查看完整版本: [-- 大家仲記唔記得WC aveego送figure事件? --]

【好友論壇】- 以足球會好友 -> 【AVEEGO 英超聯夢幻領隊大賽 - 遊戲資料】 -> 大家仲記唔記得WC aveego送figure事件? [打印本頁] 登錄 -> 注冊 -> 回復主題 -> 發表主題

你班友cher夠未 2006-08-28 01:26

大家仲記唔記得WC aveego送figure事件?

http://www.aveego.com/fantasyfootball/wc2006/prize20061002.html

最後一輪的AVEEGO FANTASY WORLD CUP 2006 奬品抽獎,我們會利用恆生指數每日收市的點數決定(17,543.23即取23),由10月3日起直至全部抽出為止,若當日收市點數的有關球隊已在之前抽到獎品,則該日的結果取消,順延下一個交易日。

Figure送出的次序如下:
1. V.Valdes
2. Deco
3. Eto'o
4. Rijkaard
5. Puyol
6. Ronaldinho

球隊編號 球隊名稱 恆生指數點數
182 San Antonio Spurs .00 - .08
232 【好友】真•迪神 .09 - .17
279 wc3b .18 - .26
.364 射爆波波==D ~~~~~> .27 - .35
572 彗星 .36 - .44
662 france .45 - .53
1246 【好友】Arsenal .54 - .62
1412 將軍澳 .63 - .71
1428 Impossible is Nothing .72 - .80
1563 路人丁@@ .81 - .89
1928 貓眼石 .90 - .98

竟然用恆生指數去決定

10月4日------>.21

ryan_kewell_7 2006-08-28 01:29
頂點解冇我份

你班友cher夠未 2006-08-28 01:30
引用第1樓ryan_kewell_72006-08-28 01:29發表的“”:
頂點解冇我份 [表情] [表情]

一眼立埋去我剩係見到得5個好友

迪神 2006-08-28 01:31
有我份~

你班友cher夠未 2006-08-28 01:32
引用第3樓超迪仔2006-08-28 01:31發表的“”:
有我份~ [表情] [表情]

第二輪你又中獎啦

迪神 2006-08-28 01:35
引用第4樓kch2006-08-28 01:32發表的“”:
第二輪你又中獎啦 [表情] [表情]

即係呢一ja再抽,抽到剩6個呀~

ryan_kewell_7 2006-08-28 01:35
rooney0809 1
San Antonio Spurs 12

唔好同我講兩隊都係rooney

你班友cher夠未 2006-08-28 01:35
引用第5樓超迪仔2006-08-28 01:35發表的“”:
即係呢一ja再抽,抽到剩6個呀~ [表情] [表情]

係呀

不過第三輪好似仲未抽

迪神 2006-08-28 01:37
引用第6樓ryan_kewell_72006-08-28 01:35發表的“”:
rooney0809 1
San Antonio Spurs 12
唔好同我講兩隊都係rooney [表情]

係佢中左都拎唔到啦~

ryan_kewell_7 2006-08-28 01:38
引用第8樓超迪仔2006-08-28 01:37發表的“”:
係佢中左都拎唔到啦~ [表情]
版主代收

你班友cher夠未 2006-08-28 01:38
引用第8樓超迪仔2006-08-28 01:37發表的“”:
係佢中左都拎唔到啦~ [表情]

佢係外國住架咩

你班友cher夠未 2006-08-28 01:40
原來下一輪得番11個抽

6/11機會率

迪神 2006-08-28 01:40
引用第10樓kch2006-08-28 01:38發表的“”:
佢係外國住架咩 [表情]

佢住溫哥華定邊忽~

你班友cher夠未 2006-08-28 01:43
引用第12樓超迪仔2006-08-28 01:40發表的“”:
佢住溫哥華定邊忽~ [表情]

即係機會更大

6/10,六成機會率

太伊 2006-08-28 02:51
135 【好友】太伊一隊 10
1966 伊一隊 36
真恐怖…
兩隊都有份 o.O"
但…其實發生咩事 O.o"!?

你班友cher夠未 2006-08-28 03:13
引用第14樓小伊子2006-08-28 02:51發表的“”:
135 【好友】太伊一隊 10
1966 伊一隊 36
真恐怖…
兩隊都有份 o.O"
但…其實發生咩事 O.o"!?

不過第二輪已經出左局……

太伊 2006-08-28 03:18
引用第15樓kch2006-08-28 03:13發表的“”:
不過第二輪已經出左局……

(算把啦…
反正都唔想要…XD)

傻強* 2006-08-28 13:07
ronney中左我幫你去攞

你班友cher夠未 2006-10-03 01:35
http://www.aveego.com/fantasyfootball/wc2006/prize20061002.html

最後一輪的AVEEGO FANTASY WORLD CUP 2006 奬品抽獎,我們會利用恆生指數每日收市的點數決定(17,543.23即取23),由10月3日起直至全部抽出為止,若當日收市點數的有關球隊已在之前抽到獎品,則該日的結果取消,順延下一個交易日。

Figure送出的次序如下:
1. V.Valdes
2. Deco
3. Eto'o
4. Rijkaard
5. Puyol
6. Ronaldinho

球隊編號 球隊名稱 恆生指數點數
182 San Antonio Spurs .00 - .08
232 【好友】真•迪神 .09 - .17
279 wc3b .18 - .26
.364 射爆波波==D ~~~~~> .27 - .35
572 彗星 .36 - .44
662 france .45 - .53
1246 【好友】Arsenal .54 - .62
1412 將軍澳 .63 - .71
1428 Impossible is Nothing .72 - .80
1563 路人丁@@ .81 - .89
1928 貓眼石 .90 - .98

竟然用恆生指數去決定

10月4日------>.21

迪神 2006-10-03 01:36
又有我個名~

你班友cher夠未 2006-10-03 01:38
引用第19樓超迪仔2006-10-03 01:36發表的“”:
又有我個名~ [表情]

你不嬲都係度

迪神 2006-10-03 01:44
引用第20樓kch2006-10-03 01:38發表的“”:
你不嬲都係度 [表情]

咁即係點呀,有獎呀?

你班友cher夠未 2006-10-03 01:46
引用第21樓超迪仔2006-10-03 01:44發表的“”:
咁即係點呀,有獎呀? [表情]

留意紅字……

朗尼 2006-10-05 11:31
引用第18樓kch2006-10-03 01:35發表的“”:
.......

衣,點解冇.99個數目既

你班友cher夠未 2006-10-05 14:10
引用第23樓sotlhk2006-10-05 11:31發表的“”:
衣,點解冇.99個數目既 [表情]

如果加埋.99落去,其中一個中獎機會就會大d……

所以aveego就飛左.99去

朗尼 2006-10-05 14:42
算喇,我都係問下,我第一週已經出局,冇得抽!

你班友cher夠未 2006-10-05 14:46
引用第25樓sotlhk2006-10-05 14:42發表的“”:
算喇,我都係問下,我第一週已經出局,冇得抽!

你知唔知點樣可以知道恆指收市個陣時既點數呀

朗尼 2006-10-05 14:48
引用第26樓kch2006-10-05 14:46發表的“”:
你知唔知點樣可以知道恆指收市個陣時既點數呀 [表情]

係yahoo咪check度!

朗尼 2006-10-05 14:49
引用第26樓kch2006-10-05 14:46發表的“”:
你知唔知點樣可以知道恆指收市個陣時既點數呀 [表情]

http://hk.finance.yahoo.com/

你班友cher夠未 2006-10-05 14:52
琴日係.21....

你班友cher夠未 2006-10-26 00:06

抽完

肥雞中獎

迪神 2006-10-26 00:08
咩事呀~

英俊 2006-10-26 00:11
引用第31樓超迪仔2006-10-26 00:08發表的“”:
咩事呀~ [表情]

2006-10-12       17,873.09       【好友】真•迪神 (#232)       Ronaldinho

你班友cher夠未 2006-10-26 00:19
我要相

迪神 2006-10-26 00:20
拎又唔知點拎,又唔係好想拎,相咩jei~

你班友cher夠未 2006-10-26 01:33
引用第34樓超迪仔2006-10-26 00:20發表的“”:
拎又唔知點拎,又唔係好想拎,相咩jei~ [表情]

佢應該會send e-mail比你

查看完整版本: [-- 大家仲記唔記得WC aveego送figure事件? --] [-- top --]