查看完整版本: [-- WEEK 23 有冇其他中場好介紹? --]

【好友論壇】- 以足球會好友 -> 【YAHOO足球經理人大賽 - 遊戲資料】 -> WEEK 23 有冇其他中場好介紹? [打印本頁] 登錄 -> 注冊 -> 回復主題 -> 發表主題

爆剛 2015-01-27 18:06

WEEK 23 有冇其他中場好介紹?

暫時係:

比高域
   Bertrnad     Trippier      基利
Boyd      天使      法比      摩西斯
   山齊士      基佬凸      迪亞高

SUB  :   Rodwell     基士維     McNair      高圖斯
剩: $1.13

想換BOYD做其他, 但又唔知邊個好, 有冇好介紹?

freezefox 2015-01-27 18:47

好賽程既包括阿仙奴、曼聯、主晶宮(都叫OK 啦,自己近況好,對家近況沉)、修咸頓(史雲斯近況一樣沉到喊)、史篤城。我自己仲要加隊利記係唔理佢咩賽程既添。

阿仙奴:藍斯、卡SO
曼聯:天使
水晶宮:賓卓安
史篤城:摩西斯
修咸頓:艾利拿、泰迪
利物浦:史達寧、古天奴
其他:自己填

成十幾個選擇。仲要好多都唔貴。真係你鐘意買邊個就買邊個。

eve_lbl85 2015-01-27 20:00
Boyd換死神藍斯

freezefox 2015-01-27 20:22
eve_lbl85:Boyd換死神藍斯 (2015-01-27 20:00) 

大B 兄今周唔係撐卡SO 既咩?

國球旗 2015-01-27 20:57
freezefox:好賽程既包括阿仙奴、曼聯、主晶宮(都叫OK 啦,自己近況好,對家近況沉)、修咸頓(史雲斯近況一樣沉到喊)、史篤城。我自己仲要加隊利記係唔理佢咩賽程既添。
阿仙奴:藍斯、卡SO
....... (2015-01-27 18:47) 

選擇困難症

eve_lbl85 2015-01-27 21:13
freezefox:大B 兄今周唔係撐卡SO 既咩?[表情] (2015-01-27 20:22) 

我撐卡SO

阿仙奴賽程好冇卡SO,最好買藍斯

eve_lbl85 2015-01-27 21:15
新特蘭中場冇人提?

國球旗 2015-01-27 21:18
eve_lbl85:我撐卡SO
阿仙奴賽程好冇卡SO,最好買藍斯 (2015-01-27 21:13) 

大B哥點睇 Walcott 同 Ozil

eve_lbl85 2015-01-27 21:33
國球旗:大B哥點睇 Walcott 同 Ozil [表情] [表情] (2015-01-27 21:18) 

Walcott 好過 Ozil,不過兩人都係後備多

查看完整版本: [-- WEEK 23 有冇其他中場好介紹? --] [-- top --]