查看完整版本: [-- 究竟點睇自己隊波? --]

【好友論壇】- 以足球會好友 -> 【球迷講場】 -> 究竟點睇自己隊波? [打印本頁] 登錄 -> 注冊 -> 回復主題 -> 發表主題

英俊 2014-04-16 01:40

究竟點睇自己隊波?

近日發現係好友入面阿迷之間有磨擦

但發現原來唔止好友,好多地方都係咁

https://www.youtube.com/watch?v=iLW8h3ZH9oI

由38分鐘開始有講,事源就係文傑曾經希望韋根贏咗佢,等阿記可以重建

跟住佢呢番言論就比另外果班阿迷聲討

我心諗:咁似好友果單野既?

所以就想拎黎討論下,究竟有呢種想法係咪真係錯

利申支持緊一隊仲衰過阿記既球隊,亦都成日有文傑呢種想法

reve 2014-04-16 09:09
支持一隊波就會一直撐落去。就系咁簡單。

freezefox 2014-04-16 09:15
「咁似好友單野」………

一D 都唔似。

迪克 2014-04-16 10:21
邊單野???

仲要關阿記事??

而我不知道…

freezefox 2014-04-16 10:25
迪克:邊單野???
仲要關阿記事??
而我不知道… (2014-04-16 10:21) 

我估係波叔個單掛………

dolphindt 2014-04-16 10:47
reve:支持一隊波就會一直撐落去。就系咁簡單。 (2014-04-16 09:09) 

麻凡 2014-04-16 10:49
愛之深責之切, 責備, 唔等於唔再支持。
仔女有任何課外興趣, 選咩科, 想升學或提早做野等, 佢選擇了都會支持佢, 但如見佢誤入歧途濫交吸毒, 一定會感到痛心, 會責備佢, 希望佢改正過來, 但內心絕對仍然愛佢。

ODIN 2014-04-16 11:48
打機咩,重練?

係要改革的,一早就有行動啦...

迪克 2014-04-16 12:38
freezefox:我估係波叔個單掛……… (2014-04-16 10:25) 

果單...唔係關拜仁事多d咩~XD

freezefox 2014-04-16 12:55
迪克:果單...唔係關拜仁事多d咩~XD (2014-04-16 12:38) 

我都覺。

阿清 2014-04-16 13:00
唔係阿迷... 但我本身幾鐘意聽文傑個節目

麥精 2014-04-16 13:08
鬧極 我地講緊死心

未又係繼續撐

同女人一樣

迪克 2014-04-16 15:42
置之死地而後生

九年喇
球迷總想阿記變
雲加肯變又得(如大手買入大眼仔,全球阿迷都喜見)
再唔係,變走雲加亦得

變,無人知變好定變壞
但唔變,就一定年年如是,永無出頭

英俊 2014-04-16 23:41
麥精:
鬧極 我地講緊死心
未又係繼續撐
.......

睇黎你好了解女人咁wo

英俊 2014-04-16 23:50
麻凡:愛之深責之切, 責備, 唔等於唔再支持。
仔女有任何課外興趣, 選咩科, 想升學或提早做野等, 佢選擇了都會支持佢, 但如見佢誤入歧途濫交吸毒, 一定會感到痛心, 會責備佢, 希望佢改正過來, 但內心絕對仍然愛佢。
 (2014-04-16 10:49) 

鬧佢當然係無問題啦...

問題係,想佢輸呢個想法好唔好

煙花 2014-04-17 00:15
用戶被禁言,該主題自動屏蔽!

英俊 2014-04-17 00:26
煙花:咩叫好咩做唔好?
定義係咩?動機係咩?
 (2014-04-17 00:15) 

唉,可能我貼D唔貼D搞到好多人都唔知我講咩

http://www.youtube.com/watch?v=WR7761iFLzQ

9:50分左右,有人批評文傑希望自己隊波輸係一件好變態既野

所以我想問下大家點睇

煙花 2014-04-17 00:33
用戶被禁言,該主題自動屏蔽!

英俊 2014-04-17 00:41
煙花:咁你自己點睇? (2014-04-17 00:33) 

其實我都好矛盾有時我都有咁既想法...但最後隊波輸咗又唔會開心...

Ajax 2014-04-17 02:46
其實踢得幾好都可以搵到位鬧

我唔祈求班人踢得有幾出色..但落到場..你要做好本分..肯付出120%

其實球員嘅踢法已定..好睇領隊點運用 (例如你無理由叫defoe打單箭頭..仲要搵lennon/bale係咁傳中比佢頂.. )

P.S.:鐘意左近十年嘅熱刺迷

迪克 2014-04-17 09:22
我相信係人之常情

我夠成日話想阿記失頭四,等管理層同雲加知驚

但岩岩一見水晶食糖,咪又自然即時興奮

KeL 2014-04-17 09:35
英俊:唉,可能我貼D唔貼D搞到好多人都唔知我講咩
http://www.youtube.com/watch?v=WR7761iFLzQ
....... (2014-04-17 00:26) 

係唔係講緊我

啪啪啪啪啪啪 2014-04-18 08:37
迪克:我相信係人之常情
我夠成日話想阿記失頭四,等管理層同雲加知驚
但岩岩一見水晶食糖,咪又自然即時興奮 (2014-04-17 09:22) 

不過我又無咩興奮感覺

因為年年都會有前四架啦

如果雲加知驚肯繼續買星既話

無一季前四名可以接受的

查看完整版本: [-- 究竟點睇自己隊波? --] [-- top --]