查看完整版本: [-- 請問知唔知九龍邊度有 puzzle 店呢?? --]

【好友論壇】- 以足球會好友 -> 【消費特區】 -> 請問知唔知九龍邊度有 puzzle 店呢?? [打印本頁] 登錄 -> 注冊 -> 回復主題 -> 發表主題

dolphindt 2013-08-10 21:50

請問知唔知九龍邊度有 puzzle 店呢??

今日去咗旺角潮流特區果間之外,  請問有沒大間D puzzle 店???

因為,  我打算買 3000- 5000塊既,  但係,  果間沒乜合心水既風景,

請求諸位,  或者, 可能, 有沒網上訂購, 又有信譽既,  可以推薦比小弟呢??  

萬分感謝~

WWJD 2013-08-11 13:13
兆萬之前有間, 都有3000+puzzle賣的, 可以去睇睇, 不過價錢都好似公價個種...

煙花 2013-08-11 13:27
用戶被禁言,該主題自動屏蔽!

Chelsea 2013-08-11 13:59
旺中頂樓,賣小食對面有間,都係連鎖個間,但唔知執左未

dolphindt 2013-08-12 14:36
WWJD:兆萬之前有間, 都有3000+puzzle賣的, 可以去睇睇, 不過價錢都好似公價個種... (2013-08-11 13:13) 

請問兆萬幾樓??  如果2樓果間,  依家剩低好少3000+

dolphindt 2013-08-12 14:37
煙花:淘寶~
 (2013-08-11 13:27) 

淘寶,  有堅野????  

我係網上都揾到d , 話幫人訂外國貨, 但我怕佢係淘寶貨

dolphindt 2013-08-12 14:38
Chelsea:旺中頂樓,賣小食對面有間,都係連鎖個間,但唔知執左未[表情]  (2013-08-11 13:59) 

旺中係咪得3層jei??  因為好少去我唔清楚 sorry,  3樓果間都去了, 感謝 ^^

查看完整版本: [-- 請問知唔知九龍邊度有 puzzle 店呢?? --] [-- top --]