查看完整版本: [-- 申請辭去技術支援版主一職 --]

【好友論壇】- 以足球會好友 -> 【論壇政務總處】 -> 申請辭去技術支援版主一職 [打印本頁] 登錄 -> 注冊 -> 回復主題 -> 發表主題

ecko 2013-06-17 02:17

申請辭去技術支援版主一職

致Muly, Freezefox, 三郎, 迪神, 垃圾桶, 及各好友

現申請辭去技術支援版主一職, 並於7月17日生效。

Ecko

迪神 2013-06-17 09:14
何必意氣用事呢?

Gabriel 2013-06-17 10:19

freezefox 2013-06-17 10:53
感謝版主一直以黎既努力。

迪克 2013-06-17 11:52
需要去到呢步嗎.......

2位都冷靜少少啦,,,,,,

ecko 2013-06-17 12:44
合則來,不合則去

freezefox 2013-06-17 12:54
也是,長痛不如短痛!

迪克 2013-06-17 13:06

幾夾丫你地!

係咪真係有需要去到呢個地步?

ecko有心搞好個壇(搞旺"好友" Brainstorming (15 Jun - 23 Jun))
從搞好個壇呢個目標睇,老狐同ecko都係一致

點會係「不合」呢?

老狐你都愛才,更愛肯為個壇出心出力o既人
ecko有心又有力(I.T.)
何必因為幾句說話而弄到呢個局面?

三郎 2013-06-17 13:59
兩位都冷靜D,唔好意氣用事啦~~

啪啪啪啪啪啪 2013-06-17 19:42
咩事其實

迪克 2013-06-17 21:54
啪啪啪啪啪啪:咩事其實 (2013-06-17 19:42) 

http://bbs.hkbff.net/read.php?tid=112340&page=11

麻凡 2013-06-17 23:35
原來搞單咁野,唔係有人pm 我都唔知…
兩條友加埋成百歲就咪玩呢d 野啦,又無反枱,又無爆粗,又無語帶侮辱呀人身攻擊呀咁,更重要係兩個都係想件事好,方向一致,係表達方式同手法有d唔一樣咁解啫~~~
開會時吵到火紅火綠幾乎拳腳交鋒,散會即刻搭哂膊頭happy hour 經常發生啦~
革命未成功架,場波都未踼係更衣室爭locker 調頭搭車返屋企,幾無謂?

麥精 2013-06-18 00:15
何必呢...

reve 2013-06-18 00:16
對唔住,我唔係想系office玩野,我想講:“我唔接受ecko既請辭咯!”

想當日我、桶笑、ecko、老狐,四人聯機搞靚佐扮新壇之後農曆新年既新版面,果一種成就感,系好難磨滅的!!
宜家桶笑長修,無理由仲要三缺一啊嘛!!革命尚未成功啊巴打!!!

搵人搞搞佢啦喂∼∼∼

muly621 2013-06-19 00:30
好友需要人才呢....可唔可以唔接受ga

迪克 2013-06-19 08:55
muly621:好友需要人才呢....可唔可以唔接受ga[表情] [表情] [表情]  (2013-06-19 00:30) 

SUPPORT

朗尼 2013-06-19 14:00
又係由一兩個問題,漸漸演變成幾十個幾百個冇關痛養的問題..........哈哈哈!

him 2013-06-19 16:35
扮咩丫 兩個夾埋谷旺返好友咋嘛 我係唔會信既

stevewong_20 2013-06-19 23:21
muly621:好友需要人才呢....可唔可以唔接受ga[表情] [表情] [表情]  (2013-06-19 00:30) 

壇主!!!!!!!!!!!!!

rBB 2013-06-21 22:53
him:扮咩丫 兩個夾埋谷旺返好友咋嘛 我係唔會信既[表情] [表情] [表情] [表情]  (2013-06-19 16:35) 

搞到我都上番水

muly621 2013-06-22 01:26
rBB:搞到我都上番水[表情] (2013-06-21 22:53) 

WA....BB!!

rBB 2013-06-22 10:22
muly621:WA....BB!![表情] (2013-06-22 01:26) 

好耐無見

ecko 2013-07-17 15:31
對唔住~ Muly & 各位~ 我都係要走~

只留下呢幾句, "唔識", 唔係大晒, 請署理壇主學返點處理個壇d 好basic 既IT 野.
另, 我係接受技支呢個職位當日, 已經同Muly,總版, freezefox 等講明我係公司上唔到好友,
有事就直接send Line message 比我, 亦都開左一個Line group.
第一日已經同你講既野, 我唔覺有幾 "客套說話".

都係一句, 唔夾就係唔夾, 署理壇主既Project Management 同我既有好大差別

btw, 桶少, 請改password

Gabriel 2013-07-17 15:40
ecko:對唔住~ Muly & 各位~ 我都係要走~
只留下呢幾句, "唔識", 唔係大晒, 請署理壇主學返點處理個壇d 好basic 既IT 野.
另, 我係接受技支呢個職位當日, 已經同Muly,總版, freezefox 等講明我係公司上唔到好友,
有事就直接send Line message 比我, 亦都開左一個Line gr .. (2013-07-17 15:31) 

ecko兄珍重了

啪啪啪啪啪啪 2013-07-19 09:40
走 ??

朗尼 2013-07-19 10:49
ecko:對唔住~ Muly & 各位~ 我都係要走~
有事就直接send Line message 比我, 亦都開左一個Line gr .. (2013-07-17 15:31) 

這就証明桶少的EQ有幾咁高。

ODIN 2013-07-19 12:26
朗尼:這就証明桶少的EQ有幾咁高。 (2013-07-19 10:49) 

唉∼
咪再加鹽加粗了...

freezefox 2013-07-19 12:42
能夠合作是一種緣份。不能再合作也是無可奈何。

可以的話,好黎好去不是最好的嗎?

感激ECKO 過去為論壇的付出。這是真心的。

啪啪啪啪啪啪 2013-07-19 16:38
唔做者?

唔係走?

查看完整版本: [-- 申請辭去技術支援版主一職 --] [-- top --]