查看完整版本: [-- 我又有問題 --]

【好友論壇】- 以足球會好友 -> 【電腦中心】 -> 我又有問題 [打印本頁] 登錄 -> 注冊 -> 回復主題 -> 發表主題

滅羅 2014-12-31 02:25

我又有問題

上次個首頁被綁架左
我一直搞唔掂,但最近發現電腦update唔到windows平時既更新
用緊既avg free又係更新唔到同唔俾我uninstall
仲有save左係電腦既相只能係縮圖見到有野,一開出黎就話file壞左
請問我今次衰咩?

Gabriel 2014-12-31 09:18
砍掉重練啦

麻凡 2014-12-31 15:25
都係衰咸濕多~

滅羅 2014-12-31 23:43
麻凡:都係衰咸濕多~ (2014-12-31 15:25) 

你..............
我..............

滅羅 2014-12-31 23:44
Gabriel:[表情] 砍掉重練啦 (2014-12-31 09:18) 

其實9月先換左hardisk

文仔 2015-01-01 11:38
太小資料好難解決

都係3個月左右,重裝最快捷~

Gabriel 2015-01-01 18:41
滅羅:其實9月先換左hardisk (2014-12-31 23:44) 

洗機啦

滅羅 2015-01-01 19:02
Gabriel:洗機啦 (2015-01-01 18:41) 

大家都咁講,我唯有照做啦

Gabriel 2015-01-02 09:16
滅羅:大家都咁講,我唯有照做啦 (2015-01-01 19:02) 

如果真係中毒,而又無方法消毒,咁真係唯有咁樣斬草除根

因為你自己都排除左係HARDWARE問題

滅羅 2015-01-03 18:28
Gabriel:如果真係中毒,而又無方法消毒,咁真係唯有咁樣斬草除根[表情]
因為你自己都排除左係HARDWARE問題 (2015-01-02 09:16) 

我用左好多野都清唔番個首頁出黎
用埋個d乜乜cleaner都掃唔到有野

文仔 2015-01-03 19:31
滅羅:我用左好多野都清唔番個首頁出黎
用埋個d乜乜cleaner都掃唔到有野
 (2015-01-03 18:28) 

................

個D只係用一隻毒去清除另一隻毒.............

資料唔多,最直接重裝係有效益既方法

滅羅 2015-01-03 19:36
文仔:................
個D只係用一隻毒去清除另一隻毒.............
....... (2015-01-03 19:31) 

好啦
其實我冇打機,都係上網睇野多,一於砍掉重練

查看完整版本: [-- 我又有問題 --] [-- top --]