06-14 11:00
純PG真係買少見少,Kidd呢d由細睇到大,真係覺得佢好勁......

fatman 2013-06-14 14:14
做Nets教練

迪克 2013-06-14 14:14
fatman:做Nets教練
 (2013-06-14 14:14) 

祝佢成功!

查看完整版本: [-- The best PG I have ever seen. --] [-- top --]