查看完整版本: [-- 05-06 AVEEGO 上位名家挑戰賽(升班位置塵埃落定!傑B奪冠!) --]

【好友論壇】- 以足球會好友 -> 【AVEEGO 英超聯夢幻領隊大賽 - 遊戲資料】 -> 05-06 AVEEGO 上位名家挑戰賽(升班位置塵埃落定!傑B奪冠!) [打印本頁] 登錄 -> 注冊 -> 回復主題 -> 發表主題

<<   1   2   3   4   5  >>  Pages: ( 171 total )

你班友cher夠未 2005-08-07 11:23

05-06 AVEEGO 上位名家挑戰賽(升班位置塵埃落定!傑B奪冠!)

813將會開波,頭5位下年就可以升上金榜名家挑戰賽!

同頂級名家一齊比賽!

總排名
排名 球隊 GP W D L GS GA GD PTS
==================升班區==============
排名 球隊 GP W D L GS GA GD PTS
1   【好友】傑B仔   38 24 7 7 66 38 28 79 賽程
2   溫哥華老虎隊 38 23 7 8 73 26 47 76 賽程
3   kch奇之隊 38 22 6 10 62 32 30 72 賽程
4   fan屎隊 38 19 11 8 66 29 37 68 賽程
5   球王FC 38 16 16 6 70 45 25 64 賽程  

====================================
6   【好友論壇】阿罪 38 17 12 9 52 31 21 63 賽程
7   利物浦2005~ 38 18 9 11 59 50 9 63 賽程
8   J FC 38 17 9 12 53 41 12 60 賽程
9   黃加碼得你 38 15 10 13 38 43 -5 55 賽程
10   盡力而為 38 15 6 17 50 50 0 51 賽程
11   西門∼雪之隊 38 13 11 14 22 40 -18 50 賽程
12   最終的な代表団 38 14 7 17 45 48 -3 49 賽程
13   貓相士 代 Anakin 復仇隊 38 12 12 14 37 42 -5 48 賽程
14   王子復仇記 38 11 11 16 30 44 -14 44 賽程
15   [BFF]hkg@上位 38 12 7 19 59 61 -2 43 賽程
============降班區域===============
16   飛 利 浦 38 10 13 15 32 48 -16 43 賽程
17   kicker 38 10 12 16 30 53 -23 42 賽程
18   噴飯=.= 38 7 12 19 41 64 -23 33 賽程
19   (BFF)laisangyip 38 3 13 22 8 49 -41 22 賽程
20   赤羽隼人   38 3 7 28 9 68 -59 16 賽程  

20 隊波同歷任領隊:
1   【好友】傑B仔   ------  henrychung
2   溫哥華老虎隊 -------  ronney0809
3   kch奇之隊 --------  kch
4   fan屎隊--------  阿仙奴Fan屎
5   球王FC ---------  十號球王
6   【好友論壇】阿罪 -----  阿罪
7   利物浦2005~ ------  owen10
8   J FC -----------  jaypoon
9   黃加碼得你 --------  handsome 仔
10   盡力而為 --------  奧脫福 / tung   
11   西門∼雪之隊 ------  大sam / 西門吹雪
12   最終的ス代表団 -----  冷
13   貓相士 代 Anakin 復仇隊 -  Anakin / 貓相士
14   王子復仇記 -------  王子托迪 / fatkongkong
15   [BFF]hkg@上位   ----  vincent / hkg
16   飛 利 浦 ---------  史密夫 (托利夫)
17   kicker   ---------  踢波之友
18   噴飯=.=   --------  Kin^^
19   (BFF)laisangyip   ----  laisangyip
20   赤羽隼人   --------  妖一

參賽規則 :
1. 必須貫徹始終,玩到最尾!不可隨便放棄,廢置球隊。

2. 要經常到此topic發言,加強遊戲的可觀性。

王子托迪 2005-08-08 18:33
而家係咪用呢度喇???

果邊lock哂既~~~~~~~!!!?

賀雲斯 2005-08-08 18:41
打自介∼∼ [s:2] [s:2]

antony 2005-08-08 19:03
下面是引用王子托迪於2005-08-08 18:33發表的:
而家係咪用呢度喇???
果邊lock哂既~~~~~~~!!!?

王子托迪 2005-08-08 20:04
就第二晚停標喇喎

唔知今晚各位名家有仲有無第一晚咁大手掃貨呢??

有無名家會學ryan兄咁大轉換呢???

仲有無買人果d過埋今晚仲係咪空陣呢????

好緊張

hkg 2005-08-08 20:05
kch
我係後備一,你係金榜名家,你係咪應該將呢隊托管比我打理......
ha ha.....

賀雲斯 2005-08-08 20:06
下面是引用hkg於2005-08-08 20:05發表的:
kch
我係後備一,你係金榜名家,你係咪應該將呢隊托管比我打理......
ha ha.....

十PORT!!!!

阿仙奴fan屎 2005-08-08 20:08
希望買到個FW la...好灰

希汀加 2005-08-08 20:14
等我好似上季經理人咁收拾晒你地

samshlau 2005-08-08 20:33
等我再次自我介紹一下先

我是本年度上位名家賽的冠軍, 請多多指教~

王子托迪 2005-08-08 20:33
下面是引用阿仙奴fan屎於2005-08-08 20:08發表的:

我記得你仲淨好多錢

samshlau 2005-08-08 20:34
下面是引用horance於2005-08-08 18:41發表的:
打自介∼∼ [表情] [表情]
ps:上面果個回post係用錯阿哥個acc,版主del囮a [表情]

咦...
原來你阿哥係來屎凸?

henrychung 2005-08-08 21:20
下面是引用阿仙奴fan屎於2005-08-08 20:08發表的:

你仲有成60幾M,實買到個FW啦!

阿仙奴fan屎 2005-08-08 21:26
下面是引用henrychung於2005-08-08 21:20發表的:
你仲有成60幾M,實買到個FW啦!

用太多錢買1週既FW實在唔底...
下週我死了

黑魔道士比比 2005-08-08 21:37
下面是引用冷於2005-08-08 20:14發表的:

希伯咁大口氣既~

你班友cher夠未 2005-08-08 21:48
下面是引用horance於2005-08-08 20:06發表的:
十PORT!!!!

你支持d咩?

史密夫 2005-08-08 21:48
我得返22m ,

要入次貨......

你班友cher夠未 2005-08-08 21:50
下面是引用冷於2005-08-08 20:14發表的:

今週你先領會輸既感覺先啦

hkg 2005-08-08 21:52
下面是引用kch於2005-08-08 21:48發表的:
你支持d咩?

佢梗係支持我托管你隊波......快d將你隊波比我打理......ha ha ha....

希汀加 2005-08-08 22:00
下面是引用kch於2005-08-08 21:50發表的:
今週你先領會輸既感覺先啦 [表情]

咁大口氣 我就同你玩死守!!!!

史密夫 2005-08-08 22:06
我e加先可以投標.....

之前冇time............

賀雲斯 2005-08-08 22:07
下面是引用史密夫於2005-08-08 22:06發表的:
我e加先可以投標.....
之前冇time............

+OIL~~重演ryan絕地反擊

賀雲斯 2005-08-08 22:08
下面是引用kch於2005-08-08 21:48發表的:
你支持d咩?

我好似得罪左版主....

阿仙奴fan屎 2005-08-08 22:12
下面是引用horance於2005-08-08 22:08發表的:

柯爛屎..>3<
恐怕今次係我最後一次係壇到見你...
你以後要保重喔..

你班友cher夠未 2005-08-08 22:12
下面是引用horance於2005-08-08 22:08發表的:
no
我問下ja

你班友cher夠未 2005-08-08 22:14
下面是引用冷於2005-08-08 22:00發表的:
咁大口氣 [表情] 我就同你玩死守!!!! [表情]

頭先先話收拾晒我地.....
得個講字...==

希汀加 2005-08-08 22:14
kch勁多前鋒@@
攻防戰!!!

史密夫 2005-08-08 22:24
rooney0809 都有8個後衛.....

賀雲斯 2005-08-08 22:25
下面是引用阿仙奴fan屎於2005-08-08 22:12發表的:
柯爛屎..>3<
恐怕今次係我最後一次係壇到見你...
你以後要保重喔.. [表情] [表情]

版主姐∼∼

kch你好靚仔呀∼∼又醒又勁∼∼

一不做 2005-08-08 22:25
球隊資料有以下這句 : "你的球隊有問題, 你將不會獲得任何分數
提示: 只可以有1名守門員"

我得一個龍之馬,佢咁顯示唔知點解呢,有冇人可以解釋下 ?

賀雲斯 2005-08-08 22:26
下面是引用踢波之友於2005-08-08 22:25發表的:
球隊資料有以下這句 : "你的球隊有問題, 你將不會獲得任何分數
我得一個龍之馬,帊暙膆颩曭壇I解呢,有冇人可以解釋下 ?

你要o係出場陣容度較你個gk做gk

王子托迪 2005-08-08 22:28
下面是引用踢波之友於2005-08-08 22:25發表的:
我得一個龍之馬,帊暙膆颩曭壇I解呢,有冇人可以解釋下 ?

你會唔會前,中,後放多左人啊????

岩唔岩11人個正選啊????

一不做 2005-08-08 22:29
下面是引用王子托迪於2005-08-08 22:28發表的:
你會唔會前,中,後放多左人啊????
岩唔岩11人個正選啊????

11人正選,1gk炸,所以唔明lor

王子托迪 2005-08-08 22:31
你而家打咩陣啊

3-5-2???

4-4-2????

一不做 2005-08-08 22:32
下面是引用王子托迪於2005-08-08 22:31發表的:
你而家打咩陣啊
3-5-2???
4-4-2????

DM選M的話就 3-5-2

antony 2005-08-08 22:34
將你個keeper "出場位置" set 做GK

王子托迪 2005-08-08 22:35
咁就奇喇

仲會係邊到出錯呢????

賀雲斯 2005-08-08 22:36
下面是引用踢波之友於2005-08-08 22:29發表的:
11人正選,1gk炸,所以唔明lor

睇我同antony個reply

ps:唔好爆自己個陣出黎呀∼∼俾人作針對性步處就唔好喇

一不做 2005-08-08 22:41
下面是引用horance於2005-08-08 22:36發表的:
睇我同antony個reply
ps:唔好爆自己個陣出黎呀∼∼俾人作針對性步處就唔好喇

唔怕,而家求其set住先,到時可能會大改

p.s. 我一早set左個龍GK了,又係得11人,真係唔知點好

史密夫 2005-08-08 22:45
係唔係太多中場/前/後 ,all都出場呀你做左?

一不做 2005-08-08 22:51
下面是引用史密夫於2005-08-08 22:45發表的:
係唔係太多中場/前/後 ,all都出場呀你做左?

都話得11個人同埋得一個龍,佢既hint係話只可以用一個龍,咁咪係1個lor,

我要打十個 2005-08-08 23:12
我今週以打和為目標........=.=

希汀加 2005-08-08 23:14
強攻-0-

K_Buffett 2005-08-08 23:31
下面是引用踢波之友於2005-08-08 22:41發表的:
唔怕,而家求其set住先,到時可能會大改
p.s. 我一早set左個龍GK了,又係得11人,真係唔知點好

post your team!!!

henrychung 2005-08-08 23:49
下面是引用冷於2005-08-08 23:14發表的:
強攻-0-

咦!放左羅賓遜喎!點解唔放施治呀?

希汀加 2005-08-08 23:50
下面是引用henrychung於2005-08-08 23:49發表的:
咦!放左羅賓遜喎!點解唔放施治呀? [表情]

施治對韋根喎

samshlau 2005-08-08 23:52
仲有十分鐘出 result 啦~

好緊張~

希汀加 2005-08-08 23:56
仲有4分鐘

阿仙奴fan屎 2005-08-08 23:59
updating

希汀加 2005-08-09 00:01
死得....

查看完整版本: [-- 05-06 AVEEGO 上位名家挑戰賽(升班位置塵埃落定!傑B奪冠!) --] [-- top --]