查看完整版本: [-- 去新加坡既話,TIGER 好定係JETSTAR 好呢? --]

【好友論壇】- 以足球會好友 -> 【好友遊蹤】 -> 去新加坡既話,TIGER 好定係JETSTAR 好呢? [打印本頁] 登錄 -> 注冊 -> 回復主題 -> 發表主題

freezefox 2013-07-11 15:21

去新加坡既話,TIGER 好定係JETSTAR 好呢?

假如價錢分別不大。單單計航班準時、舒適、安全等等等等既條件。

阿童木 2013-07-12 10:30
Jetstar 唔知, tiger 就delay 得好勁,可以delay 1日

freezefox 2013-07-14 16:16
咁緊要?

freezefox 2013-07-27 22:34
仲有冇人有其他意見?

煙花 2013-07-27 23:22
用戶被禁言,該主題自動屏蔽!

muron10 2013-07-28 00:35
搭過TIger兩次...兩次都delay
Jetstar唔清楚

bbq903 2013-07-28 00:40
freezefox:仲有冇人有其他意見? (2013-07-27 22:34) 

真係幫唔到你, 我幾次都係坐 cx

理論上 兩間都差唔多 , 真係睇你好唔好采 ~

freezefox 2013-07-28 01:03
muron10:搭過TIger兩次...兩次都delay[表情]
Jetstar唔清楚 (2013-07-28 00:35) 

delay 幾多?

reve 2013-07-28 18:04
兩個都搭過,都係來回香港。
卑我揀,我會要JETSTAR

因為tiger試過幾震震震震。。。

freezefox 2013-07-29 00:34
reve:兩個都搭過,都係來回香港。
卑我揀,我會要JETSTAR[表情]
因為tiger試過幾震震震震。。。[表情]  (2013-07-28 18:04) 

好!決定JETSTAR!

Rave 2013-07-29 00:51
Tiger未坐過, Jetstar絕對可以接受, 我就係坐Jetstar來回新加坡

freezefox 2013-07-29 11:36
Rave:Tiger未坐過, Jetstar絕對可以接受, 我就係坐Jetstar來回新加坡[表情]  (2013-07-29 00:51) 

迪克 2013-07-29 17:08
岩岩坐jetstar 到singapore.
準時,但衛生一般
位上,地上都見唔少垃圾。
報告完畢。

freezefox 2013-07-29 18:15
迪克:岩岩坐jetstar 到singapore.
準時,但衛生一般
位上,地上都見唔少垃圾。
報告完畢。 (2013-07-29 17:08) 

唔該哂!

查看完整版本: [-- 去新加坡既話,TIGER 好定係JETSTAR 好呢? --] [-- top --]