查看完整版本: [-- 好友金榜名家賽留名區(請上位頭5名+金榜尾5名都入黎留個名) --]

【好友論壇】- 以足球會好友 -> 【AVEEGO 英超聯夢幻領隊大賽 - 遊戲資料】 -> 好友金榜名家賽留名區(請上位頭5名+金榜尾5名都入黎留個名) [打印本頁] 登錄 -> 注冊 -> 回復主題 -> 發表主題

<<   1   2  >>  Pages: ( 2 total )

你班友cher夠未 2007-05-16 02:12

好友金榜名家賽留名區(請上位頭5名+金榜尾5名都入黎留個名)

金榜玩家名單:

1   bellamy   38 20 9 9 74 45 29 69 賽程 --->繼續玩
2   fans隊   38 20 9 9 59 34 25 69 賽程 --->繼續玩
3   Presto   38 19 8 11 53 47 6 65 賽程 --->繼續玩
4   安東尼   38 17 10 11 48 43 5 61 賽程 --->退出
5   無垢靈鷲   38 16 12 10 57 33 24 60 賽程 --->繼續玩
6   無敵紅獅 ~ 傑少   38 17 8 13 67 44 23 59 賽程 --->繼續玩
7   【好友】傑B仔   38 16 10 12 56 47 9 58 賽程 --->繼續玩
8   啊謝 38 16 7 15 40 48 -8 55 賽程 --->繼續玩
9   無名之重生   38 16 6 16 37 40 -3 54 賽程 --->繼續玩
10   Kewell7 38 15 8 15 46 42 4 53 賽程 --->繼續玩
11   [BFF]fkm528   38 13 13 12 34 33 1 52 賽程 --->繼續玩
12   kch必勝隊 38 15 4 19 46 53 -7 49 賽程 --->繼續玩
13   唔知乜名   38 14 7 17 35 45 -10 49 賽程 --->繼續玩
14   [BFF]frankie   38 12 12 14 35 36 -1 48 賽程 --->繼續玩
15   朗尼球迷會   38 11 14 13 45 46 -1 47 賽程 --->繼續玩
16   Argentiland 38 11 11 16 37 49 -12 44 賽程 --->繼續玩,不過主動放棄金榜身份
17   比比   38 12 7 19 40 41 -1 43 賽程 --->繼續玩,不過主動放棄金榜身份
18   仁~     38 11 10 17 38 60 -22 43 賽程 --->繼續玩
19   今次仲唔嬴?!   38 10 6 22 24 55 -31 36 賽程 --->退出
20   上海申花 SVA 38 8 11 19 41 71 -30 35 賽程 --->繼續玩

暫定上位名單:
1   足球王之王者回歸 38 25 7 6 82 29 53 82 賽程 --->繼續玩
2   神獸發火,非同小可    38 25 6 7 91 38 53 81 賽程 --->無表態
3   【好友】任天痕   38 20 5 13 69 43 26 65 賽程 --->繼續玩
4   冇料扮4條 38 20 5 13 62 46 16 65 賽程 --->繼續玩
5   [好友]貓相士 38 19 7 12 60 38 22 64 賽程 --->繼續玩

請以上玩家係呢個topic表一表態, 如超過兩個禮拜限期無表態,一律當作退出論。

金榜降班果5個都可以講下如果最後降班既仲玩唔玩。

*註:以上排名可作一星期上訴,超過一星期後的排名變動大會絕不受理。

ryan_kewell_7 2007-05-16 02:42
今次仲唔嬴?! 下季退出。

朗尼 2007-05-16 07:49
第一次玩,當然要報到...........I'm here..............

黑魔道士比比 2007-05-16 10:30
報到~~ 不過即使有人走我都要落上位玩~~~

謝拉傑 2007-05-16 10:30
到!

soccerking 2007-05-16 10:45
報到

Presto 2007-05-16 10:58
繼續玩

lamho 2007-05-16 11:53
引用第3樓黑魔道士比比2007-05-16 10:30發表的“”:

太感動...終於有人肯落黎上位陪我地...

你班友cher夠未 2007-05-16 13:53
引用第3樓黑魔道士比比2007-05-16 10:30發表的“”:

即係你主動放棄金榜身份?

黑魔道士比比 2007-05-16 13:59
引用第8樓kch2007-05-16 13:53發表的“”:
即係你主動放棄金榜身份?

主動? 唔算掛~? 咁我係尾五之一嘛

你班友cher夠未 2007-05-16 14:09
引用第9樓黑魔道士比比2007-05-16 13:59發表的“”:
主動? 唔算掛~? 咁我係尾五之一嘛

即係就算有得再玩金榜你都唔玩?去玩上位?

黑魔道士比比 2007-05-16 14:12
引用第10樓kch2007-05-16 14:09發表的“”:
即係就算有得再玩金榜你都唔玩?去玩上位?

係!!

如果要我做南華~ 我情願做祖記

你班友cher夠未 2007-05-16 14:20
引用第11樓黑魔道士比比2007-05-16 14:12發表的“”:
係!!
如果要我做南華~ 我情願做祖記 [表情]

ok.

kewell7 2007-05-16 14:24
下屆冠軍就係我 !!

玩 !!!!!!!!!!!!!!

lamho 2007-05-16 14:26
引用第11樓黑魔道士比比2007-05-16 14:12發表的“”:
係!!
如果要我做南華~ 我情願做祖記 [表情]

上位見!!

迪克 2007-05-16 14:33
報到

跟死比比~~
我要復仇

frankie 2007-05-16 14:37
如果avgo 下年重有
更係玩啦

今年無點出力都唔駛降班 ,點可以唔玩呢  

lamho 2007-05-16 14:45
引用第15樓迪克2007-05-16 14:33發表的“”:
報到
跟死比比~~
我要復仇

引用第14樓lamho2007-05-16 14:26發表的“”:

上位見!! [表情]

黑魔道士比比 2007-05-16 15:32
引用第15樓迪克2007-05-16 14:33發表的“”:
報到
跟死比比~~
我要復仇

你要講明你落上位架~~ 唔係rk7 走左~ 你就會填番佢個位~

TuNg 2007-05-16 16:02
繼續玩

六如 2007-05-16 17:57
難得同阿仁一齊落上位,上位見。

英俊 2007-05-16 18:10
this season i can play half season only...

so next year i will play
i think i will get no.1

亨利仔 2007-05-16 18:40
玩.

試下升班馬攞第一都唔錯

迪神 2007-05-16 19:03
玩,繼續風流~

啊謝 2007-05-16 19:26
好啦,咁我都繼續玩啦

迪克 2007-05-16 23:42
引用第18樓黑魔道士比比2007-05-16 15:32發表的“”:
你要講明你落上位架~~ 唔係rk7 走左~ 你就會填番佢個位~

講明跟死你喎

大會唔會咁都唔明呢句o既說話o卦...

黑魔道士比比 2007-05-16 23:44
引用第25樓迪克2007-05-16 23:42發表的“”:
講明跟死你喎
大會唔會咁都唔明呢句o既說話o卦...

67獸可能忙中有亂嘛~~ wakaka

henrychung 2007-05-17 23:11
報到先!
唔駛做升降機!!
有得玩梗係繼續玩啦!!!

freezefox 2007-05-18 09:03
引用第1樓ryan_kewell_72007-05-16 02:42發表的“”:
今次仲唔嬴?! 下季退出。
[表情] [表情]

一輸左就閃?驚又降班呀?唔驚喎!上位無得降架。

我無得揀,一定要繼續。

jin 2007-05-18 12:27
引用第20樓隱閉青年2007-05-16 17:57發表的“”:
難得同阿仁一齊落上位,上位見。 [表情]

好~我也去上位~

ryan_kewell_7 2007-05-18 13:25
引用第28樓freezefox2007-05-18 09:03發表的“”:
一輸左就閃?驚又降班呀?唔驚喎!上位無得降架。 [表情] [表情] [表情]
.......
我等你降班 唔好甘口響

迪克 2007-05-18 15:30
引用第29樓jin2007-05-18 12:27發表的“”:
好~我也去上位~ [表情]

下年上位好激烈啊~~~

lamho 2007-05-18 15:31
引用第31樓迪克2007-05-18 15:30發表的“”:
下年上位好激烈啊~~~

係呀...

Hernandez 2007-05-18 16:34
下年我咪好難攞第一

lamho 2007-05-18 16:35
引用第33樓雞腸零三零五2007-05-18 16:34發表的“”:
下年我咪好難攞第一 [表情]

好好笑

antony 2007-05-18 20:38
sorry, 仍未決定下季玩唔玩

不過 deadline 前會再入來交代

貓相士 2007-05-19 11:03
引用第35樓antony2007-05-18 20:38發表的“”:
sorry, 仍未決定下季玩唔玩 [表情]
不過 deadline 前會再入來交代 [表情]

Me 2

sorry

阿仙奴fan屎 2007-05-20 15:12
出年AL..都唔知仲玩唔玩好

有時d野...唉 2007-05-20 15:37
引用第37樓阿仙奴fan屎2007-05-20 15:12發表的“”:
出年AL..都唔知仲玩唔玩好 [表情] [表情] [表情]

玩啦玩啦

貓相士 2007-05-26 12:54
Please count me in

Sorry for late reply

阿仙奴fan屎 2007-05-26 12:57
下年我照玩

antony 2007-05-26 16:07
sorry, 下年退出

你班友cher夠未 2007-05-26 16:45
引用第41樓antony2007-05-26 16:07發表的“”:
sorry, 下年退出

而家未到deadline,可以考慮多陣既,唔使咁急就答覆

fkm528 2007-05-27 00:31
今年季中開始無咁多時間理
下季會有返時間 so繼續玩

黑魔道士比比 2007-05-28 19:27
我地洗唔洗去上位度報名架? 方便整定個list出黎∼?

你班友cher夠未 2007-05-28 19:46
引用第44樓黑魔道士比比2007-05-28 19:27發表的“”:
我地洗唔洗去上位度報名架? 方便整定個list出黎∼?

唔使..

Kun 2007-05-29 10:55
我想玩

點入????

你班友cher夠未 2007-05-29 19:42
引用第46樓haovincent2007-05-29 10:55發表的“”:
我想玩
點入????

引用第4730樓kch2007-05-16 19:41發表的“”:

出年如果仲有得玩既話,我會公開招募名家,到時你可以報名。

bellamy 2007-05-29 19:45
有得玩既會繼續

你班友cher夠未 2007-05-29 20:03
注意:

距離deadline時間尚餘1日,目前有亨利仔仔尚未表態。

請以上名家於聽晚24:00前(即31/5既00:00前)在此留名,否則其金榜身份會自動取消。

查看完整版本: [-- 好友金榜名家賽留名區(請上位頭5名+金榜尾5名都入黎留個名) --] [-- top --]