查看完整版本: [-- 學生自修室考試期間入座證接受申請 --]

【好友論壇】- 以足球會好友 -> 【學術交流】 -> 學生自修室考試期間入座證接受申請 [打印本頁] 登錄 -> 注冊 -> 回復主題 -> 發表主題

BBF 2007-01-10 16:46

學生自修室考試期間入座證接受申請

康樂及文化事務署(相關新聞 - 網站)今日(一月十日)提醒有需要於考試期間使用學生自修室的人士,可由星期五(一月十二日)起申請入座證。香港公共圖書館學生自修室將於三月一日至五月三十一日的考試期間延長開放時間,每星期七天,每天三節開放予有需要的人士使用。有關申請表格及使用細則可於一月十二日起在各香港公共圖書館索取,或從網頁www.hkpl.gov.hk的「圖書館通告」一欄內下載。

江川徹 2007-01-10 22:16
引用第0樓ballballfull2007-01-10 16:46發表的“學生自修室考試期間入座證接受申請”:
康樂及文化事務署(相關新聞 - 網站)今日(一月十日)提醒有需要於考試期間使用學生自修室的人士,可由星期五(一月十二日)起申請入座證。香港公共圖書館學生自修室將於三月一日至五月三十一日的考試期間延長開放時間,每星期七天,每天三節開放予有需要的人士使用。有關申請表格及使用細則可於一月十二日起在各香港公共圖書館索取,或從網頁www.hkpl.gov.hk的「圖書館通告」一欄內下載。
係咪即係呢段時間先要入場卷?

有時d野...唉 2007-01-10 22:50
去都唔去圖書館啦..嘈到咩咁

Bun 2007-01-10 23:10
引用第1樓江川徹2007-01-10 22:16發表的“”:
係咪即係呢段時間先要入場卷?

嚮呢段時間入面...
有飛者可以享有優先入場的權利....(一定有位座)
冇飛者要排隊

Bun 2007-01-10 23:12
引用第2樓十仔..2007-01-10 22:50發表的“”:
去都唔去圖書館啦..嘈到咩咁 [表情]

咁又唔係喎~~青衣果個好靜..溫書必到:p

Con仔 2007-01-10 23:14
佢完左一個period就會清一次場....有時溫溫下要清場都幾煩....

順手問下,中央洗唔洗入場證?

言仔 2007-01-11 00:00
引用第5樓福仔2007-01-10 23:14發表的“”:
佢完左一個period就會清一次場....有時溫溫下要清場都幾煩....
順手問下,中央洗唔洗入場證?

中央都要?

菲爾鐘斯 2007-01-11 18:48
申請定先

我諗到改咩名鳥 2007-01-12 19:46
唔該你

BBF 2007-01-12 21:50
唔申請唔洗用都似

我當年有申請,...不過抽唔中,
不過都有張後補證
不過排隊等一陣先入

垃圾桶 2007-01-12 22:05
引用第6樓言仔2007-01-11 00:00發表的“”:
中央都要? [表情]

中央八樓九樓都夠靜啦....

Con仔 2007-01-12 22:35
引用第9樓ballballfull2007-01-12 21:50發表的“”:
唔申請唔洗用都似
我當年有申請,...不過抽唔中,
不過都有張後補證
不過排隊等一陣先入

佢有15分鐘比d有證既入先....

跟住有無位就要睇個天既造化

OT:聽日出中央溫書,有無好友都係?

阿仙奴fan屎 2007-01-12 22:40
上年日日係九龍中央苦讀.. 都冇用過張證

Con仔 2007-01-12 22:46
引用第12樓阿仙奴fan屎2007-01-12 22:40發表的“”:
上年日日係九龍中央苦讀.. 都冇用過張證 [表情]

九龍中央?

黑魔道士比比 2007-01-13 03:15
懷念~

阿仙奴fan屎 2007-01-13 18:37
引用第13樓福仔2007-01-12 22:46發表的“”:
九龍中央? [表情] [表情]

九龍中央圖書館..

培正對面

BBF 2007-01-13 21:36
引用第15樓阿仙奴fan屎2007-01-13 18:37發表的“”:
九龍中央圖書館..
培正對面

呢間我以前都有去
空間幾大,用大枱
沙田就好細,一人一細格...

Edwin 2007-01-13 23:32
去科大間圖書館讀啦
好靜~

查看完整版本: [-- 學生自修室考試期間入座證接受申請 --] [-- top --]