查看完整版本: [-- ELB 大賽問題區 + 通告區 (記住只可以用100m) --]

【好友論壇】- 以足球會好友 -> 【AVEEGO 英超聯夢幻領隊大賽 - 遊戲資料】 -> ELB 大賽問題區 + 通告區 (記住只可以用100m) [打印本頁] 登錄 -> 注冊 -> 回復主題 -> 發表主題

<<   1   2   3   4   5  >>  Pages: ( 6 total )

antony 2006-02-13 19:36

ELB 大賽問題區 + 通告區 (記住只可以用100m)

由於 AVEEGO 將第27週截止時間提前到2月19日21:10, 因此主辦單位在別無選擇下將 ELB 大賽改在第28舉行。

如果閣下已經購買球員, 請在第27週截止時間前將球員售出。

由於傳統 II 可以將資金累積, 因此閣下於第28週會有200m用作購買球員, 請緊記於組軍時只能夠用100m, 否則會被取消資格。

若果參賽者恐怕28週會不小心地運用多於100m資金, 主辦單位強烈建議閣下於第27週截止後從新登記一隊球隊參賽, 只需到時通知大會即可繼續參賽。

另外, 為了增加賽事之可觀性, 好友 AVEEGO ELB 大賽將會舉辦團體賽, 歡迎參賽者加入各大社團。

AVEEGO 網址:

http://www.aveego.com/c2/

freezefox 2006-02-13 19:37
係個topic名到大大隻字寫住有球衣送好冇?

賀雲斯 2006-02-13 19:38
玩咩架?
就係咁一週鬥高分?

thanks

freezefox 2006-02-13 19:38
係呀!

antony 2006-02-13 19:38
下面是引用freezefox於2006-02-13 19:37發表的:
係個topic名到大大隻字寫住有球衣送好冇?

賀雲斯 2006-02-13 19:42
下面是引用freezefox於2006-02-13 19:38發表的:
係呀!

咁直接@@"

咁係我出山既時候喇haha"

freezefox 2006-02-13 19:44
你之前緊係無玩過YAHOO既LS同ELB。

走寶囉你。好友一大盛事。

owen2004 2006-02-13 19:47
邊度報名?點先可玩

賀雲斯 2006-02-13 19:47
下面是引用freezefox於2006-02-13 19:44發表的:
你之前緊係無玩過YAHOO既LS同ELB。
走寶囉你。好友一大盛事。

果陣我未上好友

owen2004 2006-02-13 19:50
係咪計-傳統II 正常 I???

講解下

jin 2006-02-13 19:52
安版主...球隊好像不可以現在註冊,不然資金會纍計哦....

還是已經決定以下周來比???

antony 2006-02-13 19:56
下面是引用jin於2006-02-13 19:52發表的:
安版主...球隊好像不可以現在註冊,不然資金會纍計哦....
還是已經決定以下周來比???

week 27做第一回合, 不是嗎??

jin 2006-02-13 20:02
曼聯 對 韋斯咸 延賽(這場無可奈何)

至於 熱刺 v 韋根 提前2月19日踢,我覺得應該先問問AVEEGO 怎樣處理。
會取消嗎?

一個不小心提前截止,恐準備不足,失去預算。

基斯坦奴 2006-02-13 20:02
下面是引用horance於2006-02-13 19:42發表的:
咁直接@@" [表情]
咁係我收山既時候喇haha" [表情]

係就快d啦~

antony 2006-02-13 20:30
下面是引用jin於2006-02-13 20:02發表的:
曼聯 對 韋斯咸 延賽(這場無可奈何)
至於 熱刺 v 韋根 提前2月19日踢,我覺得應該先問問AVEEGO 怎樣處理。
會取消嗎?
一個不小心提前截止,恐準備不足,失去預算。

如果真是提前截止, 我想aveego會有通告......

其實我想他會出通告取消這場賽事(即是得8場比賽), 所以先叫人報名

antony 2006-02-13 20:33
下面是引用owen2004於2006-02-13 19:50發表的:
係咪計-傳統II 正常 I???
講解下

http://www.hkbff.com/bbs/read.php?tid=14365&page=1&toread=1

迪克 2006-02-13 20:38
幾時截止報名?

owen2004 2006-02-13 20:42
下面是引用antony於2006-02-13 20:33發表的:
http://www.hkbff.com/bbs/read.php?tid=14365&page=1&toread=1

姐係傳2啦

等我認真d睇下有咩人買先~

jin 2006-02-13 21:01
下面是引用antony於2006-02-13 20:30發表的:
如果真是提前截止, 我想aveego會有通告......
其實我想他會出通告取消這場賽事(即是得8場比賽), 所以先叫人報名

也就是說 曼聯 對 韋斯咸 這場不算???

(其實這也不失爲一個好辦法~~~^^)

迪神 2006-02-13 22:54
冇團體戰架可?

antony 2006-02-13 23:15
下面是引用超迪仔於2006-02-13 22:54發表的:
冇團體戰架可? [表情]

你鍾意咪自己約其他團體私鬥

迪神 2006-02-13 23:18
下面是引用antony於2006-02-13 23:15發表的:
你鍾意咪自己約其他團體私鬥

唔用好友元玩架可?

freezefox 2006-02-13 23:18
我估咪得個三十零隊參賽(都唔知有冇添呀……),仲有咩團唔團體哎……

迪克 2006-02-13 23:22
下面是引用freezefox於2006-02-13 23:18發表的:
我估咪得個三十零隊參賽(都唔知有冇添呀……),仲有咩團唔團體哎……

係咁少人就好喇~~hahaha

即係幾時截止報名呢??

antony 2006-02-13 23:38
下面是引用迪克於2006-02-13 20:38發表的:
幾時截止報名?

第27週賽程就25號截止, 報名就23號

2日時間入計分小組, 應該都夠啦

迪克 2006-02-13 23:39
下面是引用antony於2006-02-13 23:38發表的:
第27週賽程就25號截止, 報名就23號
2日時間入計分小組, 應該都夠啦

收到~!

antony 2006-02-13 23:48
下面是引用超迪仔於2006-02-13 23:18發表的:
唔用好友元玩架可? [表情]

私鬥你鍾意好似上位賽咁用jj都可以.....

ELB 就不用

迪神 2006-02-13 23:48
下面是引用antony於2006-02-13 23:48發表的:
私鬥你鍾意好似上位賽咁用jj都可以.....
ELB 就不用

唔該哂~

siman 2006-02-14 01:26
第一次玩AVEEGO, 係咪都係買夠11個人就得?
仲有d 賽程點計? 幾時cut?

jin 2006-02-14 02:04
下面是引用siman於2006-02-14 01:26發表的:
第一次玩AVEEGO, 係咪都係買夠11個人就得?
仲有d 賽程點計? 幾時cut?

截止日期2006-02-25 時間通常是賽前15分鐘至30分鐘之間。

必須等aveego 更新,才能確定~~~^^

jin 2006-02-14 02:09
兩位迪版主幫忙宣傳呀,越多人越熱鬧。

反正球衣沒份,對我沒影響。XDD

你班友cher夠未 2006-02-14 09:53
有無需要係yff版度宣傳一下呢

英俊 2006-02-14 09:56
下面是引用kch於2006-02-14 09:53發表的:
有無需要係yff版度宣傳一下呢 [表情]

crossover

freezefox 2006-02-14 10:19
下面是引用kch於2006-02-14 09:53發表的:
有無需要係yff版度宣傳一下呢 [表情]

做緊野啦,唔係siman點會走過黎。

不過若然比我地正正經經開個topic黎宣傳仲好。要問問狄堂主囉。

你班友cher夠未 2006-02-14 10:29
下面是引用freezefox於2006-02-14 10:19發表的:
做緊野啦,唔係siman點會走過黎。
.......

最衰就係有d人連遊戲方式都唔知係點.....
甚至有d連網址都唔知係咩

迪堂主?!我驚佢會淆底,
怕有人同佢爭ja

freezefox 2006-02-14 10:51
下面是引用kch於2006-02-14 10:29發表的:
最衰就係有d人連遊戲方式都唔知係點.....
甚至有d連網址都唔知係咩 [表情]
迪堂主?!我驚佢會淆底,
怕有人同佢爭ja
.......

疑?你講咩?我睇唔到既?

freezefox 2006-02-14 10:51
過到黎先教都未遲啦。又唔係複雜。

迪克 2006-02-14 11:19
你地可以係yahoo區開post宣傳~

freezefox 2006-02-14 11:27
攪掂!THANKS!

freezefox 2006-02-14 11:50
sotlhk:

參加者資格係高級會員或以上喎………

朗尼 2006-02-14 12:00
下面是引用freezefox於2006-02-14 11:50發表的:
sotlhk:
參加者資格係高級會員或以上喎………

可唔可以有例外呀?我黎呢度只得3個月,但已經係中級會員,發貼都唔少!

freezefox 2006-02-14 12:13
下面是引用sotlhk於2006-02-14 12:00發表的:
可唔可以有例外呀?我黎呢度只得3個月,但已經係中級會員,發貼都唔少!

但係……

有得一個例外,就要個個例外囉喎。咁不如索性調低個參賽資格。

只可以咁講,要同兩位版主商量下。

jin 2006-02-14 12:14
下面是引用sotlhk於2006-02-14 12:00發表的:

任組長,其實還有一段時間才截止,不如乘這機會衝刺下吧。
只要是合理的,都可以接受。
( 如去吹水版聊聊吧,好友很大的啊。XDDD)

不然我們還有第二回合的,到時你應該符合資格了吧~~~^^

p.s.另外報名球隊必須是全新球隊哦。

freezefox 2006-02-14 12:15
下?佢用左舊個隊波呀?

sot兄,玩之前,睇睇個規則好d喎………

謝拉傑 2006-02-14 12:20
er................仲要降呀.................??

jin 2006-02-14 12:23
下面是引用freezefox於2006-02-14 12:15發表的:
下?佢用左舊個隊波呀?
sot兄,玩之前,睇睇個規則好d喎………

球隊編號多過9857就是新的,如少就是舊的了。

迪克 2006-02-14 13:06

hahaha~用一星期升做高級啦~~~唔難o既~

antony 2006-02-14 13:26
sotlhk, 仲有個多星期, 希望你可以昇級......

(不是鼓勵你去呃post)

英俊 2006-02-14 13:59
ok now

英俊 2006-02-14 14:05
留意, 第27週可能只得8場比賽會計分!!
y?
i don't know ar........

查看完整版本: [-- ELB 大賽問題區 + 通告區 (記住只可以用100m) --] [-- top --]