查看完整版本: [-- 各大幫會戰況報告(兼徵聘廣告) --]

【好友論壇】- 以足球會好友 -> 【AVEEGO 英超聯夢幻領隊大賽 - 遊戲資料】 -> 各大幫會戰況報告(兼徵聘廣告) [打印本頁] 登錄 -> 注冊 -> 回復主題 -> 發表主題

ELB SUPERIOR01 2006-03-02 10:54

各大幫會戰況報告(兼徵聘廣告)

誠徵會計、計分員各一,有意者請留言。

要求:善統計,優於計數,任勞任怨,努力不懈!

人工:五千大洋!

各大幫會戰況報告:

截於三月一日早上十時,離截止時間不足兩日,各團體約戰率全部超過七成,甚或九成者。可見大部分人都已經約戰滿額。僅有少量「位置」,希望大家努力打埋佢!

錄得全數81戰的報名場數,以全人次計(全50人,即100人次),已經達到八成的出戰率,戰況可謂激烈!據統計所得,四大幫派中,最積極出戰者為「PLG」!13會員26人次計,已成功挑戰23場場次。比例達八成八!暫列前茅!

其次為復仇者,同樣為13人26人次,暫少戰一場,挑戰場次為22場,比例為八成五!僅輸PLG一個馬鼻,亦屬最積極挑戰之幫會。與PLG同屬好戰份子!

第三為聖統皇朝。同為13人26人次,挑戰場數只得20場,比例為七成七!未過八成!似乎尚有幾名好手未有全數出戰。呢兩日可唔可以後來追上,就要睇睇皇朝有冇咩策略。

包尾既係屈機聯。人數較少,11人22人次,但只錄得16戰的挑戰紀錄,僅得七成二,大大落後於其他三個組另。表現最為被動!似乎此組別熱衷於會章設計甚於出戰比賽。有沒有希望反底,就要睇睇幫主有冇計仔刺激會員既挑戰意慾。

計完挑戰,計下接戰。

四個組別中,被挑排行榜第一名,竟然係挑戰排行榜得尾既屈機聯。22人次計,已經被挑20場!可以挑既都已經挑哂咁滯。達九成一既接戰率。反映各幫派都極熱衷於挑戰屈機聯……似乎真係好屈機咁喎。得番個一千零一個名額,唔知邊個會好彩執到。

第二係復仇者。挑得人多,人亦挑之。周圍惹事既後果當然係樹敵眾多。26人次中,已經有23人次被挑,比例達八成八,有意搵復仇者復仇既,有買趁手,無咩位剩。

第三係聖統皇朝。26人次中,錄得19人次既接戰場數,比例只有七成三,算係少。睇黎聖統皇朝都要周圍「辣」下火頭,撩下交打,先得,否則挑戰同接戰場次都比其他組別低既話,會幾影響佢地爭奪「人強馬壯」大獎既機會。

包尾既,竟然係係挑人排名榜中排第一既PLG。又係岩岩相反!26人次中,只得18人次被挑,仲少過皇朝!以佢咁積極挑人既情況睇,錄得咁低既被挑數目,實在令人難以致信。咁係咪即係個個幫會都怕左佢地,唔敢挑佢地呢?

最後,我地再睇睇各幫會既挑戰意向。

復仇者挑戰22場。其中,十場對PLG,八場對皇朝,四場對屈機聯。十分正路,專挑大野!唔多睬D後起之「獸」。

PLG挑戰23場。其中,屈機聯已佔9 場!係屈機聯可接戰場次既一半咁滯!似乎,PLG真係擇肥而食喎。其次,復仇者同皇朝都佔七場。咁多組中,佢既挑戰意向最為平均。人人有分。

聖統皇朝挑戰20場。其中,以復仇者為最多,佔八場,仇口最大。屈機聯都佔左成七場!屈機聯似乎被PLG同皇朝夾住黎打。最少既,就係PLG。只得四場。睇黎無意同PLG過招咁喎。係怯於其勢,定係因為無咩牙齒印呢?

屈機聯挑戰16場。其中,以復仇者最多,佔八場。復仇者係其他三派中,最少人挑屈機聯既,偏偏,人唔打佢,佢反而針住復仇者黎打。怪哉奇也!相反,係咁挑佢地既PLG同皇朝,都係各佔四場。愈打佢愈避開。

點都好,餘下仲有兩日既時間,希望大家善用手上挑人被挑名額,令我地既出戰率可達百分之一百!多謝大家。報告完畢。

智者 2006-03-02 13:39
biased

你班友cher夠未 2006-03-02 13:46
我可以計分...
不過會計要做d咩...

迪神 2006-03-02 14:14
ee??

乜我地專挑大野既咩?XD

一不做 2006-03-02 14:38
PLG挑戰23場。其中,屈機聯已佔9 場!
聖統皇朝挑戰20場。屈機聯都佔左成七場!

屈機聯似乎被PLG同皇朝夾住黎打。

邊有咁既事?

jin 2006-03-02 14:53
下面是引用踢波之友於2006-03-02 14:38發表的:
.......

?????

資料有誤?

ELB SUPERIOR01 2006-03-02 15:31
下面是引用智者於2006-03-02 13:39發表的:
biased [表情]

願聞其詳。

ELB SUPERIOR01 2006-03-02 15:33
下面是引用kch於2006-03-02 13:46發表的:
我可以計分...
不過會計要做d咩...

其實應該無咩分要計,主要係計錢。

即係,邊個羸幾多,要分幾多個類。整張清單黎,我照單執藥咁比錢咁解。

你做無人工架喎。版主要服務大家架喎。

ELB SUPERIOR01 2006-03-02 15:33
下面是引用踢波之友於2006-03-02 14:38發表的:
PLG挑戰23場。其中,屈機聯已佔9 場!
聖統皇朝挑戰20場。屈機聯都佔左成七場!

屈機聯似乎被PLG同皇朝夾住黎打。
.......

睇數據。睇數據。

jin 2006-03-02 16:03
下面是引用ELB SUPERIOR01於2006-03-02 15:33發表的:
.......

後面可以簡單點,出張PLG單我。
我會自己分。

antony 2006-03-02 16:04
其實分差定 15分 or 20分??

迪克 2006-03-02 16:17
下面是引用超迪仔於2006-03-02 14:14發表的:
ee??
乜我地專挑大野既咩?XD

我地真係睇唔起d後起之「獸」嘛

我地又對自己有信心

唔駛同d未成氣候o既小朋友玩~~

ELB SUPERIOR01 2006-03-02 17:01
下面是引用antony於2006-03-02 16:04發表的:
其實分差定 15分 or 20分??

20。

史密夫 2006-03-02 17:02
兼徵聘廣告?我要賣..

老Shearer舒 2006-03-02 17:05
下面是引用史密夫於2006-03-02 17:02發表的Re:各大幫會戰況報告():
兼徵聘廣告?我要賣..

E~有人見~~
(史密夫你知唔知究竟係セ事呀~~賣..... )

ELB SUPERIOR01 2006-03-02 17:06
下面是引用史密夫於2006-03-02 17:02發表的Re:各大幫會戰況報告():
兼徵聘廣告?我要賣..

賣咩?

老Shearer舒 2006-03-02 17:08
下面是引用ELB SUPERIOR01於2006-03-02 17:06發表的Re:Re:各大幫會戰況報告():
賣咩?

佢賣身呀~

史密夫 2006-03-02 17:14
下面是引用ELB SUPERIOR01於2006-03-02 17:06發表的Re:Re:各大幫會戰況報告():
賣咩?

廣告

老Shearer舒 2006-03-02 17:16
下面是引用史密夫於2006-03-02 17:14發表的Re:Re:Re:各大幫會戰況報告():
廣告 [表情]

笑爆~

賀雲斯 2006-03-02 18:05
good analysis~

PLG is really the best confidence team...

你班友cher夠未 2006-03-03 20:09
下面是引用ELB SUPERIOR01於2006-03-02 15:33發表的:
.......

回上面,ok
回下面,無所謂啦~

查看完整版本: [-- 各大幫會戰況報告(兼徵聘廣告) --] [-- top --]