查看完整版本: [-- 與供應商商討新租約,並委任文仔為新技術支援部版主 --]

【好友論壇】- 以足球會好友 -> 【論壇政務總處】 -> 與供應商商討新租約,並委任文仔為新技術支援部版主 [打印本頁] 登錄 -> 注冊 -> 回復主題 -> 發表主題

freezefox 2016-11-01 16:24

與供應商商討新租約,並委任文仔為新技術支援部版主

呢幾個月,我地同供應商商討緊來年續新約既問題。供應商建議我地採用新既系統,可以大大減低租金既壓力。由現有HK$5400.00 一年,大幅下調到接近HK$3000.00 一年。減幅達到百分之四十。但對於新系統,供應商未有提供好詳細既資料。所以現階段尚在商議中。由於技術支援版主垃圾桶身處外地,對於電腦系統既問題,本人及總版又所知有限。所以急需一位係呢方面可以協助我地既好友幫忙,處理有關事務,提供技術支援及建議。

有幸,我地得到好友文仔既首肯,願意出任技術支援版主一職。以後,佢就可以同垃圾桶一齊為好友努力!共營一個更佳既討論平台。希望大家都多多支持文仔!

@迪神  
@文仔
@垃圾桶

羅力亞 2016-11-01 17:13

迪神 2016-11-01 19:12
靠你喇文仔

文仔 2016-11-01 23:06
迪神:靠你喇文仔[表情]  (2016-11-01 19:12) 

盡量幫到幾多得幾多

迪神 2016-11-01 23:16
文仔:盡量幫到幾多得幾多 [表情] (2016-11-01 23:06) 

SERVER CONFIG果D我地兩個都唔識攪,堅係靠你架~~

三郎 2016-11-01 23:29

黑魔道士比比 2016-11-01 23:32

廢托 2016-11-02 10:51

freezefox 2016-11-02 11:07
三郎:[表情]  (2016-11-01 23:29) 

你幾時歸隊?

KeL 2016-11-02 11:24
嘩....真係辛苦晒新餅主

謝拉傑 2016-11-02 15:35
文仔

創作總監要Design個新名牌俾文仔先得......

迪克 2016-11-02 15:45

Gabriel 2016-11-02 16:52
Good news....

reve 2016-11-03 21:10

魚蛋 2016-11-03 22:38
支持!

查看完整版本: [-- 與供應商商討新租約,並委任文仔為新技術支援部版主 --] [-- top --]