查看完整版本: [-- Vivi Tam 譚嘉儀 --]

【好友論壇】- 以足球會好友 -> 【型男索女】 -> Vivi Tam 譚嘉儀 [打印本頁] 登錄 -> 注冊 -> 回復主題 -> 發表主題

<<  1   2   3   4   5   6   7   8  >>  Pages: ( 15 total )

國球旗 2016-04-06 13:46

Vivi Tam 譚嘉儀

收到個消息心情 超∼級∼好∼☺☺☺

國球旗 2016-04-08 15:04

E-CHOICE Cover,其實三個禮拜前已經出左

國球旗 2016-04-12 19:54

MediLase平面廣告💕

國球旗 2016-04-16 19:59

在森 林和原 野是多 麼的逍遙🎶

羅力亞 2016-04-17 11:27

早晨☀☀☀☀今日拍野6:30起身😆

國球旗 2016-04-17 21:56

Sooo tired after 12hrs shooting 🎬📷

國球旗 2016-04-22 00:00

夏天就快到喇☀☀☀想show白白滑滑既腳就要做激光脫毛 永久脫走小腿毛毛😌

國球旗 2016-04-28 17:31

HTC Press Con📷

國球旗 2016-04-29 14:04

今日7:00起身為了拍廣告 扮學生妝都要淡淡的 希望10小時可以完成😌
我答應自己 要讓眼睛休息多點∼

羅力亞 2016-04-29 16:41

離開校園生活3年了 .. 今天工作忍不住拍了很多花絮✌🏻

國球旗 2016-05-01 12:59

這次的廣告要拍我做運動🏃🏻🏃🏻🏃🏻🏃🏻真好😌已經忘記多久沒有做過運動😂 —

國球旗 2016-05-03 22:22

今日打完針同朋友食飯💉一見到人就係甘講「我岩岩打完針好痛呀」

羅力亞 2016-05-08 22:46

The most beautiful woman in the world! #happymothersday #你快樂我就快樂

國球旗 2016-05-09 16:30

Selfie.

國球旗 2016-05-10 19:35

今日拍擋👋🏻

國球旗 2016-05-12 11:48

出席 Joico Lumishine 活動前其實已用了Joico染髮產品染髮和做了個很自然的high light😚一
.一直堅持髪質要好的我對於選擇染髮品 牌是會很小心啊❤
其實我當天以MC + KOL身份出席活動好緊張😂
#joicohk #lumishine #hairshow #joico

羅力亞 2016-05-12 19:18

去左探朋友個BB 14日大炸👶🏻抱上手個心好激動呀😭😭😭😭 我知道你地會問幾時到我😂😂 29歲前啦😌

國球旗 2016-05-13 00:46

累瘋的一星期😴😴😴😴明天又是很趕很密的行程😪敷完面膜早點睡吧💆🏻

國球旗 2016-05-13 11:03

早晨☀☀☀☀Working hard

國球旗 2016-05-13 11:05

早晨☀☀☀☀Working hard 2

國球旗 2016-05-13 14:35

若果那次的工作是要有伙伴 10次有9次都是跟這美女💕 — feeling nice.

羅力亞 2016-05-16 00:47

最怕曬黑但偏偏好愛陽光海灘既地方😌晚安zzZZZzzzzz

煙花 2016-05-16 03:11
用戶被禁言,該主題自動屏蔽!

國球旗 2016-05-16 14:08

喜歡飲奶蓋茶的你有福了😌
今日我去左飲阿里山烏龍黑糖奶蓋
淡淡既黑糖味唔多又唔少
份量岩岩好
仲有得加我最愛既珍珠😋
由依家開始只要upload自己飲奶蓋既相
就可以獲得奶蓋茶一杯😍
依家下載T-Factory APP即可獲得5大餐飲品 牌美食

國球旗 2016-05-16 16:16

今日6:30起身拍TVC📹😌成隊crew今日應該比我洗左腦😂😂😂

國球旗 2016-05-16 19:14

今日拍TVC的地方好美 工作完不忘要拍照留念😍
重點是今天的客戶和拍攝團隊都是 超 級 好∼期待這個電視出街的那天💗

國球旗 2016-05-17 18:05

琴日同今日都係同呀雪做野❤實在太開心喇同你做野😌

國球旗 2016-05-18 11:46

JOICO Lumishine Hair Show 之前,其實我就去左 Beijing Hair Culture 率先試用 Lumishine Color 染髮😌
第一次染完頭髮唔洗做 treatment 都咁柔順同咁有光澤✨

國球旗 2016-05-19 17:43

IPSA 原來好注重同肌膚既溝通✨
IPSA粉底家族新成員😍
全新磁石粉底 質感好似磁石般貼服持久.. 岩哂長時間化妝既我🙋🏻
#ipsahk #powderfoundation #透光肌

國球旗 2016-05-19 22:57

仲記得細個成日講芝麻開門😂😂😂😂

國球旗 2016-05-20 11:40

今期 Milk x Sugar C7 ✨ 拍攝那天在試用都覺得太吸引了💗

羅力亞 2016-05-23 20:51

幫Sugar電話拍照✨工作完想看看照片拍得怎樣 然後很喜歡就直接拍下了😍

羅力亞 2016-05-24 17:42

今日幫Olymplus影相入左海洋公園 好彩去到唔太曬

羅力亞 2016-05-25 19:28

Follow my heart.. 可能會走得比較慢 吃力一點 ..但我享受沿途的風景

羅力亞 2016-05-26 21:49

今天拍了個專訪 這次的拍攝我覺得挺新鮮和有挑戰性的😳看到照片也很滿意。希望你們也會喜歡💗

國球旗 2016-05-28 12:59

Do your best and God will do the rest

國球旗 2016-06-01 17:45

國球旗 2016-06-01 17:46

這一年多都在專注工作 沒有分配什麼時間自己去旅行。
好懷念從前的自己想去就去 不過那時候工作量的確沒這麼多...
但這段時間把工作都排得最前 最重要 忽略了內心的感受,即使約好了朋友去旅行 也會因工作關係自己過幾天再飛去當地跟他們會合/自己提早飛回香港工作...真的 很 掃 興。
所以我已經計劃好了現在至下年2月的旅程了✈✈✈✈✈✈(但前提也是盡量不打擾工作的時間吧😭)
始終也是放不下工作😪說得瀟灑 做得不瀟灑😞
因為我很沈醉於工作給我的安全感 ...

羅力亞 2016-06-03 17:58

TGIF!今日兩場都係幫美圖影野就收工💋

國球旗 2016-06-07 14:15

🌟依到好靚呀 好靚呀 好靚呀 好靚呀!😍😍😍#因為好重要所以要講四次

羅力亞 2016-06-08 00:26

我在沖繩天氣晴🌞

g3rMan 2016-06-08 11:20

羅力亞 2016-06-09 09:07

早晨∼ — at Ana Intercontinental Manza Beach Resort Seragaki Okinawa.

國球旗 2016-06-09 16:27

看海。 — at 沖繩殘波岬.

國球旗 2016-06-09 21:40

其實我心底希望這個 baby fat 永遠不會離開
但我的行業眼中這是---胖😂😂😂
好吧~其實我是比較多肉。我承認 😂😂

Instagram: vivivvtam

g3rMan 2016-06-10 14:45

奶🍼可能係世界上我最鍾意飲既野 #travelwithviviii

羅力亞 2016-06-10 22:05

每次去旅行最鍾意就係行超市😍😍😍😍😍 — at AEON北谷ЁъЧз⑦ヲЙ⑦Уみ.

g3rMan 2016-06-12 22:50

人在香港,心繫日本超市⋯

羅力亞 2016-06-13 17:38

如果我拍旅遊短片 你們會有興趣看嗎?Next Station is Phuket✈✈✈✈

羅力亞 2016-06-14 19:56

SUGAR Y7📱好喜歡這次幫SUGAR拍的照片💗💗💗💗

查看完整版本: [-- Vivi Tam 譚嘉儀 --] [-- top --]