查看完整版本: [-- 曼聯拒絕巴塞隆拿5,000萬歐元加後衛耶利文拿及中場安祖高美斯收購普巴的交易 --]

【好友論壇】- 以足球會好友 -> 【球壇新聞】 -> 曼聯拒絕巴塞隆拿5,000萬歐元加後衛耶利文拿及中場安祖高美斯收購普巴的交易 [打印本頁] 登錄 -> 注冊 -> 回復主題 -> 發表主題

羅力亞 2018-08-07 05:48

曼聯拒絕巴塞隆拿5,000萬歐元加後衛耶利文拿及中場安祖高美斯收購普巴的交易

Barcelona make offer for Pogba, but Man United refuse: the situation

Barcelona have made an offer to secure a new midfield target: Paul Pogba. The World Cup winner is the objective for the blaugrana, but Manchester United are opposed to selling.
Pogba is an important piece in Mourinho's plans, and the club greatly value his marketing potential, so the Red Devils have refused the ask.
Since the Premier League transfer window ends on August 9, United would not have sufficient time to find a replacement player.
The offer that Barcelona submitted for Paul Pogba was ?50 million plus Yerry Mina and Andre Gomes. That offer was refused by Manchester United.

https://gianlucadimarzio.com/en/barcelona-make-offer-for-pogba-but-man-united-refuse-the-situation

羅力亞 2018-08-07 05:50
如果賣就真係成隊波執左佢把la

posouth 2018-08-07 07:34
開季前先話想買, 不如唔好8月10日先出手

.......Pogba唔知會唔會又扭計

羅力亞 2018-08-07 07:51
posouth:
開季前先話想買, 不如唔好8月10日先出手 [表情]
.......Raiola唔知會唔會又扭計  

羅力亞 2018-08-07 08:00
posouth:開季前先話想買, 不如唔好8月10日先出手 [表情]
.......Pogba唔知會唔會又扭計  (2018-08-07 07:34) 

咁巴塞又真係可以買到八月尾wor
咪就係宜家出手
等你揾唔切替補
又可以買/玩到31/8

Elvis 2018-08-07 09:07
巴用唔要既棄將換人地既主將, 有病乎?

KeL 2018-08-07 09:16
係咪high大左
搵兩件垃圾換pogba?

廢托 2018-08-07 09:23
咁既出手 , 有D似玩緊 FIFA

羅力亞 2018-08-07 09:29
KeL:
係咪high大左
搵兩件垃圾換pogba?

就算真係賣
咁既offer
我賣返比祖記換比真歷唔好

freezefox 2018-08-07 09:47
巴塞次次買人都會令人無名火起的!

freezefox 2018-08-07 09:51
本來,自由巿場,買賣人都係講雙方意願(又或者三方啦)。你有OFFER ,我可以REJECT。都無咩所謂既。但巴塞次次既OFFER 都真係令人火起。既無誠意,又要一路糾纏落去………

呢鋪又唔知要玩幾耐。

Elvis 2018-08-07 09:53
freezefox:本來,自由巿場,買賣人都係講雙方意願(又或者三方啦)。你有OFFER ,我可以REJECT。都無咩所謂既。但巴塞次次既OFFER 都真係令人火起。既無誠意,又要一路糾纏落去………
呢鋪又唔知要玩幾耐。 (2018-08-07 09:51) 

可以玩多24日
但英超轉會窗閂左, 我老死都唔信會放Pogba

唔好話幾時閂, 放Pogba既曼聯真係可以食蕉

freezefox 2018-08-07 09:54
提提大家,火還火。有D 字都係唔用得。幫你地改左。下次唔好啦。

Elvis 2018-08-07 10:00
freezefox:提提大家,火還火。有D 字都係唔用得。幫你地改左。下次唔好啦。 (2018-08-07 09:54) 

知道, 哈哈

freezefox 2018-08-07 10:05
Elvis:可以玩多24日
但英超轉會窗閂左, 我老死都唔信會放Pogba
唔好話幾時閂, 放Pogba既曼聯真係可以食蕉 (2018-08-07 09:53) 

退一萬步講,真係要賣,都唔會係開咧前幾日走去賣啦!真係放棄今個球季咩?

巴塞專係揀呢D 時間黎攪人。都唔知係咪有心攪到人地球員同球會不和,然後季中或下季黎撿便宜。

羅力亞 2018-08-07 10:07
freezefox:本來,自由巿場,買賣人都係講雙方意願(又或者三方啦)。你有OFFER ,我可以REJECT。都無咩所謂既。但巴塞次次既OFFER 都真係令人火起。既無誠意,又要一路糾纏落去………
呢鋪又唔知要玩幾耐。 (2018-08-07 09:51) 

31/8

G-shock 2018-08-07 10:09
普巴自己的諗法及態度 變得越來越重要

freezefox 2018-08-07 10:11
羅力亞:31/8[表情] (2018-08-07 10:07) 

你以為,轉會視窗關左都仲可以繼續玩落去架。為季中轉會鋪路囉。

freezefox 2018-08-07 10:12
G-shock:普巴自己的諗法及態度 變得越來越重要 (2018-08-07 10:09) 

佢既唔係西班牙人,亦唔係南美人,應該無「巴塞/ 西甲情意結」掛…………

posouth 2018-08-07 10:13
羅力亞:咁巴塞又真係可以買到八月尾wor[表情]
咪就係宜家出手
等你揾唔切替補
又可以買/玩到31/8[表情]  (2018-08-07 08:00) 

出個人地擺明唔會接受既價, 只係為咗動搖兵心, 搞局.

雖然係對同league對手都係咁話  

羅力亞 2018-08-07 10:17
posouth:出個人地擺明唔會接受既價, 只係為咗動搖兵心, 搞局.
雖然係對同league對手都係咁話  [表情]  (2018-08-07 10:13) 

巴塞最叻就係心戰
依單隨時係同Raiola夾埋
先試一試水溫

KeL 2018-08-07 10:51
如果之前reject巴塞皇馬報道係真的話
pogba真係想去巴塞當初就唔會黎曼聯了
雖然而家黎左三季可能改變諗法

ericlok 2018-08-07 11:22
freezefox:佢既唔係西班牙人,亦唔係南美人,應該無「巴塞/ 西甲情意結」掛………… (2018-08-07 10:12) 

普巴本人應該想返祖雲 如果球會首肯 試試巴塞都無妨

freezefox 2018-08-07 11:53
ericlok:普巴本人應該想返祖雲 如果球會首肯 試試巴塞都無妨 (2018-08-07 11:22) 

巴塞個個咁既OFFER,你話曼聯會唔會啋佢?

clarence.s 2018-08-07 11:55
巴塞每年搵一隊英超隊攪。今次輪到曼聯。

ericlok 2018-08-07 11:55
freezefox:巴塞個個咁既OFFER,你話曼聯會唔會啋佢? (2018-08-07 11:53) 

曼聯要面姐 普巴想走遲早要賣 佢同摩佬關係咁差 留係隊中只會影響士氣
況且佢又想要MINA 係CASH果度唔夠姐 ANDRE GOMES 真係雞肋黎

freezefox 2018-08-07 12:01
ericlok:曼聯要面姐 普巴想走遲早要賣 佢同摩佬關係咁差 留係隊中只會影響士氣
況且佢又想要MINA 係CASH果度唔夠姐 ANDRE GOMES 真係雞肋黎 (2018-08-07 11:55) 

關咩面唔面事?

巴塞比個個OFFER完全唔合理。

高美斯值幾多錢唔重要,因為係曼聯角度,佢係零價值。放入去交易條件入便根本就係搵笨。你其其求求搵家人千零萬買左佢,你將個千零萬貼番落去個交易到好過啦。

至於MINA,佢唔買MINA 又唔係無第二個選擇。分分鐘MINA 根本都唔係佢既第一選擇。曼聯拎D 錢黎直接買保定或艾達維列特唔好?MINA 可以計幾多錢,三千萬?四千萬?

咁你加五千萬落去,你咪即係諗住八九千買就可以買走左普巴?

不如調轉,曼聯出八九千萬買巴塞既美斯呀?再唔係,搭哂疏爾、馬迪爾、馬達落去哎。呢到加加埋埋兩億架啦。堅抵呀!

freezefox 2018-08-07 12:04
祖記個邊,傳緊一億+ 比真歷呀大佬……………

你估真係掟巴塞個名出黎就買野有半價咩。

Alan0502 2018-08-07 12:08
第一口buy試水溫姐 一黎就兩億唔比人當水魚就奇

ericlok 2018-08-07 12:17
freezefox:祖記個邊,傳緊一億+ 比真歷呀大佬……………
你估真係掟巴塞個名出黎就買野有半價咩。[表情] [表情] [表情]  (2018-08-07 12:04) 

我咪講左CASH個位唔夠
姐係普巴唔會平放 好明顯面子問題黎

羅力亞 2018-08-07 12:18
freezefox:祖記個邊,傳緊一億+ 比真歷呀大佬……………
你估真係掟巴塞個名出黎就買野有半價咩。[表情] [表情] [表情]  (2018-08-07 12:04) 

羅力亞:

就算真係賣
咁既offer
我賣返比祖記換比真歷唔好[表情]

如果係我, 識玩一定gum玩

freezefox 2018-08-07 12:34
ericlok:我咪講左CASH個位唔夠[表情]
姐係普巴唔會平放 好明顯面子問題黎 (2018-08-07 12:17) 

CASH 唔夠。係錢既問題。唔係面子既問題。

就算你比足面佢,唔到價都係唔會賣的。

Alan0502 2018-08-07 12:34
羅力亞:如果係我, 識玩一定gum玩[表情]  (2018-08-07 12:18) 

祖記如果再買個公平條款過唔過到架

羅力亞 2018-08-07 12:55
Alan0502:祖記如果再買個公平條款過唔過到架[表情] (2018-08-07 12:34) 

戰略黎者
放料比記者話祖記gum bid
barca 米繼續依個offer lor
who cares

Alan0502 2018-08-07 13:21
羅力亞:戰略黎者
放料比記者話祖記gum bid
barca 米繼續依個offer lor
who cares[表情]
....... (2018-08-07 12:55) 

Raiola

extra 2018-08-07 15:43

算啦, 巴塞呢D招數又唔係今日先至有
至於球迷.. 一般都唔會中立架啦

查看完整版本: [-- 曼聯拒絕巴塞隆拿5,000萬歐元加後衛耶利文拿及中場安祖高美斯收購普巴的交易 --] [-- top --]