查看完整版本: [-- 《HUNTER×HUNTER バトルオールスターズ》 --]

【好友論壇】- 以足球會好友 -> 【遊戲討論】 -> 《HUNTER×HUNTER バトルオールスターズ》 [打印本頁] 登錄 -> 注冊 -> 回復主題 -> 發表主題

utadahikaru20 2014-06-06 09:37

《HUNTER×HUNTER バトルオールスターズ》

IMG]http://i115.photobucket.com/albums/n304/utadahikaru20/hxh2.jpg[/IMG]

下載Link :
http://www.gameapps.hk/index.php/getapps/4029-hunter-hunter

utadahikaru20 2014-06-06 09:45

本作是以 6 月 2 日於日本重啟連載的熱門漫畫《HUNTER x HUNTER 獵人》為題材的即時制動作遊戲,玩家在遊戲中要收集在原作中登場的各式各樣角色,打造出專屬於自己的隊伍,透過不斷進行任務的方式以取得「三星獵人」的稱號。

遊戲的戰鬥系統採用直覺的操作法,玩家只要用手指劃過畫面即可對角色下達指令。在戰鬥時必須隨機應變地時而更換隊員、時而發動強勁技能以應付變化多端的戰況。

另外,遊戲的隊伍組成也是官方強調的另一個重點。本作的登場角色分為 6 種不同的職業,有特化攻擊力的「攻擊手」、可遠距離攻擊的「狙擊手」、可回復 HP 的「治癒者」等等,透過不同職業類型的安排,玩家可以營造出自己專屬的戰略。

官方同時發表,在 6 月 5 日∼13 日的這段期間內,玩家每天登入都會獲得一顆「念寶石」,可用在擴張角色倉庫、回復行動力與角色轉蛋上。另外,本作的 iOS 版也預計將於近日在日本推出,在推出前進行事前登錄可獲得「比司吉卅美容魔法師」作為特典。

KeL 2014-06-06 11:06
DL左未玩

國球旗 2014-06-06 11:25
幾時有 iOS 版

KeL 2014-06-06 11:31
國球旗:幾時有 iOS 版 [表情]  (2014-06-06 11:25) 

唔知AN同IOS係唔係共通呢

國球旗 2014-06-06 11:42
KeL:唔知AN同IOS係唔係共通呢[表情] (2014-06-06 11:31) 

都幾難......

KeL 2014-06-06 11:47
國球旗:都幾難......[表情] (2014-06-06 11:42) 

ONE PIECE都係同SERVER架

迪神 2014-06-06 12:06
九成九都同SERVER架啦,幾隻日本大GAME都係咁

KeL 2014-06-06 12:08
迪神:九成九都同SERVER架啦,幾隻日本大GAME都係咁[表情] (2014-06-06 12:06)

但IOS未有得玩

damingtse 2014-06-06 14:06
首抽3星

utadahikaru20 2014-06-06 14:49
唔係維護緊咩

utadahikaru20 2014-06-09 16:27
又維護了!

Gabriel 2014-06-09 16:40
玩唔到同唔想玩咁多隻....放棄

utadahikaru20 2014-06-09 16:47
依隻可玩性高D, 不過我抽親都係廢人........

隨風 2014-06-09 16:59
玩火鳳同one piece都食晒d時間,仲黎多隻

又有得刷首抽?

utadahikaru20 2014-06-09 17:06
依隻冇的,好睇運

基路亞好廢的說

KeL 2014-06-09 17:09
有得刷
但要有2部ANDROID

http://www.gameapps.hk/index.php/guide/4043-hxh-new

我未開始刷

utadahikaru20 2014-06-09 17:16
如果用Bluestacks , 咩野GAME都可以刷首抽啦

KeL 2014-06-09 17:28
utadahikaru20:如果用Bluestacks , 咩野GAME都可以刷首抽啦[表情]  (2014-06-09 17:16) 

唔知咩黎
未用過

utadahikaru20 2014-06-09 17:34
KeL:唔知咩黎
未用過[表情] (2014-06-09 17:28) 

你唔知又話可以刷首刷

KeL 2014-06-09 17:35
utadahikaru20:你唔知又話可以刷首刷[表情] (2014-06-09 17:34) 

我見有咪post上黎
即係刷唔到?

kevin6543 2014-06-09 17:50
KeL:我見有咪post上黎[表情]
即係刷唔到?[表情] (2014-06-09 17:35) 

有得刷,,但要用Bluestacks  

但我覺得好煩冇刷到...

隨風 2014-06-10 04:58
點解我用bluestacks開唔到個apk

utadahikaru20 2014-06-10 10:16
隨風:點解我用bluestacks開唔到個apk[表情] [表情] [表情]  (2014-06-10 04:58) 

bluestacks係比較複雜的..........

utadahikaru20 2014-06-16 12:41
依隻D角色好易爆LV, 我抽親都係團D人, 唔知好事定壞事

冇新關UPDATE好悶~

rioferdy4 2014-07-25 15:06
重有冇人玩呀, 我而家唔知點解打完小岡師父之後停左, 係唔係未有新關

utadahikaru20 2014-07-25 17:58
要更新下,我好耐冇玩,但知出左好多特別任務

查看完整版本: [-- 《HUNTER×HUNTER バトルオールスターズ》 --] [-- top --]