查看完整版本: [-- [IOS/AN] PES Collection --]

【好友論壇】- 以足球會好友 -> 【遊戲討論】 -> [IOS/AN] PES Collection [打印本頁] 登錄 -> 注冊 -> 回復主題 -> 發表主題

<<   1   2   3   4   5  >>  Pages: ( 111 total )

rBB 2014-06-26 12:19

[IOS/AN] PES Collection

好友名單:
好友名單:

1) bennylau127 -   隊名[HKG]Liverpool FC, 好友code:793-146-534
2) myrmidon -  隊名 Hammer, 好友code:595-598-382
3) Rafer -  隊名 有人喜歡藍 , 好友code:864-458-094
4) 索女  隊名 [HKG] Gilardino , 好友code:036-261-223
5) 索女 2TEAM  隊名 [HKG] 巴西五子, 好友code:927-077-766
6) reve  -  隊名 Reve the REDS,好友 code:587 - 349 - 454
7) jov-  隊名 7up x Cokezero,好友 code:642 - 162 - 156
8) 鬼影炎光 - 隊名 神之炎光,好友 code:734 - 164 - 236
9) rBB - 隊名 西雅圖筲箕灣人 ,好友 code:881-252-110
10) 美利拉斯 - 隊名 TSUBASA FC ,好友 code:944-012-398
11) ting007 - 隊名 Untitled ,好友 code:533-282-284
12) ArSo- 隊名SV Sapelli  好友 code:537-180-078
13) weakest - 隊名Coldspurs 好友 code:801-152-814
14) yanyan- 隊名 FC Tuen Mu 好友 code:687 885 860
15) - LOK LOK FC 好友 code:751-175-428
16) 國球旗 - 隊名 修爾斯 FC ,好友 code:625-407-428

---
合人方法
同位置 1LV+ 1LV = 4LV
之後1LV  食 4LV+4LV = 8LV
咁8LV 就可以食

rBB 2014-06-26 12:25
Konami推出,於日本市場排名第一的足球遊戲,「ワールドサッカーコレクションS(World Soccer Collection S)」之國際版本,「PES MANAGER」即將登場!

超過1,500名歐洲聯賽球星將陸續登場
3D球員角色所演繹的比賽畫面,配以實況解説,臨場感的震撼盡握掌中!
組合最強球隊,與強敵一決雌雄!
戰勝全世界的對手,君臨王者的寶座!
事前登記推廣活動已經開始!
獲得自己的偶像球星,來組合最強球隊吧!

全中文,教學都唔使

Konami推出,於日本市場排名第一的足球遊戲,「ワールドサッカーコレクションS(World Soccer Collection S)」之國際版本,「PES MANAGER」即將登場!

超過1,500名歐洲聯賽球星將陸續登場
3D球員角色所演繹的比賽畫面,配以實況解説,臨場感的震撼盡握掌中!
組合最強球隊,與強敵一決雌雄!
戰勝全世界的對手,君臨王者的寶座!
事前登記推廣活動已經開始!
獲得自己的偶像球星,來組合最強球隊吧!

Google Play
https://play.google.com/store/apps/details?id=jp.konami.pesm
App Store
https://itunes.apple.com/app/pes-manager/id849563885

http://www.konami.jp/pesm/tw/sp/index.php5

rBB 2014-06-26 12:41

我個陣
點抽都無左閘
課左8蚊

Rafer 2014-06-26 14:50
我都有玩
尋日好彩抽到隻左閘, 可以配合Hazard黎用

rBB 2014-06-26 14:56
Rafer:我都有玩 [表情]
尋日好彩抽到隻左閘, 可以配合Hazard黎用 [表情] [表情]
[圖片]
....... (2014-06-26 14:50) 

不過聽講hazard係五星入面係最廢
你有無用後感

Rafer 2014-06-26 14:58
rBB:不過聽講hazard係五星入面係最廢
你有無用後感[表情] (2014-06-26 14:56) 

用落都ok丫, 不過我未用過其他5星攻擊球員, 比較唔到

rBB 2014-06-26 15:00
Rafer:用落都ok丫, 不過我未用過其他5星攻擊球員, 比較唔到 [表情] (2014-06-26 14:58) 

你有無試過果D 咩野11抽必中
好似好伏

阿清 2014-06-26 15:03

有玩
torres好好用

抽極都係抽中中場.. 後備仲有件tiote
同埋我覺得好容易抽中3星 (紅色足球)

Rafer 2014-06-26 15:09
rBB:你有無試過果D 咩野11抽必中[表情]
好似好伏 (2014-06-26 15:00) 

即係抽50波? 我無丫, 個event完左我都未有50波

Rafer 2014-06-26 15:10
阿清:[圖片]
[表情]有玩
torres好好用[表情]
....... (2014-06-26 15:03) 

我反而係咁抽中前鋒

阿清 2014-06-26 15:21
Rafer:
我反而係咁抽中前鋒 [表情]

我冇乜好前鋒同左右閘

反而中場後備仲有illarra, xabi prieto, tiote

bennylau127 2014-06-26 15:28
我都有玩丫 玩左兩星期, 抽唔到中堅同左閘

Rafer 2014-06-26 15:30
阿清:[表情]我冇乜好前鋒同左右閘
反而中場後備仲有illarra, xabi prieto, tiote[表情]
 (2014-06-26 15:21) 

中illarra都好丫, 皇馬人

rBB 2014-06-26 15:30
阿清:[圖片]
[表情]有玩
torres好好用[表情]
....... (2014-06-26 15:03) 

隻game唔會咁易比你齊腳

rBB 2014-06-26 15:35
bennylau127:我都有玩丫 玩左兩星期, 抽唔到中堅同左閘 [表情] [表情] [表情]
[圖片] (2014-06-26 15:28) 

honda + kagawa屈機到
假4星真5星

阿清 2014-06-26 15:35
Rafer:中illarra都好丫, 皇馬人 [表情] (2014-06-26 15:30) 

冇位用佢

之後抽中左ramsey同ramires

阿清 2014-06-26 15:37
rBB:隻game唔會咁易比你齊腳[表情] (2014-06-26 15:30) 

係咁抽中D你唔缺人既位置

bennylau127 2014-06-26 15:40
rBB:honda + kagawa屈機到[表情]
假4星真5星 (2014-06-26 15:35) 

KAgawa都係?佢成日都消失

rBB 2014-06-26 23:34
bennylau127:KAgawa都係?佢成日都消失  (2014-06-26 15:40) 

D 日本人都好勁

bennylau127 2014-06-27 10:45
rBB:D 日本人都好勁[表情] (2014-06-26 23:34) 

我都唔知放咩位好 打翼又無分 打知攻中 又未必到佢攻門

rBB 2014-06-27 23:50
抽到隻廢左閘
叫做齊左腳

但左右閘,攻中,左翼都係雞肋

朱仔 2014-06-28 20:58
你地係點升LV??

rBB 2014-06-28 22:08
朱仔:你地係點升LV??[表情] [表情]  (2014-06-28 20:58) 

亂黎

是旦比D1,2星食一堆肥再比4.5星食

rBB 2014-06-28 22:09
差一個皇冠就夠100
可以抽5星

如果抽到龍門/右前我會DUM部電話落街

rBB 2014-06-29 02:23
rBB:差一個皇冠就夠100
可以抽5星
如果抽到龍門/右前我會DUM部電話落街[表情]
 (2014-06-28 22:09) 

馬達 27COST 攻中

阿清 2014-06-29 19:02
D fund其實係咪冇用?

最近幾次抽都中紅波.. D3星冇用既人

rBB 2014-06-29 23:34
阿清:D fund其實係咪冇用?[表情]
最近幾次抽都中紅波.. D3星冇用既人[表情] [表情] [表情]
 (2014-06-29 19:02) 

錢?

實爆晒架WOR

myrmidon 2014-06-30 10:45
我想問.
位置可以train佢由橙變紅嗎?
抽到sanchez, 但我打442

bennylau127 2014-06-30 11:00
myrmidon:我想問.
位置可以train佢由橙變紅嗎?
抽到sanchez, 但我打442 [表情] [表情] [表情] [表情] [表情]  (2014-06-30 10:45) 

係唔得家

myrmidon 2014-06-30 11:28
bennylau127:係唔得家 [表情] (2014-06-30 11:00) 

oh
抽親都前鋒

bennylau127 2014-06-30 11:45
myrmidon:oh [表情]
抽親都前鋒 [表情] (2014-06-30 11:28) 

好過抽親都3* 前鋒

rBB 2014-06-30 11:54
我都爆晒前鋒

carlos vela, llorente,robinho都係打後備

bennylau127 2014-06-30 12:41
rBB:我都爆晒前鋒
carlos vela, llorente,robinho都係打後備 (2014-06-30 11:54) 

你D人咁勁既

myrmidon 2014-06-30 13:08
rBB:我都爆晒前鋒
carlos vela, llorente,robinho都係打後備 (2014-06-30 11:54)

我一個中場都無, 但前鋒有adebayor, negredo, sanchez同giladino, 3個正前, sanchez RFW

sanchez OMF 橙色. 得RWF係紅色

bennylau127 2014-06-30 13:32
myrmidon:我一個中場都無, 但前鋒有adebayor, negredo, sanchez同giladino, 3個正前, sanchez RFW [表情]
sanchez OMF 橙色. 得RWF係紅色 [表情]
 (2014-06-30 13:08) 

世界級前鋒

myrmidon 2014-06-30 14:15
點解我抽到3* downing同用緊個唔同既
我用緊cost 9, 抽到個cost 13, 大家都係3*
新嗰個lv1 7xx, 用緊嗰個lv10都係7xx

bennylau127 2014-06-30 14:21
myrmidon:點解我抽到3* downing同用緊個唔同既
我用緊cost 9, 抽到個cost 13, 大家都係3*
新嗰個lv1 7xx, 用緊嗰個lv10都係7xx [表情] [表情] [表情]  (2014-06-30 14:15) 

更新左 新版數值同星數有唔同

myrmidon 2014-06-30 14:22
新個mixer badge點玩的?

myrmidon 2014-06-30 14:39
bennylau127:更新左 新版數值同星數有唔同  (2014-06-30 14:21) 

咁我係咪應該食咗個舊的?

bennylau127 2014-06-30 15:30
myrmidon:咁我係咪應該食咗個舊的? (2014-06-30 14:39) 

可以拎去環保抽左佢

rBB 2014-06-30 18:30
有D想轉打3-2-2-3
攞2隻閘去環保抽

但抽到隻屎返黎會想死

myrmidon 2014-06-30 22:35
環保抽即係點

rBB 2014-06-30 22:55
myrmidon:環保抽即係點 [表情] [表情]  (2014-06-30 22:35) 

換卡(去到2/7)

5張4星換一張勁D GE 4星(唔知有無機會出5星)
有人5張3星出到一張4星

rBB 2014-06-30 22:59
手痕抽左5粒波
中左韋利安(新卡)
變左打3-6-1
到2/7先決定環唔環保抽

myrmidon 2014-06-30 23:44
有無彈app問題. 成日彈

rBB 2014-07-01 00:11
myrmidon:有無彈app問題. 成日彈 [表情] [表情] [表情]  (2014-06-30 23:44) 

我一成日彈就會重新開機
之後就無事

myrmidon 2014-07-01 10:31
rBB:我一成日彈就會重新開機
之後就無事 (2014-07-01 00:11) 

係喎. ok了

myrmidon 2014-07-01 10:53
rBB:手痕抽左5粒波
中左韋利安(新卡)
變左打3-6-1[表情] [表情] [表情]
到2/7先決定環唔環保抽
....... (2014-06-30 22:59) 

你隻arteta係咪super sub?

rBB 2014-07-01 11:48
myrmidon:你隻arteta係咪super sub? (2014-07-01 10:53) 

YES

myrmidon 2014-07-01 13:07
rBB:YES (2014-07-01 11:48) 

下半場換出黎會好勁?

查看完整版本: [-- [IOS/AN] PES Collection --] [-- top --]