查看完整版本: [-- Vivi Tam 譚嘉儀 --]

【好友論壇】- 以足球會好友 -> 【型男索女】 -> Vivi Tam 譚嘉儀 [打印本頁] 登錄 -> 注冊 -> 回復主題 -> 發表主題

<<  2   3   4   5   6   7   8   9  >>  Pages: ( 15 total )

國球旗 2016-06-15 22:18

Vivi Tam 譚嘉儀

椰子煲雞湯就飲得多,
椰子煲雞打邊爐就真係第一次😋
我想講 超∼好∼味😍😍😍
d湯甜到可以淨係甘飲🙊
象拔蚌刺身好新鮮..😭
成餐飯講左唔知幾多次「好好味」
我都覺得自己煩😭😭😭😭

g3rMan 2016-06-17 22:51

手放前面就可以一秒瘦肚😌 #travelwithviviii

國球旗 2016-06-17 22:57
g3rMan:

手放前面就可以一秒瘦肚😌 #travelwithviviii

身材 fit 爆

g3rMan 2016-06-18 15:34

Oh my sunshine ☀

羅力亞 2016-06-18 22:46

比卡超!!!我暈了!😍

g3rMan 2016-06-19 15:34

Morning~今日好好天呀☺ #travelwithviviii

羅力亞 2016-06-19 17:06

第一次著連身的泳衣便愛上了❤感覺不會太性感∼挺好😌#travelwithviviii

國球旗 2016-06-20 19:48

💬不知道打什麼好啦

國球旗 2016-06-20 23:51

The best is yet to come. Be patient

國球旗 2016-06-21 15:08

好彩去旅行有@wifiegg
令我覆工作既進度唔受影響😌
仲記得食食下飯突然有首歌好想聽🎶
我即刻download 都無難度☺

國球旗 2016-06-21 19:55

今年只會post 5張泳衣照∼所以今次是第四張😌post得多會影響我的工作啦😂#travelwithviviii

國球旗 2016-06-22 17:42

我好著重頭髮靚唔靚嫁 如果個日出街見到d頭髮毛燥 心情都會差d⋯依家搵到隻天然成分既洗頭水就岩哂我

羅力亞 2016-06-22 22:16

LINKSYS Press Con📷我家用的也是LINKSYS😌

羅力亞 2016-06-23 19:39

牙齒白d 笑起上黎都自信d😁✨

國球旗 2016-06-27 16:12

驚到笑唔出之超驚青

國球旗 2016-06-28 15:07

15th Anniversary!!!!🎊🎊🎊🎉好開心呀💕我知我唔講你地都睇得出😂😂😂😂

國球旗 2016-06-28 18:27

Butter Beer have no Beer.🍺 #travelwithviviii

國球旗 2016-06-29 00:02

Be with someone who is proud to have u. #travelwithviviii

羅力亞 2016-06-29 19:12

👘其實我想著和服不過驚熱死😂😂😂 — at 京都府 世界遺産 清水寺.

國球旗 2016-06-29 21:32

早前Esquire 的專訪都出了☺希望大家都喜歡不同造型的我, 想知道我更多/想看更多照片可以到
https://www.esquirehk.com/people/women_we_love/vivi-tam-just-too-cute

國球旗 2016-06-29 23:40

識左佢5年
一直都知佢 (Vivi) 係一個好 sweet 既女仔
今次,佢毫無先兆岀現係機場話同我一齊去旅行✈
開頭我以為佢講笑,原來係真既..
就係咁,我地就飛左去大阪🕶
教我如何不愛她?

國球旗 2016-07-01 22:33

超喜歡這個Pin-Up Girl的造型啊❤ #esquire
Mua: @namnam_lam

羅力亞 2016-07-03 19:07

我要抽到神奇隊長謝拉特先開局🙈定有人抽到又唔想要其實可以送比我👉🏻👈🏻😂😂😂😂😂

#BFBC #BFBChampions  #Maradona #我球會叫Vivivv #add左可以係game度傾偈

g3rMan 2016-07-04 13:16

國球旗 2016-07-05 22:05

只要拍了一張喜歡的照片 就足夠令我開心一整天😍

國球旗 2016-07-06 01:07

其實我都幾襯sporty😌 mua: @namnam_lam

羅力亞 2016-07-06 21:56

Sometimes you need to be alone to find out what you really want in life.
Photographer: DC Chung
Mua: Namnam Lam

羅力亞 2016-07-06 22:37

Sometimes you need to be alone to find out what you really want in life.
Photographer: DC Chung
Mua: Namnam Lam

羅力亞 2016-07-07 13:48

依到會唔會靚得制😭今日幫樂富廣場影PR相 ....主題melody🐰
#我係唔會話比你知我好鍾意Melody

國球旗 2016-07-09 18:10

太古康怡廣場開左AEON Style,佢地今日就邀請左我黎同大家分享有咩正野😌

話說每次係日本行藥妝店 每次都會講「好想搬個藥妝店返香港呀」喂呀∼我想講 個藥妝店真係黎左香港呀 不過係AEON幫我搬💗GLAM BEAUTIQUE有超過30個美容品 牌 簡直係女仔既天堂😍

一向注重外表既我 又點會唔去埋AEONBODY∼貪靚又易敏感既女仔有福了😳因為我發現到佢地好多產品都係有機天然成份✨係依到真係無可能忍得住唔買野😭

羅力亞 2016-07-11 22:31

睇返相一年前依張相好驚訝,我有甘瘦過咩😂😂成日想瘦 但又覺得塊面有多小小肉好睇d😫不過做野個陣又覺得自己有d肥😂😭
#女仔好煩 #但依家又多肉得濟 #你想肥定瘦呀譚小姐

羅力亞 2016-07-12 20:01

我的Instagram有一個送台北機票遊戲∼想贏得機票可以去我Instagram 看看啊❤Instagram: vivivvtam
#Expedia

國球旗 2016-07-13 09:43

前幾日同lilian 去左SUGAR新品發佈會,發佈會仲請左李治廷(應該有很多女生都喜歡他)
最重要係見到全新既SUGAR F7✨部機超∼級∼靚(尖叫)有香檳金,玫瑰金
重點係有SWAROVSKI石包圍手機鏡頭😍叫女生如何選擇😭😭😭😭

國球旗 2016-07-13 17:49

喂呀 我無既∼ — at My Sweet Art hk.

國球旗 2016-07-14 17:10

Kodak Press Con📷大大阪回來後都在工作 沒有停過∼這個星期天一定要好好休息😍 — at The Ocean.

g3rMan 2016-07-14 20:09

我甘錫你 求你同我影張相都甘難😭 #細細個已經識得避鏡頭🐶

羅力亞 2016-07-15 19:39

今天幫一個面膜品 牌拍攝∼雙手經常沾上精華 感覺好滋潤啊☺

羅力亞 2016-07-17 00:15

一直喜歡面有點肉的我 上兩個星期去了BrowBrow HK做HIFU。你們是在想 喜歡包包面那為什麼會做HIFU呢?那是因為我想要一個firm的包面和飽滿的蘋果肌😌緊緻的線條 + 飽滿的面會令女生看上去更年輕,精神☺ 相同功用的但不同產商的機 其實效果也會有很大分別。
BrowBrow HK用的是ULTRAFORMER 第三代,大家在市面上選擇時也要留意啊 不要只著重價錢。
現在只要說經Vivi Tam 介紹可$988試做(100線)

國球旗 2016-07-19 23:09

【潮自拍 - 72度】

網絡女神 Vivi Tam 是當紅模特兒,眼大大的她受到不少人和品 牌歡迎,到底她有甚麼拍照秘技?「女仔嘛∼開懷大笑的時候拍照最好看,我覺得愛笑的女生是很吸引的!」因工作需要,Vivi 經常拍大量照片,「看多了自己的作品,慢慢就會發現哪一個角度會顯得較好看」

Vivi 說,濾鏡 app 其實有很大作用,「app 中提供很多不同類型的濾鏡,可以隨意把一張普通的相片變為很有自己的特色!」

國球旗 2016-07-20 18:17

好好愛護你的頭髮 要選擇好的染髮產品啊

國球旗 2016-07-20 23:25

Radius Press Con📷
今天有朋友跟我說
我經常做關於IT的工作∼∼∼嗯 好似又真係😂

國球旗 2016-07-20 23:49

唔準話我肥左😆最近是吃得挺努力😋

國球旗 2016-07-22 16:49

拍攝廣告相的一天∼

國球旗 2016-07-22 23:01

這條頭髮吹得挺有feel😂

國球旗 2016-07-25 22:20

其實我好喜歡放空 放空也是一種休息∼

國球旗 2016-07-28 23:49

今天去了LA MER Event💚(我件衫係未好襯La Mer~我襯過嫁😌)
LA MER全新既soft lotion 不單補濕 仲令肌膚變得飽滿,質地好rich 但唔會有笠既感覺☺
看來我既日常護膚品又要多一位成員了✨

國球旗 2016-07-29 14:02

Photo Shooting for皇室堡❤

羅力亞 2016-07-29 22:52

⭐8月1日 19:00-19:30我會到Play Station台 現身試玩PS4恐怖遊 Resident Evil7啊∼ 整個動漫展我只會在這個時間出現 所以你們要來找我啊💗 而且我是跟Lilian 一起上台玩啊😈

國球旗 2016-07-31 01:11

其實中秋節係一個示愛好節日😂我就會想送月亮燈比另一半🌕因為月亮代表我的心❤
今日整左4個幾鐘 女仔整真係要用好多力🙈整完一開燈 全部同學仔都'嘩'∼真係好靚好感動😭😭😭😭
你會中意這份禮物嗎?

國球旗 2016-07-31 18:30

好開心今次幫Maybelline拍攝全新既Lip Flush Bitter Lip💄
拍攝當日見到依個系列既唇膏有好多色都很美
而且茶上嘴都唔乾
重點是很容易便做到很自然既咬唇妝💋
很期待看到今次拍攝的相片啊

查看完整版本: [-- Vivi Tam 譚嘉儀 --] [-- top --]