查看完整版本: [-- 鍾志光講波金句 --]

【好友論壇】- 以足球會好友 -> 【I Q 笑話】 -> 鍾志光講波金句 [打印本頁] 登錄 -> 注冊 -> 回復主題 -> 發表主題

啪啪啪啪啪啪 2013-06-25 14:55

鍾志光講波金句

無綫互動Giv遊戲,send多啲短訊嚟啦
呢球波龍門救唔到一定入
法定時間冇入波睇唔緊要,踢到互射12碼階段一定有得睇入波
空門呀,但一射射唔入,你嚟個倒掛呀,呢個真係超級大傻仔呀
呢啲波你都唔係向着龍門射,點倒掛呀,老友,您估您真系識自動導航咩,真係
喂,踢好啲喎,老友
呢場波係開賽廿分鍾已經入左兩球,好大機會之後會出現第三球。
傑志呢度有伍健,我地呢度有兩件,仲有一件"Keyman"馬啟仁
伊度奧同亨利感情好到極,喺更衣室門口等對方,只差在未手拖手入更衣室
呢個超級大傻仔(對象是港會球員羅倫士)
喂,踢好d波wor,大佬
叫你入波,逃也逃不到,避也避不到
呢場波一定有得睇入波,120分鐘冇波入唔緊要,射12碼果陣一定有得睇入波
塊地係乾,唔係祖雲達斯果個'乾地'
巴塞前場好似傑志領隊一樣,"伍健" (五件)
你識自動導航咩?真係!
喂...keyman...你點睇?(視乎哪位評述員/嘉賓在現場;如張國強在現場,會講「喂,KK,你點睇?」)
秋後算帳施丹實唔驚,佢都退休...停幾多場都無所謂...
請大家留意'x月x日x時x分'我地無綫電視將會直播荷蘭甲組足球大賽:'xx'對'xx'...請大家唔好錯過啊!
喂..偉文你點睇啊?
碧咸好深受香港球迷歡迎播...
大人細路都o岩睇既多啦A夢

啪啪啪啪啪啪 2013-06-25 14:56
啊羅生呀,點解今日你唔著紅色衫既?
排係第15,16呢d球隊要小心d,再唔踢好d,隨時會有降班威脅(評述荷蘭甲組足球大賽精華時)
朗拿甸奴式既過人
除左技術之外,仲要用超技術
神奇過神奇
你攻我擋,你攻我擋....
睇下呢球波先...
keyman..節目開始啦..仲睇書?(2008年4月13日既球迷世界)
依家仲少林足球?依家興玩父子情!!!
呢隊波弱過'藥'煲!
呢球波差d啊...
你手拉我手,點解手牽手?
強者敗,更強者勝!
消極過唔消極

換保丹出黎係咪要食番粒補丹先?
旁証未落旗呀!
冰筒入邊咩黎架?冰水黎架!
如果你唔鍾意歎冷氣,亦可以到出面嘅沙田中央公園,嘩,涼風集集,爽呀!(己丑年沙田龍舟競渡)
亞公角真係不費吹灰之力,輕易贏左「消防署新界東」(評述己丑年沙田龍舟競渡)

啪啪啪啪啪啪 2013-06-25 14:58
不自覺 LOAD 佐佢把聲出黎

啪啪啪啪啪啪 2013-06-25 15:00
鐘仔 : 尼日利亞好多球員都好似紙屏風咁呀

何輝 : 係呀 融入左風景既一部分

啪啪啪啪啪啪 2013-06-25 15:02
桂神86分幾話同陳恩能玩問答遊戲,問佢知唔知大溪地最遺憾係乜野

話係88分鐘開估,結果係補時先問估

中間有一段變左清談節目,話退休要去大溪地住

話:最遺憾係對唔到巴西

fatman 2013-06-25 15:25
鍾志光呢排都好辛苦 個日做完洲際 仲要講埋龍舟

siuzac 2013-06-25 16:06
呢場波係開賽廿分鍾已經入左兩球,好大機會之後會出現第三球。
傑志呢度有伍健,我地呢度有兩件,仲有一件"Keyman"馬啟仁

呢兩句好笑

杜菲斯 2013-06-25 17:06
空門呀,但係一射射唔入,你黎個倒掛呀,唉呢個真係超級大傻仔呀

呢 d 波你都唔係向住個龍門你點倒掛呀老友,你真係你識自動導航咩真係

http://www.youtube.com/watch?v=pMhcZigpQk4

睇一次笑一次

杜菲斯 2013-06-25 17:09
fatman:鍾志光呢排都好辛苦 個日做完洲際 仲要講埋龍舟 (2013-06-25 15:25) 

爆 show 王鍾仔

啪啪啪啪啪啪 2013-06-25 17:15
條 LINK 入面有美斯當年金球

馬勒當拿式入波

查看完整版本: [-- 鍾志光講波金句 --] [-- top --]