查看完整版本: [-- 用緊o記epl5想買技廣角鏡 --]

【好友論壇】- 以足球會好友 -> 【休閒娛樂】 -> 用緊o記epl5想買技廣角鏡 [打印本頁] 登錄 -> 注冊 -> 回復主題 -> 發表主題

赤迪 2014-01-04 01:26

用緊o記epl5想買技廣角鏡

想問下大家有冇介紹?
本人攝影新手,但都算經常行山成日影相~
多用作記錄用途,近1年想追求返少少質素,所以半年前買左epl5~
用得相當滿意,想買技新鏡,唔洗下下用kit鏡^^
預計 around  1200$ 到
請問e個價夠唔夠?

freezefox 2014-01-05 08:09
哎……真係唔多夠………差好遠………

赤迪 2014-01-05 22:03
GF2 技 廣角KIT鏡   餅鏡黎, P記 14MM F2.5  1100$  
E技值唔值得入?  見佢夠平,同埋夠細

freezefox 2014-01-05 23:54
呢支評價一般,不過,咁既價錢,你又真係無咩可以挑剔……

freezefox 2014-01-05 23:56
不過呢支14 同你個支KIT 既焦距一樣架喎………

kevin6543 2014-01-12 00:00
@freezefox  

有咩推介

freezefox 2014-01-12 00:09
kevin6543:@freezefox    
有咩推介 (2014-01-12 00:00) 

推介咩?

kevin6543 2014-01-12 01:29
freezefox:推介咩?[表情] (2014-01-12 00:09) 

廣角鏡 / 大光圈鏡

大前提係性價比高...$3000內

愈平愈好

freezefox 2014-01-12 22:52
我黎黎去去咪又係推介個兩支定焦。

查看完整版本: [-- 用緊o記epl5想買技廣角鏡 --] [-- top --]