查看完整版本: [-- [F.3西史] 19世紀日本有咩轉變 --]

【好友論壇】- 以足球會好友 -> 【學術交流】 -> [F.3西史] 19世紀日本有咩轉變 [打印本頁] 登錄 -> 注冊 -> 回復主題 -> 發表主題

dinlo 2007-02-07 20:56

[F.3西史] 19世紀日本有咩轉變

我只知有明治維新

ps.最好有中同英文名

老Shearer舒 2007-02-07 21:21
http://zh.wikipedia.org/w/index.php?title=%E6%97%A5%E6%9C%AC&variant=zh-hk#.E5.8E.86.E5.8F.B2

我諗到改咩名鳥 2007-02-08 22:36
ending of tokugawa shogunate 德川幕府政權結束

有時d野...唉 2007-02-16 15:02
引用第2樓sheepsheephin2007-02-08 22:36發表的“”:
ending of tokugawa shogunate 德川幕府政權結束

英文term超難記..

太伊 2007-02-16 15:59
引用第3樓十仔..2007-02-16 15:02發表的“”:
英文term超難記.. [表情]

我覺得識讀已經記到…唔難喎

反而覺得升中六之後用中文讀世史記名記到想死

基斯坦奴 2007-02-16 19:03
點解我f.4先學既
f.3我教ww1 & ww2

Pau 2007-02-17 10:25
引用第3樓十仔..2007-02-16 15:02發表的“”:
英文term超難記.. [表情]

中國果d英文名仲難.............

菲爾鐘斯 2007-02-17 10:47
引用第6樓Pau2007-02-17 10:25發表的“”:
中國果d英文名仲難............. [表情]

毛澤東/鄧小平果d???

Pau 2007-02-17 19:17
引用第7樓∼超級曼聯迷∼2007-02-17 10:47發表的“”:
毛澤東/鄧小平果d??? [表情]

李鴻章,曾國藩果d............

有時d野...唉 2007-02-19 21:46
引用第4樓小伊子2007-02-16 15:59發表的“”:
我覺得識讀已經記到…唔難喎 [表情]
.......

我有英語語言障礙..

不嬲用開中文
你叫我用英文寫essay我寧願drop左呢科佢好過

啪啪啪啪啪啪 2007-02-19 22:01
引用第5樓西門*16-02-2007 19:03發表的“”:
點解我f.4先學既 [表情]
f.3我教ww1 & ww2 [表情]

f2-f3都有學喎

Pau 2007-02-19 22:47
引用第10樓BaLlAcK2007-02-19 22:01發表的“”:
f2-f3都有學喎 [表情]

我都係form4先學.............

基斯坦奴 2007-02-20 16:44
引用第10樓BaLlAcK2007-02-19 22:01發表的“”:
f2-f3都有學喎 [表情]

學佢點打中國同搞個咩咩東京-柏林-羅馬軸心玩ww2姐~
都無教佢轉變...
明冶維新都係f.4先教~

查看完整版本: [-- [F.3西史] 19世紀日本有咩轉變 --] [-- top --]