查看完整版本: [-- 金榜名家挑戰賽最後確認名單(17/07) --]

【好友論壇】- 以足球會好友 -> 【AVEEGO 英超聯夢幻領隊大賽 - 遊戲資料】 -> 金榜名家挑戰賽最後確認名單(17/07) [打印本頁] 登錄 -> 注冊 -> 回復主題 -> 發表主題

<<   1   2   3   4  >>  Pages: ( 4 total )

freezefox 2006-05-10 15:22

金榜名家挑戰賽最後確認名單(17/07)

最新公佈:

以下二十名玩家將會係黎緊既賽季一齊係金榜名家挑戰賽角逐冠軍。

freezefox
frankie
超迪仔
antony

迪克
謝拉傑
bellamy
presto
FKM
RK7
比比
仲仔
阿謝
k7

R 0809 (升班)
十仔 (升班)
阿仙奴fans (升班)
herry chung (升班)
kch (升班)

其中由於大k 、柯南、ky、同柯爛薯退出。所以,佢地既位置會由仲仔、阿謝、k7等人代替。

freezefox 19/07 啟

--------------------------------------------------------------------------------------------------------

首先,不得不多謝各位一年黎既支持同投入,令到名家挑戰賽攪得有聲有色(但竟然都無入選奧斯卡,你地點做野架 )。

光陰似箭,今年度既名家賽又再次完滿結束。惟,套用上年個句說話,曲終人未散。下年我地仍然會繼續進行名家賽,等大家可以係到盡情咁串你平時都唔敢d串既對手,或者比你報番今年慘敗之仇。總之,唔理咩理由都好,名家賽仍然係各位既英雄地。

今年,引進左升降班制度。好無奈地,我地有幾位戰友要暫別我地最少一年。在此,我地只好祝佢地下年係上年打出好成績,咪再又降多次班,降無可降就慘。但同時,我地又會面對新既挑戰。迎接一班係上位到升上黎既挑戰者。我相信,下年既名家賽,一定會更加刺激,更加吸引。

由於名額有限,大會亦希望早日安排各項賽事既進行。所以,今年會再早少少要求大家講明下年是否會繼續玩落去。我地唔希望到開季先臨時臨急去搵人頂呢個頂個個,咁樣會令個比賽失色不少。我地希望,參加者都係重視名家賽,都係願意花時間係名家賽到。

請各位金榜名家賽既玩家係呢個topic留言,表明自己下年會否繼續支持名家賽。即使係降班既參賽者,亦請注明下年會繼續係上位個邊作賽。

時限係下星期三,五月十七日前覆實為準。

---------------------------------------------------------------------------------------------------

已表明留位名單:

freezefox
frankie
超迪仔
antony

迪克
謝拉傑
ky
bellamy
kch
presto
FKM
RK7
比比

仲仔 (上位)
阿謝(上位)
k7(上位)

表明唔留者:

柯爛薯
大K
柯南

朗尼 2006-05-10 15:24
下面是引用freezefox於2006-05-10 15:22發表的金榜名家挑戰賽留位名單:
首先,不得不多謝各位一年黎既支持同投入,令到名家挑戰賽攪得有聲有色(但竟然都無入選奧斯卡,你地點做野架[表情] [表情] )。
光陰似箭,今年度既名家賽又再次完滿結束。惟,套用上年個句說話,曲終人未散。下年我地仍然會繼續進行名家賽,等大家可以係到盡情咁串你平時都唔敢d串既對手,或者比你報番今年慘敗之仇。總之,唔理咩理由都好,名家賽仍然係各位既英雄地。
.......

我參加,點玩架

frankie 2006-05-10 15:33
未拿到第一

點可以唔玩呀

當然繼續玩啦

freezefox 2006-05-10 15:42
下面是引用sotlhk於2006-05-10 15:24發表的:
我參加,點玩架 [表情] [表情] [表情] [表情] [表情]

宜家係先比舊人留位。然後先會再邀請新人加入。仲有,新玩家要由「上位名家挑戰賽」開始玩起。打入頭五名既先可以升班到「金榜名家挑戰賽」作賽。

有關邀請新玩家加入方面,遲d會另行通知。請耐心等候。

迪神 2006-05-10 15:44
留!!!!!!!!!!!!

係我下面果個護級份子唔好係度發up瘋~

antony 2006-05-10 15:49
留硬

(在我樓下的人, 不要亂說話 )

jin 2006-05-10 15:59
在我下面的人,居然還有面留下來。

那我沒理由不報到。^^

P.S.留意!!!這裡嚴禁吹水哦。

謝拉傑 2006-05-10 16:04
連果個創辦人成績咁差都仲會留,我點會走即~^^

PS.順帶一問,為公平起見,金榜唔出聲名家係咪都會得到應有懲罰??

kylau 2006-05-10 16:07
ky在此一遊

報到

owen2004 2006-05-10 16:17
我想問
如果真係有位剩會點計|?

本身既唔洗降班定點
定係另外搵人?

有時d野...唉 2006-05-10 16:28
下面是引用owen2004於2006-05-10 16:17發表的:
我想問
如果真係有位剩會點計|?
本身既唔洗降班定點
定係另外搵人?

我都想問..如果搵無玩開既頂替..難免對我們有點不公平,但如果降左班既獲挽留..也是不公^^"

p.s. 我地上位升上黎個d使唔使係度報到??

迪克 2006-05-10 16:37
留位~

自認今年傻仔左
一直唔知升5降5
早以為贏唔到又降唔到
所以玩得唔太著緊....
下年定必努力

Presto 2006-05-10 16:38

朗尼 2006-05-10 16:44
下面是引用十號球王於2006-05-10 16:28發表的:
我都想問..如果搵無玩開既頂替..難免對我們有點不公平,但如果降左班既獲挽留..也是不公^^"
p.s. 我地上位升上黎個d使唔使係度報到??

我有個辦法,
如果少一件,就用"降左班"最高分的同"升唔到班"最高分的打一場附加賽,
贏左就可以升番上超聯,如果二件,就用"降左班"最高分的二隊同"升唔到班"最高分的二隊打出二隊!
如果超過五件,就用唔到呢個辦法.......
但點樣打附加賽,就唔知la.......!
或者用世界盃.......YFF有、Aveego可能有.......

你班友cher夠未 2006-05-10 17:03
留。

bellamy 2006-05-10 17:42
疑.... 乜唔係有得升班玩宇宙名家挑戰賽架咩

算啦.. 留番個位比我

六如 2006-05-10 18:12
下面是引用freezefox於2006-05-10 18:09發表的:
no!係金榜!佢宜家都仲係金榜既人。

順便留埋。

ryan_kewell_7 2006-05-10 19:25

fkm528 2006-05-10 19:31
愈玩愈正 特別係晚晚12點睇結果
所以我會再玩

啊謝 2006-05-10 20:58
留位

freezefox 2006-05-10 21:46
尚欠五位未表態:

比比、柯爛薯、大k

k7(上位)、柯南(上位)

你班友cher夠未 2006-05-10 22:47
已經pm左佢地

大k個名寧捨煩

又要加多兩粒星,搞到我差d打錯

黑魔道士比比 2006-05-10 22:55
argghhh!!
搵左好耐都搵唔到宇宙名家挑戰賽個確認post 係邊度~
原來仲要留係金榜架~?

確認

賀雲斯 2006-05-11 00:04
唔留喇~~都冇目標喇~~

講笑姐~~下年a level,再玩會死硬~~

sorry...冇機會俾你地報仇~~

K_Buffett 2006-05-11 00:33
i dont play la...as rivals are too weak!!!! hahaha

kewell7 2006-05-11 01:42
緊係會繼續玩啦,我一定會返上黎同你地死過 !!!

freezefox 2006-05-11 10:22
尚欠柯南

工藤新一 2006-05-11 19:36
我唔玩啦~
sorry~

freezefox 2006-05-11 21:04
金榜玩家已經全數表態。多謝合作。

kylau 2006-07-13 09:57
老狐, 我都係唔玩金榜了, sorry

想尊注在Championship League的戰線上呀

freezefox 2006-07-13 11:48
引用第29樓kylau2006-07-13 09:57發表的“”:
老狐, 我都係唔玩金榜了, sorry
想尊注在Championship League的戰線上呀 [表情]

死仔包,貪新忘舊係話!?

你地成班都有玩個便既,個個係咁既話,出年名家賽唔駛攪都得囉!

lamho 2006-07-13 11:52
引用第30樓freezefox2006-07-13 11:48發表的“”:
[表情] [表情] [表情] [表情]
.......

仲有d好似我咁熱心既人玩...

你唔可以放棄我地ga
好感動就入我喇

kylau 2006-07-13 12:55
引用第30樓freezefox2006-07-13 11:48發表的“”:
[表情] [表情] [表情] [表情]
.......

坐這山, 望那山, 一事無成

真係要打championship league 呀 (official 的冠軍聯賽)

贏左=好友揚名呀

freezefox 2006-07-13 12:59
引用第32樓kylau2006-07-13 12:55發表的“”:
真係要打championship league 呀 (official 的冠軍聯賽)
.......

你班友cher夠未 2006-07-13 13:59
引用第32樓kylau2006-07-13 12:55發表的“”:
.......

係aveego為好友揚名

我地係個邊已經出哂名架啦……

frankie 2006-07-13 14:12
.......

我未同你同組

championship league 有咩特別姐

迪神 2006-07-13 14:15
kylau你.....反骨~~~~

frankie 2006-07-13 14:50
引用第36樓超迪仔2006-07-13 14:15發表的“”:
kylau你.....反骨~~~~ [表情]

甘又唔係反骨

係無膽玩甘姐

freezefox 2006-07-13 14:52
你要明白,佢玩左兩季,兩季都要護級,壓力好大架!

大家比條生路佢行啦。金榜呢d 咁高質素既頂級聯賽,唔係人人有本事玩落去架。

kylau 2006-07-13 15:11
引用第36樓超迪仔2006-07-13 14:15發表的“”:
kylau你.....反骨~~~~ [表情]

引用第37樓frankie2006-07-13 14:50發表的“”:

甘又唔係反骨

係無膽玩甘姐 [表情] [表情] [表情]

引用第38樓freezefox2006-07-13 14:52發表的“”:
你要明白,佢玩左兩季,兩季都要護級,壓力好大架! [表情] [表情] [表情]

大家比條生路佢行啦。金榜呢d 咁高質素既頂級聯賽,唔係人人有本事玩落去架。 [表情] [表情] [表情] [表情]

非也非也

上季比一隊叫real green hill 的人狂串我只是靠負6贏,

我要集中火力今季mock佢柵牙

報仇要緊

六如 2006-07-13 15:11
唔好話你地太屎搞到人地唔想玩。

你班友cher夠未 2006-07-13 15:19
引用第40樓仲仔∼2006-07-13 15:11發表的“”:
唔好話你地太屎搞到人地唔想玩。 [表情]

你檢討下你自己先啦

六如 2006-07-13 15:33
引用第41樓kch2006-07-13 15:19發表的“”:
你檢討下你自己先啦 [表情]

檢討下點解包唔到艇。

freezefox 2006-07-13 15:34
引用第40樓仲仔∼2006-07-13 15:11發表的“”:
唔好話你地太屎搞到人地唔想玩。 [表情]

金榜屎?

咁係金榜入面最屎個件係咩?

你班友cher夠未 2006-07-13 15:36
引用第42樓仲仔∼2006-07-13 15:33發表的“”:
檢討下點解包唔到艇。 [表情] [表情]

因為你

靠負6

運氣唔係經常出現的

freezefox 2006-07-13 15:36
引用第39樓kylau2006-07-13 15:11發表的“”:
[表情]
非也非也
.......

解釋即係掩飾。

金榜個個名家,邊個唔係一人「咩飛」幾辦野?個個都「日理萬機」架啦。可以兼顧到,頭頭是道既,才可稱為名家也!

兼顧唔到既,我地唔會怪你既。我地明白你力有不隸既痛苦。放心,放心。

六如 2006-07-13 15:41
引用第44樓kch2006-07-13 15:36發表的“”:
[表情] [表情] [表情] [表情] [表情]
運氣唔係經常出現的 [表情] [表情]

可你也得承認運氣是實力的一部份。

你班友cher夠未 2006-07-13 15:55
引用第46樓仲仔∼2006-07-13 15:41發表的“”:
可你也得承認運氣是實力的一部份。 [表情]

但係呢樣野控制唔到的

所以只係非戰之罪

迪神 2006-07-13 15:59
引用第47樓kch2006-07-13 15:55發表的“”:
但係呢樣野控制唔到的 [表情]
所以只係非戰之罪 [表情] [表情]

你咁樣咪同佢解釋?

你班友cher夠未 2006-07-13 18:03
引用第48樓超迪仔2006-07-13 15:59發表的“”:
你咁樣咪同佢解釋? [表情]

我咁樣係想叫佢唔好剩係靠運氣

查看完整版本: [-- 金榜名家挑戰賽最後確認名單(17/07) --] [-- top --]