查看完整版本: [-- YAHOO EPL FANTASY --]

【好友論壇】- 以足球會好友 -> 【遊戲區】 -> YAHOO EPL FANTASY [打印本頁] 登錄 -> 注冊 -> 回復主題 -> 發表主題

<<   1   2   3  >>  Pages: ( 3 total )

extra 2018-08-03 17:46

YAHOO EPL FANTASY

https://sports.yahoo.com/dailyfantasy/league/6981/overview

YAHOO新版既FANTASY, 總共10000美金的獎金, 規則如下:

Free to enter. Multi-round, single-entry contest with 38 rounds where the top 2,975 entry overall and top 63 entries per round share $10,000, with $1,000 to first overall and $25 to first per round. Scoring will be cumulative across all rounds. Your 10 lowest scores will be dropped. You may join this multi-round contest at any point. Future rounds entries will be reserved. You will draft a new team before each round starts. Visit help for more details. Open to legal residents of the 50 United States, the District of Columbia, and Canada excluding Quebec, who have reached the age of majority in their respective state/province/territory at the time of entry. Good luck!

當然, 計分方法同其他既係有唔同, 詳情請睇: https://sports.yahoo.com/dailyfantasy/help/soccer/rules

有興趣既朋友可以一齊交流下, 我都係上季無意中發現到玩左幾周仲係新手

PS. 需要YAHOO既EMAIL

freezefox 2018-08-03 17:51
同舊版有咩唔同?

extra 2018-08-03 18:01
freezefox:同舊版有咩唔同? (2018-08-03 17:51) 

計分方式詳細左好多, 射門中唔中籠都有分,只係多定少
連最簡單既傳球都有0.05分

freezefox 2018-08-03 18:59
得六百幾隊咁少既?

extra 2018-08-03 19:12
freezefox:得六百幾隊咁少既? (2018-08-03 18:59) 

岩岩開LEAGUE炸, 上年我玩戈陣兩萬幾隊

Alan0502 2018-08-03 19:12
應該仲好新~冇咩人知

Alan0502 2018-08-03 19:16
咪住~點解怪怪地既~每ROUND有現金獎?

extra 2018-08-03 19:16
Alan0502:應該仲好新~冇咩人知 (2018-08-03 19:12) 

佢仲有NBA,NFL,MLS戈D, 獎金仲多

迪神 2018-08-03 22:51
YFF再來?

extra 2018-08-03 23:24
迪神:YFF再來?[表情]  (2018-08-03 22:51) 

試下囉可能有機會贏獎金呢
不過D鬼佬好堅, 成日羅到D好誇張既數字

posouth 2018-08-04 15:34
入咗去, 邊度買人都唔係好識   

extra 2018-08-04 17:46
posouth:入咗去, 邊度買人都唔係好識 [表情] [表情]   (2018-08-04 15:34) 

佢暫時仲未開, 應該等到禮拜一先會開
佢每一ROUND咁計, 係右手邊會有個LINEUP之類既野點入去就可以搞

extra 2018-08-04 17:47
姐係佢每一ROUND所有既人既身價都會一樣, 冇偷價
條件絕對公平

Alan0502 2018-08-04 19:08
我見佢有限制某幾個州份先玩得

freezefox 2018-08-04 23:53
extra:佢暫時仲未開, 應該等到禮拜一先會開
佢每一ROUND咁計, 係右手邊會有個LINEUP之類既野點入去就可以搞 (2018-08-04 17:46) 

咁星期一先再開黎睇 

extra 2018-08-05 00:56
Alan0502:我見佢有限制某幾個州份先玩得 (2018-08-04 19:08) 

你玩唔到? 我上季冇呢個問題...

posouth 2018-08-05 01:53
extra:你玩唔到? 我上季冇呢個問題... (2018-08-05 00:56) 

我諗係唔係指奬金只限加美地區, 但登記玩就隨意?  

extra 2018-08-05 15:49
posouth:我諗係唔係指奬金只限加美地區, 但登記玩就隨意?  [表情]  (2018-08-05 01:53) 

咁我就唔太清楚了...

carlos足球會 2018-08-05 19:35
密切留意

freezefox 2018-08-07 10:25
佢每一ROUND咁計, 係右手邊會有個LINEUP之類既野點入去就可以搞 (2018-08-04 17:46) 

開左未?執得陣未?

extra 2018-08-07 15:55
freezefox:
開左未?執得陣未?

按入去就玩到

freezefox 2018-08-07 16:02
extra:[圖片]
按入去就玩到 (2018-08-07 15:55) 

轉頭試下先。

freezefox 2018-08-07 16:02
咁其實呢個係官方平台,定係私人攪既LEG?

Alan0502 2018-08-07 16:03
extra:你玩唔到? 我上季冇呢個問題... (2018-08-05 00:56) 

岩岩入到了

extra 2018-08-07 16:05
留意番佢靜係計星期六同日既比賽
所以第一周得8場波, 曼聯李城戈D係冇既
但因為冇偷價既存在, 每一周大家既條件都係公平既
洗晒重新玩過周周清

extra 2018-08-07 16:07
freezefox:咁其實呢個係官方平台,定係私人攪既LEG? (2018-08-07 16:02) 

呢個係官方既LEAGUE(免入場費仲有獎金)
如果私人既你要出番去大廳到好多人每周都會開
有D會有入場費, 贏左既人就可以羅走D獎金咁玩囉

freezefox 2018-08-07 16:15
extra:留意番佢靜係計星期六同日既比賽
所以第一周得8場波, 曼聯李城戈D係冇既
但因為冇偷價既存在, 每一周大家既條件都係公平既
洗晒重新玩過周周清[表情]  (2018-08-07 16:05) 

下?周中D 波全部唔計分?咁攪笑?

ODIN 2018-08-07 16:18
In order to enter cash prize contests or add funds you must be in a U.S. state other than Alabama, Arizona, Delaware, Florida, Hawaii, Iowa, Idaho, Louisiana, Missouri, Montana, Nevada, or Washington. If you are on a mobile device and not connected to wifi, please connect to wifi to continue.

即係點??

extra 2018-08-07 16:23
freezefox:下?周中D 波全部唔計分?咁攪笑? (2018-08-07 16:15) 

係...可能跟番美國既時區, 總知淨係計星期六日

extra 2018-08-07 16:24
ODIN:In order to enter cash prize contests or add funds you must be in a U.S. state other than Alabama, Arizona, Delaware, Florida, Hawaii, Iowa, Idaho, Louisiana, Missouri, Montana, Nevada, or Washington. If you are on a mobile device and not connected to wifi, pl .. (2018-08-07 16:18) 

呢個應該係你想入私人既LEAGUE人地要收入場費, 而充錢入你個ACC要係US先得掛...

ODIN 2018-08-07 16:35
extra:呢個應該係你想入私人既LEAGUE人地要收入場費, 而充錢入你個ACC要係US先得掛... (2018-08-07 16:24) 

我都係想join 6981呢個league...

freezefox 2018-08-07 17:58
個個UTIL 位係咩意思?

freezefox 2018-08-07 18:22

揀完12個人就無野要攪架啦可?

有個咩EXPORT LINEUP ,有咩用的?

extra 2018-08-07 18:53
ODIN:我都係想join 6981呢個league... (2018-08-07 16:35) 

你入唔到? 我未試過呢個問題...

extra 2018-08-07 18:54
freezefox:個個UTIL 位係咩意思? (2018-08-07 17:58) 

姐係前中後任簡一個, 類似秘密武器的角色
最後一刻先會公布, 其他人睇唔到你用左咩人

extra 2018-08-07 18:56
freezefox:揀完12個人就無野要攪架啦可?
有個咩EXPORT LINEUP ,有咩用的? (2018-08-07 18:22) 

EXPORT LINEUP應該係將你呢個陣容直接放到其他LEAGUE等你唔洗再執多次
當然你要比入場費去入人地個LEAGUE, 除非本身開場戈位SET左免費

freezefox 2018-08-07 19:03
extra:EXPORT LINEUP應該係將你呢個陣容直接放到其他LEAGUE等你唔洗再執多次
當然你要比入場費去入人地個LEAGUE, 除非本身開場戈位SET左免費 (2018-08-07 18:56) 

啊,咁唔駛了。

freezefox 2018-08-07 19:04
extra:姐係前中後任簡一個, 類似秘密武器的角色
最後一刻先會公布, 其他人睇唔到你用左咩人 (2018-08-07 18:54) 

得一個位係人地睇唔到?其他位全部睇到架?

posouth 2018-08-07 20:49
揀咗人, 但Yahoo個介面難用到.......filter又少, sort又少, 唔係有現金奬真係唔會試.

extra 2018-08-07 22:23
freezefox:得一個位係人地睇唔到?其他位全部睇到架?[表情] (2018-08-07 19:04) 

截左址之後除左戈一個位其他人可以睇到, 戈個位要等到個球員踢完出分先會顯示好似

ODIN 2018-08-08 09:24
extra:你入唔到? 我未試過呢個問題... (2018-08-07 18:53) 

唔得...我已經開左個yahoo.com 的email...

但無論係yahoo.com定係yahoo.com.hk的email

佢都會因為我係非美國玩家而拒絕我...

freezefox 2018-08-08 10:12
posouth:揀咗人, 但Yahoo個介面難用到.......filter又少, sort又少, 唔係有現金奬真係唔會試. [表情]  (2018-08-07 20:49) 

係,個平台真係好鬼難睇!設計得都幾差下!

freezefox 2018-08-08 10:12
extra:截左址之後除左戈一個位其他人可以睇到, 戈個位要等到個球員踢完出分先會顯示好似 (2018-08-07 22:23) 

有咩意義?

freezefox 2018-08-08 10:13
ODIN:唔得...我已經開左個yahoo.com 的email...
但無論係yahoo.com定係yahoo.com.hk的email
....... (2018-08-08 09:24) 

下?我都係用普通YAHOO 既EMAIL 入組咋喎!

extra 2018-08-08 19:40
ODIN:唔得...我已經開左個yahoo.com 的email...

...我真係未試過呢個問題, 我都唔知點解決
SEND EMAIL去問下?

posouth 2018-08-08 20:56

會唔會yahoo個email填國家或電話之類填咗美加以外?  

ODIN 2018-08-08 22:36
返到屋企又得返,可能係公司網絡問題...

freezefox 2018-08-10 16:23
extra:岩岩開LEAGUE炸, 上年我玩戈陣兩萬幾隊 (2018-08-03 19:12) 

到宜家都係得三千幾隊玩咋喎。少左咁多人既?

freezefox 2018-08-10 16:25
同埋,佢唔計曼聯個場之餘,原來連熱刺個場都唔計………

extra 2018-08-10 16:31
freezefox:到宜家都係得三千幾隊玩咋喎。少左咁多人既? (2018-08-10 16:23) 

可能D人唔知咁早開LEAGUE掛...?
後面加入黎玩都可以的
佢係計最高得分戈10周計總分好似?

查看完整版本: [-- YAHOO EPL FANTASY --] [-- top --]