查看完整版本: [-- 詢問這款球衣+ 風衣價錢?? --]

【好友論壇】- 以足球會好友 -> 【消費特區】 -> 詢問這款球衣+ 風衣價錢?? [打印本頁] 登錄 -> 注冊 -> 回復主題 -> 發表主題

始希 2013-10-26 17:14

詢問這款球衣+ 風衣價錢??

MACRON
詢問這款短袖球衣+ 長袖風衣多少錢..??
很昂貴嗎??用不用5百元一件..??

啪啪啪啪啪啪 2013-10-26 23:21
有無相睇下邊款

煙花 2013-10-26 23:59
用戶被禁言,該主題自動屏蔽!

始希 2013-10-27 12:28
啪啪啪啪啪啪:有無相睇下邊款 (2013-10-26 23:21)

煙花與拍拍君....

大慨價錢就可以了...^^....

迪神 2013-10-27 21:57
http://www.macron.com/shop/eu/en/leisurewear/research/fall-winter-2013-2014.html

始希 2013-10-30 16:01
迪神:http://www.macron.com/shop/eu/en/leisurewear/research/fall-winter-2013-2014.html (2013-10-27 21:57) 

謝謝.....原來好昂貴的....
家裡成櫃丟棄.......浪費.......

hkpremierleague 2013-10-31 21:56
真係幾貴WOR

ODIN 2013-11-05 09:47
始希:謝謝.....原來好昂貴的....
家裡成櫃丟棄.......浪費....... (2013-10-30 16:01) 

有好多件?
咩碼??
睇下有冇人要到??

謝拉傑 2013-11-05 10:11
送俾好友啦~

始希 2013-11-06 14:21
ODIN:有好多件?
咩碼??
睇下有冇人要到?? (2013-11-05 09:47) 

..對啊...家裡好多件(9 大箱)...
且是全新的....
..

始希 2013-11-06 14:24
謝拉傑:送俾好友啦~ (2013-11-05 10:11) 

是我弟在外國買回來..想在香港售賣的..
但現在...要在家裡幫忙..+湊孩子
一大堆積存在家裡...@@...

查看完整版本: [-- 詢問這款球衣+ 風衣價錢?? --] [-- top --]