查看完整版本: [-- 最離奇12碼 --]

【好友論壇】- 以足球會好友 -> 【金球放送】 -> 最離奇12碼 [打印本頁] 登錄 -> 注冊 -> 回復主題 -> 發表主題

Chelsea 2013-09-26 21:55

最離奇12碼

http://www.youtube.com/watch?v=iJMe-1lPmFE

原本補3mins, 雖然艾爾切補時入波姐, 去到90+6mins都唔吹, 仲要判球咁既12碼
世紀大假波

阿清 2013-09-26 22:53
咩呀...
球corner係補時3分半個陣博番黎架喎...

補時3分鐘... elche入波
補多少少好合理姐... 之前巴塞對西維爾個場咪又係同樣情況
爭在絕殺唔係12碼姐

鮮吊甬仔 2013-09-26 23:53
阿清:咩呀... [表情]
球corner係補時3分半個陣博番黎架喎...
補時3分鐘... elche入波
補多少少好合理姐... 之前巴塞對西維爾個場咪又係同樣情況
....... (2013-09-26 22:53)

咁借問聲皇馬獲得一個12碼既原因係.....???

黑魔道士比比 2013-09-27 00:02
其實我覺得唔係假波, 因為

假波唔好玩到咁MUN 呀

阿清 2013-09-27 00:04
鮮吊甬仔:咁借問聲皇馬獲得一個12碼既原因係.....???
 (2013-09-26 23:53) 

我回應佢話90+6都唔吹姐
我冇話球12碼合理喎

你真係想知可以去問下球證

Chelsea 2013-09-27 00:26
其實都講得通既,球12碼係+4min判,當入波補多少少
但球證判決真係... 企咁近冇咩可能睇唔清咩事

迪克 2013-09-27 08:50
樓主,我認為TOPIC名需要修改
起碼DEL頭4個字

請於今日27/9 12:30PM前修改

Chelsea 2013-09-27 09:28
迪克:樓主,我認為TOPIC名需要修改
起碼DEL頭4個字
請於今日27/9 12:30PM前修改
....... (2013-09-27 08:50) 

done

utadahikaru20 2013-09-27 12:10
假到咸

stevewong_20 2013-09-27 14:21
皇馬球員向球證示意, 我準備好要訓低喇, 你是但吹就有12碼GA 喇
32秒好清楚

羔羊仔 2013-09-27 14:49
[冇睇開西甲]一開始我以為白衫係皇馬,覺得幾合理呀

查看完整版本: [-- 最離奇12碼 --] [-- top --]