查看完整版本: [-- Week 2 草坪中星星之火 必爆位置各一 推介 (重心推介球員已出) --]

【好友論壇】- 以足球會好友 -> 【I Q 笑話】 -> Week 2 草坪中星星之火 必爆位置各一 推介 (重心推介球員已出) [打印本頁] 登錄 -> 注冊 -> 回復主題 -> 發表主題

andyiapan 2013-08-23 13:33

Week 2 草坪中星星之火 必爆位置各一 推介 (重心推介球員已出)

Week 2 草坪中星星之火 必爆位置各一 推介 (重心推介球員已出)

門將:  受傷的早 ★★★★★ (必爆)  
後防:  一月版糖老雞 ★★★★★ (必爆)  
中場:  骨人 ★★★★ (會爆)  
前場:  子祥伯特 ★★★★★ (必爆)  

(5星最高) ★★★★★

(Week 2 重心推介球員)
DOUBLE STAR ★★
韋恩 ★★ x ★★★★★ = ★★★★★★★★★★ (必爆x2)  

第2 週賽事轉會窗的關閉時間前出部分圖片版

Week 1總計: 5名球員總分已超過80分
http://bbs.hkbff.net/read.php?tid=113520

stevewong_20 2013-08-23 13:33
又來

羅力亞 2013-08-23 13:36
一月版糖老雞

迪克 2013-08-23 13:36
子祥伯特 !!林拔!!

stevewong_20 2013-08-23 13:37
羅力亞:一月版糖老雞[表情] [表情] [表情]  (2013-08-23 13:36) 

J. Vertonghen

stevewong_20 2013-08-23 13:40
J. Hart

小豬 2013-08-23 13:40
門將:  受傷的早 ★★★★★ (必爆)  
祖赫特

stevewong_20 2013-08-23 13:41
G. Whelan??

Rafer 2013-08-23 13:42
子祥伯特, 雲外看, 新生趣

stevewong_20 2013-08-23 13:45
骨人....??

國球旗 2013-08-23 13:49
Rafer:子祥伯特, 雲外看, 新生趣 [表情] [表情] [表情] [表情]
 (2013-08-23 13:42) 

雲外看, 新生趣

Rafer 2013-08-23 13:50
stevewong_20:骨人....?? (2013-08-23 13:45) 

應該係Osman, 骨 = Os

alan1439 2013-08-23 13:53
韋恩係咪rooney

Chelsea 2013-08-23 13:57
骨人係Bony?

stevewong_20 2013-08-23 13:57
Rafer:應該係Osman, 骨 = Os (2013-08-23 13:50) 

喎!!!好高深喎!!!

stevewong_20 2013-08-23 13:58
Chelsea:骨人係Bony? [表情]  (2013-08-23 13:57) 

中場

cccm 2013-08-23 14:03
yeah, 又有得估~~

yoshra11 2013-08-23 14:07
受傷的早

鬼影炎光 2013-08-23 14:07
大家要估就去第二度估了。

619 2013-08-23 15:04
Week 1總計: 5名球員總分已超過80分
可唔可以公佈哂所有人呀

ab34 2013-08-23 18:11
版主呀,做乜閱讀權限+501

不得不讚樓主創意爆燈,每週既IQ題唔單止加深bff會員對英超球員既熟識程度,更加令我地可以活動下個腦,相信每週一次既IQ題好快會成為bff既獨有文化。樓主,實不相瞞,你既文章我係期期追的,樓主以高深既文筆、精簡既文字、獨到既眼光,為我地解決揀人既煩惱。而家有圖片版,樓主搵黎既圖片更加令呢篇文章生色不少。其實以樓主咁出眾既創意,我相信樓主將來定必成大器,希望樓主每週繼續寫推介,幫助我地擊敗國外yff玩家,為bff再創高鋒!!

g3rMan 2013-08-23 22:20
ab34:版主呀,做乜閱讀權限+501[表情] [表情]
不得不讚樓主創意爆燈,每週既IQ題唔單止加深bff會員對英超球員既熟識程度,更加令我地可以活動下個腦,相信每週一次既IQ題好快會成為bff既獨有文化。樓主,實不相瞞,你既文章我係期期追的,樓主以高深既文筆、精簡既文字、獨到既眼光 .. (2013-08-23 18:11) 

查看完整版本: [-- Week 2 草坪中星星之火 必爆位置各一 推介 (重心推介球員已出) --] [-- top --]