查看完整版本: [-- 要換相機了 --]

【好友論壇】- 以足球會好友 -> 【消費特區】 -> 要換相機了 [打印本頁] 登錄 -> 注冊 -> 回復主題 -> 發表主題

ODIN 2014-01-10 14:38

要換相機了

我太太嫌我部 EPL-3 太屎,所以想買部Sony NEX 5T

買dcam有冇d平得黎又可靠的鋪頭可以介紹?
EPL-3二手又可以放到幾多錢?

freezefox 2014-01-10 23:23
未至於太屎係話………

NEX 5T 係新過佢,但其實都係同級既相機,分別會有,但又唔會話真係好大(我講畫質)。反而功能真係多D既。

EPL3 二手都係放到千零蚊到架咋。無反唔值錢。

ODIN 2014-01-11 21:40
freezefox:未至於太屎係話………[表情] [表情] [表情]
NEX 5T 係新過佢,但其實都係同級既相機,分別會有,但又唔會話真係好大(我講畫質)。反而功能真係多D既。
....... (2014-01-10 23:23) 

得咁少JA....

freezefox 2014-01-11 23:33
ODIN:得咁少JA....[表情] (2014-01-11 21:40) 

你放二千都得既。

無反二手價一向好弱。

ODIN 2014-01-13 10:22
freezefox:你放二千都得既。
無反二手價一向好弱。 (2014-01-11 23:33) 

尋日聽人講話全新epl3都係賣緊2000左右...

阿童木 2014-01-13 13:41
可考慮fujifilm XE 卅 XM, 質數應該高過NEX

ODIN 2014-01-13 16:35
阿童木:可考慮fujifilm XE 卅 XM, 質數應該高過NEX (2014-01-13 13:41) 

買左lu...
我太太話要買...
貪佢可以反個screen出黎自拍...

查看完整版本: [-- 要換相機了 --] [-- top --]