查看完整版本: [-- 上位名家賽留位名單(共七人可自動留位) --]

【好友論壇】- 以足球會好友 -> 【AVEEGO 英超聯夢幻領隊大賽 - 遊戲資料】 -> 上位名家賽留位名單(共七人可自動留位) [打印本頁] 登錄 -> 注冊 -> 回復主題 -> 發表主題

freezefox 2006-05-10 15:37

上位名家賽留位名單(共七人可自動留位)

經過五人小組商議,上位名家賽上年參賽者今年仍然會自動可以留低既包括:

踢波之友
tung
fatkongkong
handsome仔
HKG
owen2004
貓相士

以上七位。

所有未被接受「自動留位」既,仍然有權再次申請參加。申請一樣會被考慮。

今年既上位名家賽,雖然遇到唔少問題,但總算完滿結束。期間,亦得到大家鼎力支持,未有話冷冷清清乏人問津,成績已經係比預計既要好。

吸收上年既教訓,今年會係選人方面更為謹慎。希望加入黎玩既玩家,都係有心有力既。願意花時間,花精神係名家賽到既。我地希望做到,比賽滿足大家既要求,大家亦可以滿足比賽既要求!合力進行一項開心刺激兼且有吸引力有收視既賽事!

由於升降班制,再加上季中不斷有人退出比賽,相信上位賽下年將會面目全非。不過,我相信,去蕪存菁後,上位賽下年只會黎得更精采,更好玩,更吸引。我地會多方面廣邀各界英雄好漢,知名人士,參加下年既上位名家賽。令到上位呢邊更加星光熠熠,更加符合「名家」之美名!為了可以妥善安排,我地必須要及早籌備。故此,我地需要各位表態,講明下年會否繼續參賽。以決定邀請新玩家既人數。

有一點必須強調,即使參賽者表明願意留下繼續作賽,但有關既參賽資格,並未作實。大家應該都記得好清楚,季初我要求大家參賽時,係有附帶條件:1. 必須貫切始終,玩到最尾!2. 必須經常留言,增加賽事既可觀性。但一年落黎,據我觀察所得,部分上位賽既名家並沒有做到佢地既承諾。對此,大會表示十分遺憾同失望。我地希望名家賽會更加熱鬧,會更加好玩,所以我地唔排除會取消個別玩家既參賽資格,將珍貴既參賽名額,留比更有心既玩家。

為表示公平公正,除左我同兩位版主外,我會邀請金榜同上位各一名參賽者,共同成立一個特別委會員,內部評審各玩家上年既表現。以決定留位人數。大家請放心,只要你自己有做到之前個兩點,尤其係第一點,你既參賽資格都必定穩如泰山。

係到,請各位玩家首先表明意願,下年是否會繼續玩。麻煩哂大家。

期限係五月十七日或之前回覆作實。

----------------------------------------------------------------------------

表示願意留位既參賽者:

踢波之友
托厘斯
奧脫福
tung
fatkongkong
handsome仔
HKG
owen2004
貓相士
r0809 (金榜)
阿仙奴FANS (金榜)
十仔 (金榜)
herrychung (金榜)

表示不再繼續參賽者:

西門

一不做 2006-05-10 15:57
上位賽我想玩多一年唔玩

下年升上名家賽玩 !!!

啪啪啪啪啪啪 2006-05-10 15:58
我係咪無得玩

TuNg 2006-05-10 15:59
我可以繼續玩嗎...?

torres_09 2006-05-10 16:21
需然我用托利斯而不是史密夫之名,但都是同出一人,我希望盡最大的努力,可以繼續玩下去•••

owen2004 2006-05-10 16:24
咁點解你唔用翻史密夫個id

OldSosad 2006-05-10 16:59
我下年想玩…

freezefox 2006-05-10 18:39
下面是引用BaLlAcK於2006-05-10 15:58發表的:
我係咪無得玩 [表情]

我地要先處理舊人既問題。等確定人數之後,先可以再決定比幾多人申請。請耐心等等,一有消息,一定馬上通知你。

傻強* 2006-05-10 19:42
我下季應該會玩

希汀加 2006-05-10 19:56
Sorry老狐>"<
下年Al
學業要緊...我下年唔玩

英俊 2006-05-10 20:17
我繼續玩......
top 5 is waiting me!

freezefox 2006-05-10 21:47
下面是引用冷於2006-05-10 19:56發表的:
Sorry老狐>"<
下年Al
學業要緊...我下年唔玩

無問題。考試第日再黎玩。

多謝今年你既支持。

hkg 2006-05-10 23:38
我繼續玩........

阿仙奴fan屎 2006-05-11 01:50
留!!

freezefox 2006-05-11 10:23
金榜個邊欠一個就已經全員報到。

上位呢邊………一半都無………

有時d野...唉 2006-05-11 13:24
報到..

基斯坦奴 2006-05-11 18:46
我出年中四啦 升到既話...
要讀書架啦~
唔想再玩落去~

工藤新一 2006-05-11 19:16
我不玩了~.
sorry~

freezefox 2006-05-11 22:17
kin少!r0809!你地得閒吹水就唔得閒留位呀?

henrychung 2006-05-12 03:23
我係咪應該係度報到呢?定係過金榜果邊報到呢呢?
唔理咁多,報左到先!

(呢兩日忙到嘔!連睇POST都無時間!請原諒!)

freezefox 2006-05-12 10:23
下面是引用freezefox於2006-05-11 22:17發表的:
kin少!r0809!你地得閒吹水就唔得閒留位呀?

朗尼0809,你唔好以為我講笑呀,你係咁係其他topic吹水,就係唔入黎留名!

一過限期,你個位就會自動懸空,咪怪我無通知!

owen2004 2006-05-12 19:50
留位~

rooney1985 2006-05-12 21:31
留位,thx

freezefox 2006-05-17 11:47
留位最後限期!若無回覆,一概視為放棄論!若事後要參加番,就要同其他新既參加者一齊爭位。

貓相士 2006-05-17 20:34
下面是引用freezefox於2006-05-17 11:47發表的:
留位最後限期!若無回覆,一概視為放棄論!若事後要參加番,就要同其他新既參加者一齊爭位。

如果替工都可以留,我就留......................班啦
(咁大嗰仔都未留嗰班架,比面你咋狐狐 )

hkg 2006-05-17 22:59
若到最後限期(仲有一個鐘)
有12個留位.....
開放8個quota

antony 2006-05-17 23:04
下面是引用hkg於2006-05-17 22:59發表的:
若到最後限期(仲有一個鐘)
有12個留位.....
開放8個quota

留位不代表一定有得玩。

hkg 2006-05-17 23:17
下面是引用antony於2006-05-17 23:04發表的:
留位不代表一定有得玩。

唔係呀.....咁辛苦先保級成功\
季初已經做左第一後備喎.....

freezefox 2006-05-18 00:32
下面是引用hkg於2006-05-17 23:17發表的:
唔係呀.....咁辛苦先保級成功\
季初已經做左第一後備喎.....

我地係根據玩者上年是否積極參予,有否堅持玩到最尾黎決定是否留位。

只要你自問上年無廢置球隊,又常在此版留言,你既位置打風都唔luck。

freezefox 2006-05-18 00:33
時間到。

未留位既參賽者,我們只好當你地棄權。多謝上年一直以黎既參予同支持。

已留位既參賽者,我地會盡快落實下年上位賽既名單。

阿罪 2006-05-18 01:00
喂喂喂....遲佐少少
預埋我

多問一句...有冇額外位升班...我0岩0岩升唔到

你班友cher夠未 2006-05-18 01:33
下面是引用阿罪於2006-05-18 01:00發表的:
喂喂喂....遲佐少少
預埋我

截左啦老兄

antony 2006-05-18 08:45
下面是引用阿罪於2006-05-18 01:00發表的:
喂喂喂....遲佐少少
預埋我

你已經過左deadline。

freezefox 2006-07-19 15:48
留位名單已確認!

有時d野...唉 2006-07-19 16:25
踢友如果上年唔係成日唔得閒..成績都應該會唔錯的

一不做 2006-07-19 17:58
引用第34樓十號球王2006-07-19 16:25發表的“”:
踢友如果上年唔係成日唔得閒..成績都應該會唔錯的 [表情]

玩遊戲係我既強項,不過冇咩時間同細路纏身我就應付唔到...你留番係名家呀,下年上黎再會一會你...

傻強* 2006-07-19 21:57
上季我係接手玩,今季一定要努力呀!

老Shearer舒 2006-07-20 17:46
got any place for me?
...never play before, easy eat~~

owen2004 2006-07-22 16:07
但未通知pw

frankie 2006-07-22 16:13
引用第38樓owen20042006-07-22 16:07發表的“”:
但未通知pw

上位重報緊名

你想要pass 咩word 呀

查看完整版本: [-- 上位名家賽留位名單(共七人可自動留位) --] [-- top --]