查看完整版本: [-- 經典重溫,熱血南華 2:2 名古屋八鯨 --]

【好友論壇】- 以足球會好友 -> 【金球放送】 -> 經典重溫,熱血南華 2:2 名古屋八鯨 [打印本頁] 登錄 -> 注冊 -> 回復主題 -> 發表主題

啪啪啪啪啪啪 2014-09-23 18:16

經典重溫,熱血南華 2:2 名古屋八鯨

http://m.youtube.com/watch?v=kQRu3wgZFNY

啪啪啪啪啪啪 2014-09-23 18:17
見到錦輝,鄭兆聰,威拿,奧拿利奧,和仔

和仔果時好屈機

又搶又扭

廢托 2014-09-23 19:02
可惜當時年紀細,冇親自入場

啪啪啪啪啪啪 2014-09-24 23:06
果時好多都係外國門將

謝拉傑 2014-09-25 11:13
果時個龍門係咪仲係威拿??

呢條友又係超勁...... 佢同希福特2個果時香港外藉門將中真係最top!

啪啪啪啪啪啪 2014-09-25 15:13
係威拿啊

之後南華攪全華班

搵陸健榮守

廢到

迪克 2014-09-25 15:53
仲有德普洛夫、加夫利

迪克 2014-09-25 15:54
大家得閒就支持下啦:
http://bbs.hkbff.net/read.php?tid=118014

謝拉傑 2014-09-25 16:38
果時南華真係粒粒皆星......

威拿、巴古沙、沙維亞、聰仔、宋連勇、陳志康、和仔、奧拿里奧、岑培、丘仔、陳志超、吳群立......件件都係正野!

不過最深印象係賀歲盃一個人入3球,之後俾球探簽走左既快譯通科士打......!

啪啪啪啪啪啪 2014-09-26 07:45
德普洛夫,個名有少少印象,但又醒唔起打咩位

啪啪啪啪啪啪 2014-09-26 07:47
謝拉傑:果時南華真係粒粒皆星......
威拿、巴古沙、沙維亞、聰仔、宋連勇、陳志康、和仔、奧拿里奧、岑培、丘仔、陳志超、吳群立......件件都係正野!
不過最深印象係賀歲盃一個人入3球,之後俾球探簽走左既快譯通科士打......!
....... (2014-09-25 16:38) 

果時南華、快譯通、好易通、愉園四隊強隊真係好好睇

迪克 2014-09-26 15:52
啪啪啪啪啪啪:德普洛夫,個名有少少印象,但又醒唔起打咩位 (2014-09-26 07:45) 

你地講門將,我當然都係講門將啦~

查看完整版本: [-- 經典重溫,熱血南華 2:2 名古屋八鯨 --] [-- top --]