查看完整版本: [-- [奴隸獸]傻的嗎港男跪地 挨港女「女友」巴掌 --]

【好友論壇】- 以足球會好友 -> 【好友短片】 -> [奴隸獸]傻的嗎港男跪地 挨港女「女友」巴掌 [打印本頁] 登錄 -> 注冊 -> 回復主題 -> 發表主題

ranKINGdom 2013-10-05 23:14

[奴隸獸]傻的嗎港男跪地 挨港女「女友」巴掌

http://www.youtube.com/watch?v=OK1aZD7o9yE

個男仔好好笑
如果我有個咁既frd真係以後唔show佢

ranKINGdom 2013-10-05 23:15
【on.cc 東方互動 專訊】 土瓜灣馬頭角新碼頭街翔龍灣廣場對開行人路,昨午5時許發生一宗年輕女子當眾連環狠摑跪地男朋友的事件,過程被拍成短片並放上YouTube,並隨即在本港各大討論區留言熱議。

根據這段5分半鐘的片段內容,事件起因估計是女方懷疑男朋友帶另一名女子回家,單從片段可見女方不時扯男子頭髮,更掌摑男朋友不下十次,不過跪地男嚎哭否認並自言被「屈」,後來不少途人不值女子所為,連聲叫男方起身及與女友分手,亦有人斥女方不應當眾打人。

警方證實昨午接獲報案,事件中拘捕一名20歲姓鄭女子,涉嫌襲擊;23歲受害男子則一度送往伊利沙伯醫院。案件現交由九龍城警區刑事調查隊跟進。

麥精 2013-10-05 23:28
男人

阿清 2013-10-05 23:50
痴線

JHELSEA 2013-10-05 23:58
兩個都痴線

fatman 2013-10-06 00:29
痴線

Chelsea 2013-10-06 01:22
嘩,個男仔有冇尊嚴
好同意個阿姐講 "你都係人o黎架"

羅力亞 2013-10-06 02:46

yanyan 2013-10-06 12:35
天生一對

ranKINGdom 2013-10-06 13:30
一個願打一個願捱,真係perfect池,快d結婚啦

tl9189 2013-10-06 23:30
港版我的野蠻女友

麻凡 2013-10-06 23:55
高登繼續發揮極速起底既實力~~~

羅力亞 2013-10-08 23:53
揚威國際

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2449442/Boyfriend-caught-girl-humiliated-hit-street-girlfriend.html

Chelsea 2013-10-09 01:07

呢十幾年以來,泛民就好似跪地男對掌摑女一樣咁對中共跪求民主。
跪地哭求的泛民:「我要民主呀,我要普選呀﹗你明明答應過我架﹗嗚嗚嗚......」
聲色俱厲的中共:「我係你老闆,你竟然想挑戰我的權力﹖」隨即掌摑泛民,啪啪啪之聲不絕。
泛民繼續跪度:「我冇呀﹗我冇挑戰呀,你明明講過......」
中共邊摑邊說:「仲唔知錯﹖仲唔知錯﹖我先係你老闆﹗」繼續啪啪啪。
站在一旁的英國佬一聲不發。雙臉紅腫的泛民怒道:「你做乜唔出聲啊﹖你話過會幫我講兩句架﹗」
中共沒有停手:「我先係你老闆﹗仲唔知錯﹖仲想勾結外人﹖」
在旁食花生的台灣人、日本人:「哇﹗乜你仲跪響度呀﹖起身啦﹗冇需要架﹗佢咁衰,你諗下,真係你阿爺的話就唔會咁對你啦﹗你仲跪,你係唔係男人黎架﹖」
世界警察美國佬終於來到。一見泛民跪低,就講:「乜又係你地呀﹖第十七次囉喎﹗乜你地仲未有普選咩﹖」
當晚。可憐泛民在面書上寫道:「我永遠都會記得中共你點呃我﹗當日又話有普選,呃我通過政改,然後走數。我信天有眼,山水有相逢﹗我好痛。」
可憐的泛民,一直都唔明白,只要你一日都仲係跪響度哭求,一日都係冇人可憐。

billy233 2013-10-09 01:48
Chelsea:[表情] [表情]  
呢十幾年以來,泛民就好似跪地男對掌摑女一樣咁對中共跪求民主。
跪地哭求的泛民:「我要民主呀,我要普選呀﹗你明明答應過我架﹗嗚嗚嗚......」
聲色俱厲的中共:「我係你老闆,你竟然想挑戰我的權力﹖」隨即掌摑泛民,啪啪啪之聲不絕。
....... (2013-10-09 01:07)

哇! 笑死我咩

CopoeL 2013-10-09 02:06
billy233:哇! 笑死我咩[表情]
 (2013-10-09 01:48) 

好中........笑到GAP GAP 聲

Numberson 2013-10-09 03:44
....... (2013-10-09 01:07) 

點解唔直接講民主黨而係講泛民呢?
寫呢段野條友肯定係民主黨支持者

yanyan 2013-10-09 10:38
....... (2013-10-09 01:07) 

查看完整版本: [-- [奴隸獸]傻的嗎港男跪地 挨港女「女友」巴掌 --] [-- top --]