查看完整版本: [-- 上位名家挑戰賽大報復 ─ 史密夫 一比二 十號球王 --]

【好友論壇】- 以足球會好友 -> 【AVEEGO 英超聯夢幻領隊大賽 - 遊戲資料】 -> 上位名家挑戰賽大報復 ─ 史密夫 一比二 十號球王 [打印本頁] 登錄 -> 注冊 -> 回復主題 -> 發表主題

<<   1   2  >>  Pages: ( 2 total )

史密夫 2006-03-13 20:58

上位名家挑戰賽大報復 ─ 史密夫 一比二 十號球王

出場陣容:

飛 利 浦 :

迪科爾    史堤芬艾尼諾  

蘇蘭奴      法比加斯      阿迪達(1a)       史必

保羅費拉拿   賴恩尼路臣     里奧費迪南      楊格(yc)  

蘇連遜 (5saves)

後備球員:

拉美治 、 岩布斯

球王FC

哈雅活特(yc)
    迪高夫                  華斯迪  

M. 柏達臣(1g1a)           林柏特

李榮杓     拜尼斯    拉葛特     賴恩尼路臣    施維斯達 (1yc)

占士 (5saves)

後備球員:

卡路爾  、 布歷治  、 列治維  、 華拉迪 、 鄧尼  、 高爾  、 希斯基

首循環以零比九大敗的飛利浦,為了一報大仇,決落

重本買球員,先以十二週薪買了近期表現出色的法比加

斯,再分別以十四和八週薪買入史必和阿迪達,加上英

格蘭新貴楊格加上原有班底迪科爾,李奧費迪南、佩利

和上場表現可人的史堤芬艾尼諾,實力比第十一週大敗

的陣容好得多。

至於對手球王F C,實力更見強大,有M.柏達臣、哈

雅活特,再加上林柏特,以及一班利害後衛如拉葛特等

,實力由表面睇比飛利浦更見強大,不過飛利浦領隊史

密夫有好大決心勝出。

另一邊,由積分榜睇去,飛利浦降班區域差五分,下

週護級對手[BFF]hkg@上位將對空隊,三分在望,如無

意外將分數拉至兩分,萬一飛利浦失分,分數就會十分

接近,所以要勝的欲望大大高於球王F C,睇返球王FC

差榜首九分,要奪冠軍機會十分少,但不等於無,所以

將會全力出動,一定要將三分到手,大家都要三分到手

,場波一定好睇過費格遜打朗尼!三月十八將開波,【

好友論壇】 -> 【AVEEGO 英超聯夢幻領隊大賽】 將將

賽事全程直播!

球王FC 大軍陣容:

James, David
占士 GK

Henchoz, Stephane
軒索斯 D

Bridge, Wayne
布歷治 D

Valente, Nuno
華拉迪 D

Lee, Young-Pyo
李榮杓 D

Baines, Leighton
拜尼斯 D

Riggott, Chris
拉葛特 D

Ridgewell, Liam
列治維 D

Silvestre, Mikael
施維斯達 D

Pedersen, Morten Gamst
M. 柏達臣 M、F

Dunn, David
鄧尼 M

Lampard, Frank
林柏特 M

Dickov, Paul
迪高夫 F

Cole, Andrew
高爾 F

Harewood, Marlon
哈雅活特 F

Heskey, Emile
希斯基 F

飛利浦大軍陣容:

Sorensen, Thomas
蘇連遜 GK

Young, Luke
楊格 D

Ferdinand, Rio
里奧費迪南 D

Ramage, Peter
拉美治 D

Ferreira, Paulo
保羅費拉拿 D

Perry, Chris
佩利 D

Solano, Nolberto
蘇蘭奴 M

Speed, Gary
史必 M

Fabregas, Francesc
法比加斯 M

Arteta, Mikel
阿迪達 M

Ambrose, Darren
岩布斯 M

Helguson, Heidar
希古臣 F

Defoe, Jermain
迪科爾 F

Elliott, Stephen
史堤芬艾尼諾 F

英俊 2006-03-13 21:04
食住花生

freezefox 2006-03-13 21:11
比唔比架?咁樣去個TOPIC。

英俊 2006-03-13 21:13
下面是引用freezefox於2006-03-13 21:11發表的:
比唔比架?咁樣去個TOPIC。 [表情]

but it is really a good film

謝拉傑 2006-03-13 21:18
咁都要開topic...........自己topic裡面嘈啦~

有時d野...唉 2006-03-13 21:20
又乜料呀

owen2004 2006-03-13 21:21
打咁多字....

不過我睇見你用咁既價錢去bid依d人=.=
十二週薪買了近期表現出色的法比加

格蘭新貴楊格

freezefox 2006-03-13 21:21
疑?主角登場!

freezefox 2006-03-13 21:21
唔係喎,D文筆好左喎。至少呢篇野無得抄哎。騎……

英俊 2006-03-13 21:24
下面是引用freezefox於2006-03-13 21:21發表的:

英俊 2006-03-13 21:25
下面是引用owen2004於2006-03-13 21:21發表的:
打咁多字....
不過我睇見你用咁既價錢去bid依d人=.=
十二週薪買了近期表現出色的法比加
.......

14m阿迪達!?
how about my 1m brown?

有時d野...唉 2006-03-13 21:29
原來對面咁睇重呢場波架...搞到我仲亂咁bid人就算tim

英俊 2006-03-13 21:31
下面是引用十號球王於2006-03-13 21:29發表的:
原來對面咁睇重呢場波架...搞到我仲亂咁bid人就算tim [表情]

sure la
you win ar ma

henrychung 2006-03-13 21:32
咁大陣仗!

你同十仔真係好大仇口!

有時d野...唉 2006-03-13 21:34
下面是引用henrychung於2006-03-13 21:32發表的:
咁大陣仗! [表情]
你同十仔真係好大仇口!

好驚呀 <---我係咪應該俾呢個反應

owen2004 2006-03-13 21:43
不過smith 機會唔大
不過都支持下你羸,,,ha~~

英俊 2006-03-13 21:46
下面是引用owen2004於2006-03-13 21:43發表的:
不過smith 機會唔大
不過都支持下你羸,,,ha~~

撥冷水

謝拉傑 2006-03-13 21:47
個陣最多64波即,史密夫都有機會既~

世界上爆冷賽果日日有。

antony 2006-03-13 21:49
以為乜野大賽事, 原來第三對第十三.......

英俊 2006-03-13 21:49
下面是引用謝拉傑於2006-03-13 21:47發表的:
個陣最多64波即,史密夫都有機會既~
世界上爆冷賽果日日有。

為了一報大仇,決落

重本買球員,先以十二週薪買了近期表現出色的法比加

格蘭新貴楊格加上原有班底迪科爾

法比加斯
史必,阿迪達,楊格
迪科爾......... rk quite fit wo

英俊 2006-03-13 21:52
再睇,cha作客ars wo...........
young...........

希汀加 2006-03-13 21:58
我對奶健~唔知可唔可以大勝XDDD

希汀加 2006-03-13 21:59
睇黎決戰係之後十仔對我個場先岩啵XDDD

英俊 2006-03-13 22:02
下面是引用冷於2006-03-13 21:58發表的:
我對奶健~唔知可唔可以大勝XDDD

睇少佢

英俊 2006-03-13 22:02
no F ar.............
i only can play 1F ar對空team.......

迪神 2006-03-13 22:02
呢d topic幾過癮呀~XD

我地整個上海煲薯仔都唔錯呀~

黑魔道士比比 2006-03-13 22:21
洗唔洗咁大陣仗對個輸0:6既領隊ar?

hkg 2006-03-13 23:56
重槌買十仔win........

迪克 2006-03-14 00:02
咁都開個topic........唔係嘛.......
咁我又開番個呃下post呀

freezefox 2006-03-14 08:20
喂,有冇野係關我地事架?無就lock鬼左佢啦(講笑…)

拿,搵人做莊,咪可以多個話題囉。plg d人咁有米,是旦搵個做莊啦。

你班友cher夠未 2006-03-14 15:58
下面是引用freezefox於2006-03-13 21:21發表的:

史密夫d文筆...
幾時變得咁好架

史密夫 2006-03-14 20:10
下面是引用kch於2006-03-14 15:58發表的:
史密夫d文筆...
幾時變得咁好架 [表情]
某一個time~

blackscholes 2006-03-14 20:49
下面是引用史密夫於2006-03-13 20:58發表的上位名家挑戰賽大報復 ─ 史密夫 決戰 十號球王:
 大家都要三分到手
,場波一定好睇過費格遜打朗尼.......

史密夫 2006-03-14 20:54
      飛利浦(上位13)(-1)   vs    球王F C(上位3)(+1)
主客和:     (6.5)     (2.80)     (1.92)
讓球主客和:   (1.95)     (2.95)     (2.64)

買定離手~

玩下唔好當真?

英俊 2006-03-14 20:59
下面是引用史密夫於2006-03-14 20:54發表的:
      飛利浦(上位13)(-1)   vs    球王F C(上位3)(+1)
主客和:     (6.5)     (2.80)     (1.92)
讓球主客和:   (1.95)     (2.95)     (2.64)
.......

十仔咁熱............
$10000 十仔

blackscholes 2006-03-14 21:39
主客和:     (6.5)X$100,000     (2.80)     (1.92)
讓球主客和:   (1.95)     (2.95)     (2.64)X$100,000
.......

唔該

三郎 2006-03-14 21:49
好~
我買十仔~5000~

英俊 2006-03-14 22:02
下面是引用焯彪於2006-03-14 21:49發表的:
[表情] 好~
我買十仔~5000~ [表情] [表情]

下年join 唔join 上位 ar
very exciting ga wo

你班友cher夠未 2006-03-14 22:29
.......

錢呀

有時d野...唉 2006-03-14 22:32
.......

我十萬買你贏

三郎 2006-03-14 22:35
下面是引用handsome 仔於2006-03-14 22:02發表的:
下年join 唔join 上位 ar
very exciting ga wo [表情]

我好雞的~

英俊 2006-03-14 22:37
下面是引用焯彪於2006-03-14 22:35發表的:
[表情] 我好雞的~

really?
this year 5 teams no people wo

三郎 2006-03-14 22:39
下面是引用handsome 仔於2006-03-14 22:37發表的:
really? [表情]
this year 5 teams no people wo [表情]

我友情客串咋xd~

英俊 2006-03-14 22:42
下面是引用焯彪於2006-03-14 22:39發表的:
[表情] 我友情客串咋xd~

no
強勢加盟ar xd

史密夫 2006-03-15 16:36
下面是引用十號球王於2006-03-14 22:32發表的:
我十萬買你贏 [表情]
比住按金

史密夫 2006-03-15 16:41
Vaz Te

邊個>

英俊 2006-03-15 20:50
下面是引用史密夫於2006-03-15 16:41發表的:
Vaz Te
邊個>

FROM BOL

有時d野...唉 2006-03-15 21:05
下面是引用史密夫於2006-03-15 16:41發表的:
Vaz Te
邊個>

保頓神射手之一

ryan_kewell_7 2006-03-15 21:06
下面是引用十號球王於2006-03-15 21:05發表的:
保頓神射手之一 [表情]
0 goal

英俊 2006-03-15 21:06
下面是引用十號球王於2006-03-15 21:05發表的:
保頓神射手之一 [表情]

神射手.............
can he play 正this week?

查看完整版本: [-- 上位名家挑戰賽大報復 ─ 史密夫 一比二 十號球王 --] [-- top --]