查看完整版本: [-- 道歉啟事(致名家賽各參賽者) --]

【好友論壇】- 以足球會好友 -> 【AVEEGO 英超聯夢幻領隊大賽 - 遊戲資料】 -> 道歉啟事(致名家賽各參賽者) [打印本頁] 登錄 -> 注冊 -> 回復主題 -> 發表主題

freezefox 2006-07-30 01:26

道歉啟事(致名家賽各參賽者)

各位名家賽既參賽者,不論係玩緊既定係申請緊既。我都好多謝大家一直以黎既支持同鼓勵(十號球王除外 )。雖然好唔捨得,但好無奈地,我都要講一句:我要離開呢到啦。

近日公事繁忙,已經令我心力交瘁。自問無好好咁打理名家賽既種種。令到呢個游戲得唔到應有既效果。或者係時候退落黎,等版主可以更加自由咁發揮呢個遊戲。其實我都知,有我係到阻住,antony同kch都好難做到野。呢個遊戲,始終係aveego版既游戲。應該由版主攪番合理d。

攪左名家賽足足兩年,好多好值得回味既記憶。我多友誼亦由此產生。我會珍惜。

再落黎,雖然再無我既事。但我仍然希望名家賽會攪得比以前更有聲有色。我絕對信任兩位版主既能力。

我現正式宣佈,退出金榜名家賽。請版主安排人選補上。另外,所有有關金榜同上位既行政事務,我亦唔會插手其中。希望大家以後繼續支持安版同k版。就好似以前支持我咁。多謝。

最後,我特別要向今年申請上位名家賽既朋友講句:對唔住!

係我邀請大家參予呢個遊戲,你地都未正式加入,我反而走先。可能你地會有被賣豬仔既感覺。對此,我真係無言以對。除左講對唔住之外,都無咩可以講。希望你地會原諒我今次既任性。更加唔好因為咁而退出。否則我會更難面對k版同安版。希望大家體諒。

雷文鳳 2006-07-30 01:41
咁我點?

ryan_kewell_7 2006-07-30 01:45
我地麻煩哂你就真

多謝

貓相士 2006-07-30 01:51
你真係有點兒 任性,咁如果我又 任性咁退出今年的上位賽你又點睇。
呢版最講求 《必須貫徹始終,玩到最尾》, 而你就.............

如果真係私務煩忙我唔怪你, 但..............................

雖然有時無私俸遣係可能好傻,
但我寧願做個能帶給人歡樂嘅 傻貓 (當然亦有人因我的出現/言詞 而嘔心啦),都唔做一個孤獨嘅聰明貓。

而家感化你我就夠傻啦,用手寫板寫足成十分鐘

三思、三思  

freezefox 2006-07-30 01:52
引用第3樓meow2006-07-30 01:51發表的“”:
你真係有點兒 任性,咁如果我又 任性咁退出今年的上位賽你又點睇。
呢版最講求 《必須貫徹始終,玩到最尾》,[表情] 而你就.............
如果真係私務煩忙我唔怪你, [表情] 但..............................
.......

哎………

對唔住囉………

貓相士 2006-07-30 02:00
引用第4樓freezefox2006-07-30 01:52發表的“”:
哎………
.......

唔使對唔住,做番個傻人咪得囉,我都傻架,咪幾好,唔差播。

更何彷我算到你犯太帥
今年不宜轉工,不宜投閒置散,更不宜半途而廢
相反要多做善事,最好傻事
自然 逢胸化骨

賀雲斯 2006-07-30 03:03
唔玩名家∼你會後悔架∼

唔搞都可以玩既姐...

lamho 2006-07-30 12:04
算喇.....
可能對我係一件好事.....
無論如何,多謝你多年勞心勞力

英俊 2006-07-30 12:11
遊戲才能在一星期中的工作找一點安慰呀!

anyway,我要頂老孤個位

你班友cher夠未 2006-07-30 12:30
唉,老狐,名家賽係由你一手一腳帶領出黎,無你這種號召力,我都唔知名家賽會唔會頂得住

係呢塊版度立下無數既功勞,我真係唔知點多謝你好……

唯有心裡祝福你可以工作順利,工作壓力幾大都好,千奇唔好意氣用事

你班友cher夠未 2006-07-30 12:30
引用第8樓handsome 仔2006-07-30 12:11發表的“”:
遊戲才能在一星期中的工作找一點安慰呀!
.......

有排都未到你

英俊 2006-07-30 12:42
引用第10樓kch2006-07-30 12:30發表的“”:
有排都未到你 [表情]

車~

jin 2006-07-30 13:35
你……

支持安k版~~~^^

老Shearer舒 2006-07-30 15:39
得ga la~女人咩,講d咁野!!

henrychung 2006-08-01 09:48
雖然很可惜,但絕對尊重你的決定!
有時間記得入來探下我地呀!

owen2004 2006-08-03 14:19
我想問你依家做緊咩工???

咁我可唔可頂你個位?

freezefox 2006-08-03 15:16
引用第15樓owen20042006-08-03 14:19發表的“”:
咁我可唔可頂你個位?

第一個問題:

有咩關係?

我唔打算答你。

第二個問題;

唔輪到我答你。

雷文鳳 2006-08-03 15:36
問君能否成繼人,
錯綜複雜一舊雲,
人來人往你是誰,
罷了職銜冇原因!

ryan_kewell_7 2006-08-03 18:19
引用第15樓owen20042006-08-03 14:19發表的“”:
咁我可唔可頂你個位?
你都幾大想頭喎

owen2004 2006-08-03 22:53
引用第18樓ryan_kewell_72006-08-03 18:19發表的“”:
你都幾大想頭喎 [表情]

我係指頂佢名家個位,唔係做佢負責人個位

我講得唔好姐

ryan_kewell_7 2006-08-03 23:20
引用第19樓owen20042006-08-03 22:53發表的“”:
我係指頂佢名家個位,唔係做佢負責人個位
我講得唔好姐
唔好意思^^"

owen2004 2006-08-04 11:42
引用第16樓freezefox2006-08-03 15:16發表的“”:
第一個問題:
.......

ok,咁我等版主~

OldSosad 2006-08-04 11:59
引用第21樓owen20042006-08-04 11:42發表的“”:
ok,咁我等版主~

首先應該由上位開始玩@@”

owen2004 2006-08-04 12:47
引用第22樓奧脫福2006-08-04 11:59發表的“”:
首先應該由上位開始玩@@”

我一路有玩開架啦,上年你玩玩玩下走左個個丫嘛~
我就升唔到既,跟住金榜個邊有位多,,,我有機會...但最後經過多位版主商量後,會先留翻降班既朋友先再有位先到我~,最後岩岩好冇哂位,咁依家又多翻個位出黎,我應該都有機會掛~

freezefox 2006-08-04 12:53
引用第23樓owen20042006-08-04 12:47發表的“”:
我一路有玩開架啦,上年你玩玩玩下走左個個丫嘛~
我就升唔到既,跟住金榜個邊有位多,,,我有機會...但最後經過多位版主商量後,會先留翻降班既朋友先再有位先到我~,最後岩岩好冇哂位,咁依家又多翻個位出黎,我應該都有機會掛~

講真。你係有機會。所以,唔駛咁心急。版主會安排架啦。

同埋,有關呢類問題,不如係其他topic傾哩,好冇?

owen2004 2006-08-04 13:19
引用第24樓freezefox2006-08-04 12:53發表的“”:
講真。你係有機會。所以,唔駛咁心急。版主會安排架啦。
.......

ok,咁我等個邊d人入哂組先問~
最後祝你工作順利~!!

查看完整版本: [-- 道歉啟事(致名家賽各參賽者) --] [-- top --]