查看完整版本: [-- 董嘉儀.大埔Lulu --]

【好友論壇】- 以足球會好友 -> 【型男索女】 -> 董嘉儀.大埔Lulu [打印本頁] 登錄 -> 注冊 -> 回復主題 -> 發表主題

<<  1   2   3   4   5   6   7   8  >>  Pages: ( 14 total )

迪克 2013-09-24 16:28

董嘉儀.大埔Lulu

國球旗:[圖片]
[圖片]
@迪克
....... (2013-09-24 12:13) 

多謝旗哥~~~~~~~~~~~~~

國球旗 2013-09-24 16:34
迪克:多謝旗哥~~~~~~~~~~~~~
 (2013-09-24 16:28) 

迪 sir 終於有 ig

http://instagram.com/koonella

俾觀音娜個 page 你,佢成日 update 相同片。

羅力亞 2013-09-24 19:07

今日工作關係著得好成熟, 大家覺得點

羅力亞 2013-09-24 19:47

全身相, 哈哈

羅力亞 2013-09-25 17:05

希望大家可以睇睇今期新monday 有關我同大埔的故事, 今年我地降落乙組,但其實好多球員同球迷都係對球會不離不棄, 因為當中的人情味 同義氣 , 想知多d 既朋友, 去下大埔fb : www.Facebook.com/tpfcfans. 佢地上場重贏觀塘4:0,下年好大機會返頂級聯賽架。

羅力亞 2013-09-26 15:08

早幾日拍野 同一個好耐冇見既人合作 我當時已經好想同佢講句 幾時有新片呀

迪克 2013-09-26 16:11
國球旗:迪 sir 終於有 ig [表情]
http://instagram.com/koonella
....... (2013-09-24 16:34) 

WOW~~~唔知有無阿旦呢?

我SEARCH過唔見有T_T

消防佬 2013-09-27 11:57
羅力亞:[圖片]
早幾日拍野 同一個好耐冇見既人合作 我當時已經好想同佢講句 幾時有新片呀 (2013-09-26 15:08) 

這些機會不是我的

羅力亞 2013-09-27 22:40

今日套新衫好靚架 大家一定要留意 雖然有點sexy , 大家一陣一齊vt go

國球旗 2013-09-28 19:14

迪克,今晚 now 直播有 Lulu 同阿旦喎。

羅力亞 2013-09-28 19:20
[圖片]
[圖片]
[圖片]
....... (2013-09-28 19:14) 

羅力亞 2013-09-29 13:35

祝大埔主場旗開得勝,當對手蕉咁食。大埔必勝

國球旗 2013-09-29 14:04
祝大埔主場旗開得勝,當對手蕉咁食。大埔必勝 (2013-09-29 13:35) 

迪克 2013-09-29 15:53
[圖片]
[圖片]
[圖片]
....... (2013-09-28 19:14)

我都無NOW o既..

羅力亞 2013-09-30 15:30

如果真係有叮噹, 我希望有一種法寶係工作完都唔會累, 手腳唔會痛。

萌lu

國球旗 2013-10-02 12:58

YEAH , 又返工

羅力亞 2013-10-03 12:34

我望住莫耶斯既眼神同望住呢隻貓一樣, 尋晚又和喇。

羅力亞 2013-10-04 12:39

琴晚去左個朋友既屋企玩, 估唔到佢連自己隻貓都開左個專頁, 仲有唔少fans. 隻喵喵好得意架, 唔係好高傲O個D, 很黏人, 又肯比人抱.
中意貓既朋友要去看看呢, 最好Like埋(賣廣告ing)
www.facebook.com/njthisisit
只係一晚, 我已經感受到貓貓好幸福, 有好多玩具玩, 又有好野食, 我都餵左佢食三文魚干, 睇相啦!!!

羅力亞 2013-10-05 12:20

又到台北導遊lulu介紹下景點,紅樓有好多特色精品,重有展覽,雖然吳算大, 但好值得去。

Ar敬 2013-10-05 14:16
我望住莫耶斯既眼神同望住呢隻貓一樣, 尋晚又和喇。
[表情] [表情] [表情]
....... (2013-10-03 12:34) 

羅力亞 2013-10-05 17:31

其實放假可以四處食下野真係超幸福, 不過今晚我都係要工作。 加油呀lulu .(幫自己打氣mode)

frankilam 2013-10-05 18:21
其實放假可以四處食下野真係超幸福, 不過今晚我都係要工作。 加油呀lulu .(幫自己打氣mode)
 (2013-10-05 17:31) 

羅力亞 2013-10-06 00:54

HAHA, 竟然輸緊一球, HAHAHA, 唔關我事架。

羅力亞 2013-10-06 23:56

今日ARSENAL 對West Bromwich , 點都著返件紅色衫支持下, HAHAH, 加油呀!!!, 今場我估ARSENAL2:0 .

又燈

國球旗 2013-10-07 12:54

今曰又見到星島食神小琪琪, 同佢去踏單車。

羅力亞 2013-10-07 17:57

剛好追到日落, 好靚呀個天。

羅力亞 2013-10-08 11:57

麥根娃成日玩玩下怕羞,跑到枱底,但最搞笑係佢patpat又收唔埋,只係收埋左個頭,一隻傻氣貓。

羅力亞 2013-10-08 15:52

我去緊久仰大名既瑞士銀行, 即係賭神都存左好多錢果間 ,哈哈。 緊張呀

羅力亞 2013-10-09 14:29

我發現大家估我係邊好叻,我去邊踏單車,一睇就知。咁今日我又係邊呢?

國球旗 2013-10-09 23:39

黃幗頤 (黃心穎家姐):喺馬會收工撞到大埔LuLu, 仲齊齊撘巴士番屋企!冇返球分個幾月,好miss你呀LuLu!!!

羅力亞 2013-10-11 20:55

今晚我又返來了, 大家一齊再VT GO

羅力亞 2013-10-12 18:34

各位 我嫁了

羅力亞 2013-10-13 00:39
各位 我嫁了
[表情]  (2013-10-12 18:34) 

對不起呀, 大家收到咁多祝福, 但其實我未嫁住, 頭先張相係我岩岩拍野時既相咋, 我只係開個玩笑啫,估唔到大家咁大反應, 對不起呀。 雖然我都恨嫁, 但未有咁快既, 大家D 祝福我會係我真係嫁時再睇多次。

丹尼屎 2013-10-13 02:57
其實你就唔洗將佢每一樣係fb打既野都轉貼過黎既...

羅力亞 2013-10-13 08:43
丹尼屎:其實你就唔洗將佢每一樣係fb打既野都轉貼過黎既... (2013-10-13 02:57) 

一路都只係post相,只係今次佢又回應張相我補返
費事大家誤會者......如果你有follow開應該知咩事

羅力亞 2013-10-13 12:33

Lulu 上機瘋狂自拍連環圖, 呢張包含晒大部份上機必影原素, 哈哈。連我都覺得over , 比我呀媽笑無聊。 哈哈

又去台灣

羅力亞 2013-10-15 10:43

大家早晨呀, 係西門町呢邊陽光好好呀, 唔知香港呢邊點呢? 今晚咩天氣都好, 港隊要打好D , ROAD TO AUSTRALIA。 

羅力亞 2013-10-15 13:38

家人同遊樂趣多 食渴玩樂笑呵呵 。
好詩好詩 , HAHAH , 原來淡淡水都幾多野睇呀, 不過魚丸都係潮州既好食^^

羅力亞 2013-10-15 19:32

係唔係好CHOK 呢, 太陽都落山了。
好快香港就對UAE , 要比心機呀, 如果有UAE 波衫, 我會即著。HONG KONG ROAD TO AUSTRALIA。

羅力亞 2013-10-15 19:32

自製UAE 波衫, HAHA 一於燈死佢。
THE ROAD TO AUSTRALIA IS FOR HONG KONG

羅力亞 2013-10-16 14:08

外遊指定動作2 : 靠邊側頭風吹裙。HAHAH (經典示範)

羅力亞 2013-10-16 22:39

今日我去左邊, 睇下後面D 許願竹都估到啦!!!
我都有個願望, 我希望香港會更好, 市民所求的, 都會得到回應。

羅力亞 2013-10-17 10:55

台灣早晨呀!!!

Ar敬 2013-10-17 11:34
台灣早晨呀!!! (2013-10-17 10:55) 

羅力亞 2013-10-17 16:57

就返香港了, 玩左五日都係未多夠。

羅力亞 2013-10-17 16:58

去台北車站了

羅力亞 2013-10-18 16:28

今日終於開工了,好攰呀,要好好收拾心情。努力lulu

羅力亞 2013-10-19 12:21

午安呀 , 昨晚vt go 完超攰, 家下先起到身。 精神返晒, 今晚再去拍英超。

羅力亞 2013-10-21 13:24

其實我都唔係太鍾意行街, 因為我好易攰, 其實腳好易攰有冇方法改善呢??

羅力亞 2013-10-22 12:40

得三個台點夠, 比多個得唔得先。

查看完整版本: [-- 董嘉儀.大埔Lulu --] [-- top --]